Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
gattasalvaje spune:
Fetele , multumim de aprecieri !
Tinuta mea de tzarancutza se datoreaza faptului ca , la noi in familie este o traditie sa ne imbracam in costum national la zilele importante. Mama a fost imbracata in acelasi costum atat la botezul meu cat si la nunta , dupa care mi l-a dat mie si m-a pus sa-i promit ca il voi imbraca si eu cand imi voi boteza urmasii. Am fost foarte laudata si de preot si de invitati , cred ca m-au si deochiat , ca dupa ce am venit de la biserica m-a luat un rau cu durere de cap si lesin si nu mi-a trecut decat dupa ce m-a descantat o baba .
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
danonique spune:
Ginnette multumesc mult.Stiu ca Albert e mai maricel dar nu mi se pare anormal. Fiecare copil isi are propriul ritm de crestere.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Shose spune:
Gatta minunate ati fost...mie una mi'au dat si lacrimile.
Si decoru' cu livada si costumatzia ta, si bblusa imi par asa pure....de mi'au mers la sufletzel.
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Fetelor cred ca ati inteles-o gresit pe Virgo.Ea se referea la copilul de 3 luni pe care l-a vazut si avea 8 kile.La 3 luni sa ai 8 kile si mie mi se pare mult.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh
gugushtiuc spune:
DANONIQUE de la Luca!
GINETTE cum vine asta, cacerealele nu au nici un aport nutritiv???
GUGU de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
anca.b spune:
Danonique, bine ca ai revenit. Nu stiam ce ai patit ca nu te-am mai vazut diminetile la cafea. Imi pare rau ca a fost printesa bolnavioara. Sper ca acum e bine.
Nu cred ca il va depasi cu mult, pt ca dupa 4 luni iau mult mai putin in greutate bebeii. Sanatosi sa fie!!!
Alina Kalos, Dana, Laura Ioana,
Ginnette, intr-adevar fetitele sint in general mai slabute in primii ani de viata. Dupa care se inverseaza rolurile: fetele se dezvolta mai repede si baietii devin niste palugi slabanoage. Deci, nici un motiv sa te ingrijorezi.
LA MULTI ANI!!!!! EVEI SI LUI ALEXANDRU LUCA. Sa fie sanatosi si cuminti si sa-I bucure pe parinti!
Laura D, feliciatri pentru achizitie. Sa-l rupa sanatoasa Eleni
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
ginnette spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
GINETTE cum vine asta, cacerealele nu au nici un aport nutritiv???
GUGU de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
Adik n-au cine stie ce vitamine sau proteine, cum are de ex. sucul de mere sau morcov; sau legumele (desi, si ele isi mai pied din vitamine, cand le fierbem).
Cerealele au rolul de a satura repede; nu stiu dak si tin de foame.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
virgo spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Fetelor cred ca ati inteles-o gresit pe Virgo.Ea se referea la copilul de 3 luni pe care l-a vazut si avea 8 kile.La 3 luni sa ai 8 kile si mie mi se pare mult.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh
Asa e , asta am vrut sa spun . Era o diferenta colosala intre ala si fetita cu 5200 . Arata ca un monstru ingropat in grasime si abia putea sa se miste . La 3 ani ce face , il pune ma-sa la cura de slabire !?
anca.b spune:
Virgo, sint 8 kile la 4 luni. acum ne-am dublat greutatea de la nastere. e exact pe graficul lui de dezvoltare. si exact ca in orice studiu pediatric. no offence!
quote:
Originally posted by virgo
Ba fetelor , sa ma ierte Dumnezeu , da' copchii asa umflati eu n-am mai pomenit ! 8 kile la 3 luni , maiculita ! Am fost ieri si noi la circa , la vaccin , si tin sa va spun ca era o fetita de o varsta cu Cazimir , avea doar 5200 si i-au spus ca e foarte normal . Arata ca un sugar , nu ca un copil de un an . Mi se pare iesita din normal chestia asta cu bebelushii care isi depasesc mult prea devreme varsta .
Mi-a venit si mie cantarul , in sfarsit . Copilul ia in jur de 30 gr. pe zi . Deci in regula .
La lungime batem noi recordul , ieri la oficial am ajuns la un 68 de cm . Mult prea mult pentru 3 luni si doua saptamani . Dar am inteles ca se vor egaliza proportiile in lunile care urmeaza .
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
ginnette spune:
Si mai si ingrasa (ma refer la cereale); dak ma gandesc bine, chestia cu ingrasatu' e verificata la mine - intr-un timp mancam dimineata cereale (de la Nesle - mini's parca se numesc - niste patratele cu scortisoara) si vreau sa va spun ca incepusem sa iau proportii; asa ca le-am taiat.
Sunt bune, intr-adevar, dar sunt pacoste adevarata.
Banuiesc ca si in cazul cerealelor pt bb este la fel.
Acum, nu zice nimeni sa nu le dam deloc, dar mai rar; eu asa o sa fac - o sa-i dau max o data pe saptamana.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza