Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

VIRGO banuiesc ca atunci cand vorbeai de "copchii asa umflati"la 3 luni te refereai la Albert si la Stefan care au mai mult de 8 kg.Vreau sa te contrazic in primul rand asupra varstei care in cazul lui Stefan e de 4 luni iar in cazul lui Albert e de 5 luni fara o saptamana.Citind ca ti se pare "iesita din normal" greutatea lor am deschis carnetul de sanatate al lui Albert si m-am uitat la curba lui de crestere si la ceea ce a notat pediatrul.Cica Albert e normal atat ca greutate cat si ca inaltime.Eu stiu ca fiecare copil e unic si cresterea in inaltime si greutate depinde si de factorii genetici deci un copil ai carui parinti sunt mai mari are toate sansele sa fie si el mai mare.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc fetelor ca v-ati uitat la filmulet si ca v-a placut de printzesa mea
Gatta am vazut poze de la botez. Ffff frumoase si Saratzica si mami ei!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Miki, frumoaso, ai o bijuterie langa tine!

Simona, hai bine ai revenit, ne era dor de tine! Nu am vazut pozele, nici de la botez, nici cele mai recente. Dar promit ca le voi vedea azi.

Pana la urma m-a parasit cheful de munca, mai ales ca ma bate soarele in cap, asa ca ma duc sa mananc ceva si poate atipesc o ora. Mariuca doarme de vreo juma' de ora, asa ca pot prinde si eu un somnic bun.

Ciao!

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Ginnette si Ramona va multumesc mult.Am citit si eu povestea micutei si m-am ingrozit.Sper din suflet sa se faca bine fetita.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Voi ati adus apa din rau, iar noi ne-am fi dus si cu termometrul dupa noi. Oricum, a verificat Dani apa si de-abia dupa ce i-a dat el ok-ul preotului, am trecut la fapte.

Mi-a placut tare mult ideea ta de a te imbraca in costum national, extraordinar si original.

Am apucat sa vad vreo 30 poze, n-am rezistat!

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Alina ti-am luat o cutie de Galactogil.Mai ai nevoie?

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

quote:
Originally posted by danonique

Alina ti-am luat o cutie de Galactogil.Mai ai nevoie?

poze albert

Da, desigur! Multumesc mult! Nu ai reusit sa iei mai multe?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

GATTA am vazut pozele de la botez.Sunteti superbe amandoua.Mi-a placut foarte mult ca te-ai imbracat in costum national la biserica iar tinuta de la petrecere m-a dat gata.Sara e adorabila.Ne putem inscrie pe lista de pretendenti?

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Dana, o sa nu fi suparata pe ce-a zis Virgo.

Asa este, dezvolatarea fiecarui copil depinde de genele luate de la parinti (desi, nici eu, nici Dan, sotul meu nu suntem niste subtirei )

Mie nu mi se par asa "umflati" nici Albert nici Stefan; sunt bine proportionati.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Alina la farmacia la care merg de obicei nu mai aduc Galactogil dar am luat cutia de la alta farmacie.Nu am comandat mai multe ca nu stiam daca mai ai nevoie.Pup.

poze albert

Mergi la inceput