Uter hipercontractil
Raspunsuri - Pagina 18
anca81 spune:
Multumesc mult pentru aprecieri BraveGirl 
Carmenela scoatem agitatele pentru tine?
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag, Carla Alexandra
simona_1402 spune:
Anca, ma bucur nespus pentru voi! Ai o printesa ffffff frumoasa, nici nu s-ar zice ca ai trecut prin asa peripetii. Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa si sa va bucurati din tot sufletul de ea!
Eu am avut ceva probleme, am facut un cerclaj acum 3 sapt, care, din cauza contractiilor si mai ales a agitatiei nazdravanului meu din burtica s-a rupt. Acum o saptamana mi l-a refacut, sub anestezie generala, sper ca de data asta colul meu sa reziste. Acum ma simt mai bine, sunt acasa pt cateva zile.
Pe Carmenela am vazut-o pe lista mamicilor de la odiseea de iulie-august, sper sa fie bine amandoua, asteptam vesti.
Va pup pe toate
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
26+ 
Marush spune:
Fetelor cred ca ma incadrez perfect si la cest subiect!
Sunt disperata...de joi am contractii nedureroase f dese,....azi am fost la dr. se pare ca firu de cerclaj e ook, la fel si colul!
Imi fac acasa perfuzii cu gyni, si litic ...stau in pat si tot nu ma lasa!
Nu mai am contr dureroase dar au aparut astealalte!
Cat sunt de periculoase?
Voi ce stiti?
Cat de devreme se pot face inj. de maturare plamani?
25+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
simona_1402 spune:
Marush, parerea mea este ca si contractiile nedureroase sunt la fel de periculoase, eu sunt dovada in acest sens. Pe mine m-au stabilizat in spital cu perfuzii cu mialgin si diazepam. Au fost f bune, si-au facut f bine efectul, problema e ca dau dependenta. Asa ca timp de cateva zile mi le-au rarit pana mi le-au scos de tot. Acum o sa mai fac doar la nevoie asa ceva, de preferat nu mai mult de una pe sapt.
Injectiile cu dexametazona mie mi le va face incepand cu sapt 32, minim 4 doze, dupa care mi s-a zis ca pot naste incepand chiar cu S34. Bineinteles ca eu sper la mai mult.
Cat am stat in spital am vazt o graviduta cu o sarcina muuuult mai urata decat tot ce am citit pe aici. A nascut in S35 un baietel de 2,200 si nu au nici o problema, au si plecat acasa dupa o saptamana, si asta din cauza mamei, pe care au mai tinut-o putin in spital pt ca are talasemie si ii faceau transfuzii.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
26+ 
BraveGirl spune:
Mie doctorul mi-a zis sa cumpar betametazona (nu se gaseste la noi) care se face cu 12 ore inainte de nastere, 2 doze.
Simona- ma bucur ca esti bine!
==========
Corina
26+ 
My baby
Albumul meu
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marush Fetelor cred ca ma incadrez perfect si la cest subiect! Sunt disperata...de joi am contractii nedureroase f dese,....azi am fost la dr. se pare ca firu de cerclaj e ook, la fel si colul! Imi fac acasa perfuzii cu gyni, si litic ...stau in pat si tot nu ma lasa! Nu mai am contr dureroase dar au aparut astealalte! Cat sunt de periculoase? Voi ce stiti? Cat de devreme se pot face inj. de maturare plamani? 25+! ![]() Asa crestem Noi! http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2 |
Marush, eu am facut Dexametazona (astea sunt injectiile pentru maturarea plamanilor care se fac in spitalele noastre) la 34 si la 35 de saptamani, cate 2 doze la 12 ore. Cred insa ca se pot face si mai repede. Ar fi bine sa vorbesti cu medicul tau. Stai linistita in pat, evita orice efort si multa sanatate.
Ca exemplu, eu am avut contractii dureroase de la 17 saptamani pana la sfarsit. Bebele s-a dezvoltat cum trebuie, n-au fost probleme, atat doar ca nu s-a intors in prezentatie craniana. Am nascut la 36 de saptamani din cauza diminuarii lichidului amniotic, contractiile insa nu mi-au declansat nasterea si nici nu mi-au afectat colul. Insa am stat in pat.
Povestea puiului meu drag
anca81 spune:
Simona
ce mai faci? Sper ca te-au mai lasat contractiile. Off, prin cate trebuie sa treci si tu ...
Povestea puiului meu drag
simona_27 spune:
Sper si eu ca Simona sa faca bine eu insa......de o saptamana sunt foarte suparata, numai pe la doctori si spitale am umblat...
Din intamplare am descoperit ca umflaturile de sub brat, care eu ziceam da sunt dica cauza ingrasarii generale, nu sunt normale si am dat fuga la medicul de familie care mi-a gasit doi ganglioni....
. Acuma..pt. ganglioni nu putem sa facem nimic pana dupa ce nasc dar si rezultatele analizelor la sange au iesit rau si m-a trimis la infectioase, asa... mai mult la insistenta intrebarilor mele. Asa am ajuns la Matei Bals si mi s-a mai luat si acolo sange pt analize. Marti sunt gata. Ba TBC, ba hepatita...chiar asa de usor se fac bolile astea grave, doar mereu am facut analize si au iesit bine...off
Nici nu mai stiu ce sa mai cred, asa dintr-o data, fara nici o durere,nici un simptom... nimic. Daca nu era prietenul asta sa sesizeze ca nu sunt normale inflamatiile nici prin cap nu-mi trecea ca e anormal...
offf...si cand ma gandeam ca am trecut cu bine peste problemele din sarcina si incepeam si eu sa ma bucur de perioada asta frumoasa.....
Sper ca voi sa va puteti bucura de sarcina si sa va fie bine
Anca sa te bucuri de rezultatul stradaniilor pe perioada sarcinii
Va pup si o sa revin cu info..
37+
simona_1402 spune:
Simona27 sper din tot sufletul ca analizele tale sa iasa bine. Medicii s-au inselat de multe ori in cazuri asemanatoare, poate pana la urma e doar o reactie hormonala, cum au patit mai multe persoane pe care le stiu. Oricum mai ai putin pana la final, pe urma te poti lamuri cu siguranta despre ce e vorba. Iti tinem pumnii si se ne tii si pe noi la curent.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
28+ 
Marush spune:
Am fost la eco..fetita are 925gr si baietelul 940gr. Totul e normal,cu o exceptie:fetita are la rinichiul drept o dilatatie si trebuie urmarita mai atent.Daca nu isi revine spontan pana la nastere se poate prin tratament sau operatie..e de vazut. Pe de alta parte si ceu am rinichiul dr. mai mare si s-ar putea sa fie o mostenire, sa nu fie ceva grav...de fapt eu am 2 uretere pe rinichi, iar dr a spus ca data viitoare sa-i aduc o radiografie de-a mea sa studieze si ea.
Colul e de 3,6 cm, cu OI inchis.Placenta gr II de maturare!
Ne-am linistit intr-un fel!
O sa discut si dr. peste 2 saptamani cand merg la control despre inj de maturare...pana atunci: sa o tinem tot asa!
26+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2