Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hellou zuzele !
We are back ! V-a fost dor de noi ?
Am fost plecata cu zuzilici la tara la Campulung de dinainte de Pasti , am sarbatorit acolo Pastele dupa care am facut botezul pe 3 mai si am mai stat o saptamana . Zuzi a fost foarte fericita la tara , a papat bine si a fost rasfatata de toata lumea , drept pentru care , acum nu ma mai inteleg cu ea...din copilul supercuminte si linistit s-a transformat intr-o terorista mica , nu mai sta o clipa singura , vrea companie in permanenta ... cum o las singura , cum plange de mama focului.
La botez am avut emotii mari , pentru ca am facut la biserica din satul tatalui meu , acolo unde am fost botezata si eu , si tata si unde bunicul meu a fost preot 52 ani , si acolo este obiceiul sa se boteze copii in apa rece ca gheata , proaspat adusa dintr-un rau din apropiere ...mi-a fost tare frica sa nu raceasca insa parintele nici n-a vrut sa auda sa-i incalzim apa ...mi-a zis ca a botezat mii de copii in acelasi fel si niciunul nu s-a imbolnavit. Neavand ce face , am acceptat pana la urma tratamentul asta barbar si slava Domnului , copilul nu a patit nimic. Cand a scos-o din apa era fierbinte.
Petrecerea de dupa a fost o reusita , s-a dansat pana la 5 dimineata , Sara a fost prezenta pana pe la 8 seara , apoi la taiatul tortului , dupa care a facut nani linistita pana a doua zi.
Am pus poze de la BOTEZ , si AICI , cele mai noi poze la 4 luni.

Incerc sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut...

Ereena , condoleante pentru marea pierdere ...fii tare pentru micutzul tau si nu te lasa coplesita de evenimentul tragic.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Dana uite aici povestea Oanei http://www.helpsonia.com/povestea-soniei

Simona (Gata), bine-ai revenit!

Aratati tare bine amandoua! Sara este o printzesa dulce si tu arati fantastic in costum popular.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

quote:
Originally posted by danonique

Unde pot citi si eu povestea Oanei?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117206&whichpage=1

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput

lalaam va zut pozicile cu biancutza, frumusica tare .Asa ochisori frumosi face in poza:"da eu sunt Bianca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Ba fetelor , sa ma ierte Dumnezeu , da' copchii asa umflati eu n-am mai pomenit ! 8 kile la 3 luni , maiculita ! Am fost ieri si noi la circa , la vaccin , si tin sa va spun ca era o fetita de o varsta cu Cazimir , avea doar 5200 si i-au spus ca e foarte normal . Arata ca un sugar , nu ca un copil de un an . Mi se pare iesita din normal chestia asta cu bebelushii care isi depasesc mult prea devreme varsta .

Mi-a venit si mie cantarul , in sfarsit . Copilul ia in jur de 30 gr. pe zi . Deci in regula .

La lungime batem noi recordul , ieri la oficial am ajuns la un 68 de cm . Mult prea mult pentru 3 luni si doua saptamani . Dar am inteles ca se vor egaliza proportiile in lunile care urmeaza .

Mergi la inceput

Gatta welcome back! missed you.
Superbe bozele de la botez.Tare frumoasa a fost Saara si mamica ei scumpa.Ce frumoasa e un pozele:Ingeras crestin si Mi s-a facut un somn...
Am vazut si pozele de la patru luni, frumoasa rochita.
Am vazut ca are bratarica la mana, si Razvan are dar nu am avut curajul sa i-o pun ca ma tem ca o sa o rupa sau s-o taia cumva in ea.La Sara cum e? Lantisor i-ati pus careva la copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ginette si Ramona , multumim de aprecieri
Bratara a primit-o cadou la botez ...se simte bine cu ea ...o atrage , mai ales lantisorul care atarna pe manuta. I-a iesit o singura data de pe mana cand ii faceam baita.

Nu stiu daca s-a discutat pe-aici despre diversificare , banuiesc ca da , insa n-am avut timp sa citesc. Vreau sa va intreb , voi cum incepeti , cu ce ? Eu am inceput sa-i dau Sarei cereale de la Humana cu fructe , le fac diluate in biberon. La un biberon de 200 ml. pun 180 ml. apa , 5 masuri de lapte si doua masuri de cereale. Sarei ii plac , insa am observat ca o cam constipa. I-as baga suculet de fructe , insa nu stiu cu ce sa incep .Oare este prea devreme la 4 luni jumate sa incep cu sucuri? Urmeaza sa discut si cu pediatra sapt viitoare , cand vine sa-i faca vaccinul , insa pana atunci voiam sa stiu si parerea voastra.
Se pare ca lapticul , desi am trecut la formula 2 de la Topfer , nu mai este asa de hranitor pt ca , desi mananca foarte bine , nu ia in greutate . Mi-a luat numai 250 g in 3 saptamani si la 4 luni si 20 zile , nu are decat 5950 g

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Eu n-am inceput sa-i dau ceva; o sa incep de sambata cu suc de mar.
Cereale nu-i dau, pentru ca n-aduc niciun aport nutritiv si mai si ingrasa; mie pediatra mi-a spus sa-i dau, dak vreau, dar nu mai mult de o dat ape zi si cam la 3-4 zile, dar sa nu fac o regula.

Eu inca n-am trecut la NAN2; ii merge bine cu NAN1 si chiar dak e mai silfida, prefer s-astept 6 luni sa trec la NAN2, asa cum scrie si pe cutie.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Gatauita-te pe mailul comun am pus si eu despre diversificare ceva ( dintr-o carte pe care o am de la o verisoara de a mea doctorita, cica de acolo a invatat pt ex, deci e buna) si au mai pus fetele.
Poti sa ii dai suc de fructe la 4 luni, eu o sa incep cu mar, de azi sau maine sa vad cand imi cumpar mere
Da ce zici tu de Razvanul meu acre are doar 5.700.Bine ca el a luat si niste antibiotice tari si i-a cam stagnat cresterea, dar doct a zis ca e f bine sa nu-mi fac griji ca e foarte bine, ca un copil de varsta lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Doamne, ce frumos rade, e absolut delicioasa! Sa va traiasca!

Grati, felicitari pentru botez si pentru micul crestin, din nou. Ca am vazut si pozele acum cateva minute. Ma asteptam sa ai o rochie galbena sau vernil sau roz. Ca tot ziceau fetele ca ai avut rochie indrazneata. Foarte frumoasa, intr-adevar, si te-a prins excelent.

Miki, you're next!

Ma indrept spre gradina... sa mai lucrez cate ceva.

quote:
Originally posted by kalosalina

Neatza zuzici!

Miri imi si imaginez faza cum Bruno incearca sa-l faca pe Sacha sa taca...Suuuuper!
Stancutza m-ai bagat in boala cu hainutzele de la Redoute...ce frumoase sunt si ce preturi...Vreau si eu!!! Dar nu am comandat niciodata de la ei si nici nu cred ca m-as descurca...
Ereena fata!
LauraI ce face Thea? Sper ca i-a scazut temperatura si ai avut o noapte linistita.

Luni seara a avut Daria un chef de ras, ca niciodata. Si pentru prima data a reusit tati si sa o filmeze razand in hohote. Am pus filmuletul pe you tube, dc aveti timp sa-l vizionati: http://www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput