Uter hipercontractil

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Simona27, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Dar capul sus, poate fi doar o formatiune calcifiata, sau altceva, nu te gandi la ce e mai rau. dulce

Marush felicitari pentru vestile bune!

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_27 spune:

Buna dimineata burtici si mamici.
In sfarsit o noapte dormita bine dupa atatea griji si doctori...
Pana la urma toate presupunerile si banuielile s-au rezumat la o infectie urina iar ganlionii axilari sunt localizari ale puroiului.
Facem tratament cu augmentin timp de 10 zile, cate doua pe zi si tinem pumnii stransi sa nu vrea fetita sa iasa in perioada asta.Tratamentul o sa-l terminam camd o sa implinim 39+1, desi doctorii au zis ca pot alapta si daca continui tratamentul. Voi stiti ceva in legatura cu asta?
Sper sa fie asa, sa nu mi se rapeasca una dintre cele mai mari bucurii pentru care sanii mei se pregatesc demult
Unul dintre doctori a pomenit de septicemie daca se naste inainte....o nici nu vreau sa ma mai gandesc ..... o sa fie bine

Va pup pe toate si sper sa va mearga bine
38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Simona27, fii mai optimista! Faza cu septicemia e probabil scenariul cel mai pesimist si din cate stiu eu doar asa se intrerupe alaptatul. Am mai vazut mamici sub tratament cu antibiotic ce Au alaptat in continuare. Si in septicemie nu se da asa usor. Te astept cu vesti bune.

Anca, ce face printesa???

Am cautat dupa postarile Carmenelei. Am gasit un mesaj la scutece. Se pare ca bebelina are defectul acela ciudat la buza superioara si o vor costa o gramada de bani operatiile repartorii. Nici nu mi-a mai venit sa intru sa ii zic ceva de incurajare.

Maine ma duc si eu la control. Bocanila iar m-a pocnit cu capul in col astazi. I-am replicat si eu cu jumate de diazepam, acum s-a mai potolit. Sper ca nu a rupt iar ceva pe acolo.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
29+

Mergi la inceput

Simona_27, ma bucur ca nu e nimic grav. Lasa ca infectia trece cu tratament

Simona_1402, Carla e bine, creste pe zi ce trece. Sambata avem o luna deja iar maine mergem la pediatru pentru masuratori. Are deja 3550 g. Singura problema ar fi colicile care se manifesta foarte puternic uneori si nu am gasit inca nici o solutie pe termen lung.

Imi pare rau sa aud ca fetita Carmenelei are probleme, Doamne ajuta ca micuta sa fie sanatoasa Saraca, a trecut prin atatea cu sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_27 spune:

Fetelor.... cum da omul din una in alta....
Acum cu tratamentul cu augmentin a inflorit candida la mine de numa....
Voi ati avut, stiti daca se poate naste cu ea pe cale naturala fara sa fie transmisa la bebe sub vre-o forma?!....mi-e groaza ca o sa fie nevoie sa iau iar alt tratament si cine stie daca mai apuc ca se apropie termenul vertiginos
Da Doamne sa se termine totul cu bine ca se pare ca se lasa mai greu sfarsitul asta ....

38+5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juniorrii spune:

Ma scuzati ca ma bag si eu pe subiectul vostru , desi nu sunt chiar pe dinafara.
Nu am contractii dese , insa am dureri , suportabile pentru moment .
Sunt insarcinata in 23 saptamani, si la eco morfo de saptamana trecuta copilasul meu avea capusorul prea mic , la limita ,in concluzii s-a scris dolicocefalie, mai am o eco de control al cresterii peste o saptamana.
Scriu aici asta , pentru ca as vrea sa imi spuna anca81 ce i sa spus despre asta cand fetita ei avea capusorul mic.

Sunt cam ingrijorata, pozitia copilului e in sezut si poate de aia nu creste capul , sau nu stiu .
Te rog anca sa raspunzi daca vrei , pe pm nu am reusit sa te contactez.

23 sapt.

Mergi la inceput

Eva, imi pare rau ca treci prin asa ceva, sfatul meu este sa stai linistita si sa nu te ingrijorezi. La 23 de saptamani e prematur sa-ti faci griji iar dolicocefalia nu este o malformatie genetica ci o usoara deformatie a craniului - capsorul este alungit la spate. Diagnosticul de dolicocefalie se pune atunci cand indicele cefalic este sub 75% (se calculeaza ca raport procentual intre diametrul fronto-occipital - OFD si diametrul biparietal - BPD). Un indice cefalic intre 75 si 80 % este considerat normal. Din cauza ca bebele tau este in pozitie pelviana sunt mai greu de masurat diametrele craniene si este posibil ca din cauza asta sa para capsorul mai mic.

Pe noi ne-au tot stresat medicii si pana la urma a fost totul in regula. Intr-adevar capsorul a fost mai mic decat media, dar si eu am capul mic, deci se explica. Important este sa urmaresti permanent sarcina iar bebele sa evolueze, chiar daca are un ritm mai lent de crestere la capsor. Eu iti doresc multa sanatate si daca ai nevoie de alte informatii, poti sa-mi scrii oricand. N-am intrat zilele trecute, piscotelul meu mic a avut niste crize oribile de colici.

Mai multe despre dolicocefalie gasesti www.medfriendly.com/dolichocephaly.php5" target="_blank">aici, sunt informatii in limba engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juniorrii spune:

multumesc , anca,
intr-adevar medicii spun dar nimic nu e sigur .
Ce ma linisteste putin e ca celelate masuri sunt bune .
Sper sa fie bine .

23 sapt.

Mergi la inceput

Eva, ai fisa de la eco? Cat ai BPD-ul si HC-ul?

Mergi la inceput

Simona, pentru candida intreaba neaparat medicul de tratament. sa fie totul bine.

Mergi la inceput