Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(77)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Buna dimineata

Felicitari la mamici, sa fiti fericite cu bebelusi sanatosi si mancaciosi
Bine ati venit mamici noi.
Magnetism, daca ai sti de cate ori am divortat in ultimile 6 luni de tati. Toate trecem printr o perioada mai dificila, dar nu lua hotarari majore acum. Am citit ca ti-ai revenit putin si asa te vrem OPTIMISTA!

Acum sunt in curatenie generala pt. bebe, mutari de mobila si nervi, cel putin tati e un pachet de nervi pt. ca eu sunt doar cu indicatiile. "Acolo mai la stanga!, nu asa, mai la dreapta, mai sus, mai jos"etc.

Va pupic

Si maine va fi o zi
+33 mami de samurai in devenire Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UV=360909970201_99556788313
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

[/quote]

Pai cred ca m-a crezut pe cuvant acu' 2-3 sapt cand i-am spus ca o jumulesc daca vine si acum nu ma mai vrea . Promit ca sunt fata cuminte , doar o pana ii smulg pt ca m-a speriat atunci... dar sa vina odataaaaaa .
Asa ca scot iar agitatele .
Azi bag vreo 20 de km pe jos , poate poate... ori mai scap de kile ori gasesc barza...
Apropo de faza cu fetele mai grabite... Acum cand deja s-a implinit termenul la mine toata lumea imi zice ca sigurrrrr e baiat , ca de aia n-a iesit inca. Dar nah , cine stie? poate de la atata stat in lichid acolo poate i-a crescut ceva ?

Adriana 40+ , Andra noastra!
AMR : 3 zile , atat de putin si totusi ..atat de MULTTTT !!!
Mami si tati te asteapta pui drag!

[/quote]

Mai stii? Poate i-a crescut . Si ie imi zicea una in cora (necunoscuta) ca am baiat... I-am zis ca sigur e fetita!!! Nu de-alta dar ce fac eu cu hainele alea roz, lenjerie, baldachin...Doar carutul e cu rosu...

Sa stii ca am citit ca plimbarile lungi pot declansa nasterea asa ca baga!!!

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

quote:
Originally posted by monik16

MsBB eu inainte ma ofticam ca nu mai puteam sa adorm...Apoi mi-am zis: dar de ce sa ma stresez aiurea? Deschid calc, ma uit la tv, pana ma ia iar somnul (acum am ce face ca incep sa mai termine din renovat si incep sa pun la loc lucruri)... Nu merg la serv. nu am program fix, ma culc si ma trezesc cand vreau, asa ca m-am obisnuit cu asta.

Ma gandesc si eu ca o mai sta cineva sa ne faca si noua galeie, o mamica intre alaptari

37+ Sara-Maria

Jalea mea e ca eu nu pot sa dorm ziua , neam . Asa ca raman cu cele 2-3 ore ametite dormite noaptea. Deja am niste cearcane ... Noaptea stau ca stafia si ziua sunt zombi de oboseala

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puputi

Buna dimineata

Felicitari la mamici, sa fiti fericite cu bebelusi sanatosi si mancaciosi
Bine ati venit mamici noi.
Magnetism, daca ai sti de cate ori am divortat in ultimile 6 luni de tati. Toate trecem printr o perioada mai dificila, dar nu lua hotarari majore acum. Am citit ca ti-ai revenit putin si asa te vrem OPTIMISTA!

Acum sunt in curatenie generala pt. bebe, mutari de mobila si nervi, cel putin tati e un pachet de nervi pt. ca eu sunt doar cu indicatiile. "Acolo mai la stanga!, nu asa, mai la dreapta, mai sus, mai jos"etc.

Va pupic

Si maine va fi o zi
+33 mami de samurai in devenire Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UV=360909970201_99556788313
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi

Succes la curatenie!!! e bine sa dai indicatii . Eu dau indicatii si apoi dupa ce sotul a facut ma aplec eu si mai dau putin de un colt ca nu-mi place cum a asezat...se enerveaza rau .
E bine ca mai ai timp pana nasti sa termini.

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

quote:
Originally posted by monik16

Mai stii? Poate i-a crescut . Si ie imi zicea una in cora (necunoscuta) ca am baiat... I-am zis ca sigur e fetita!!! Nu de-alta dar ce fac eu cu hainele alea roz, lenjerie, baldachin...Doar carutul e cu rosu...

Sa stii ca am citit ca plimbarile lungi pot declansa nasterea asa ca baga!!!

37+ Sara-Maria
[/quote]

E clar - ma leg de un autobuz si merg pe langa pana-oi ametii ... Si asa am batut zilele astea miiiii de km , tati zicea ca el nu e gravid dar sigur naste daca mai merge atata cu mine ...
Apropo de tati , vad ca s-a trezit , ma duc sa pap cu el si sa-i tin companie pana pleaca la munci si revin.

Mergi la inceput

MsBB e nasol daca nu poti dormi ziua...Eu recuperez.Cred ca in curand o sa trag pe dreapta

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetelor!
Sa stiti ca iar se lasa barza asta asteptata la fete.........nici la mine nu prea sunt semne mari ca ar vrea sa vina. Desi in noaptea asta m-am trezit cu o durere de spate de imi venea sa il trezesc pe tati si sa ii zic: gata, maine nu te mai duci la munca, plecam la spital.........dar iata-ma-s aici.....iar el la munci.

Mergi la inceput

Iulia, nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme in legatura cu oasele......pe mine au inceput sa ma doara din sapt 25, dr a zis ca e ok, apoi prin sapt 34 ma mai si intepa in col si mi s-a recomandat......odihna la pat cu o perna sub fund si doua sub picioare, ca sa trec de 37 saptamani. Acum am 38s+5z si am liber la plimbari.........daca mai pot. Acum 2 zile ma dureau si pe mine oasele alea de nu puteam sa ridic picioarul sa fac un pas...si culmea cand m-am imbracat seara sa ies cu tai la plimbare....au trecut durerile.....Tu in ce saptamana esti?Pana treci de sapt 37 eu zic sa stai mai cumintica......

Mergi la inceput

Ca bine zici, Monik.......plec si eu in patut pana pe la 11 cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dana M, da poti alapta si dupa ce te-ai dat cu garmastan, fara sa te speli, nu-i problema. Ti-a pus Ilia prospectul, nu stiu dc scrie, dar asa e, cum iti spun...

Cleo, ai voie mamaliga cu ciulama, no problem

Monik16, fiu-miu a avut tot 4200, va rog nu-mi subestimati baiatul, si nici pe mine

Azi iesim si noi afara...Doamne abia astept....
Aaa. mai am o problema, fiu miu se uda la greu pe hainute, nu stiu cum reusesc sa-i pun pampersul ca pe partea pe care doarme se ude de multe ori...Innebunesc, spal si calc zilnic

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput