Uter hipercontractil

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_27 spune:

Buna fetelor,

Felicitari Anca, sa iti traiasca bobocica , sa fie sanatoasa si tu sa te recuperezi cat mai repede sa vii sa ne povestesti cum a fost.

Ma bucur ca toate sunteti bine si sunt sigura ca o sa reusim sa ducem la capat cu bine marea misiune...acum avem exemplul Ancai

Eu nu am mai postat pentru ca nu s-a mai intamplat nimic important, suntem bine amandoua, am scapat de gynipral si nici no spa nu mai e nevoie decat rar. Urmeaza maine sa merg la eco, sper sa fie la fel de buna evolutia mai ales ca planuiesc sa merg la mama si e un drum cam lung cu masina...sper sa nu fie nici un pericol.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna fetele,
NU am mai scris de mult timp...dar facem bine...Bebelina ramasese putin in urma acum 2 saptamani...dar si-a revenit in forta...Am stabilit data cezarienei pe 20.08....dar dr crede ca voi naste inainte de atunci...poate in weekendul asta....
Anca, ai nascut, bravo! Inteleg ca bebelina e sanatoasa, chiar daca mai micutza. Ma bucur nespus pentru tine! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!!!!!
Eu am 38 de saptamani...deja am intrat in 39, deci bebelina e la termen, in jur de 3kg...
Sa imi tineti pumnii miercuri...Daca nasc inainte......o sa va spun...
Va pup pe toate si fruntea sus, vedeti deja ca toate saricinile de la topicul asta sunt avansate...si au inceput sa se vada rezultate bune!
va pup cu mare drag

Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...

37+ am intrat in 38+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Carmenela
pt. voi

Nico
23 = Rares

http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Carmenela, iti tinem pumnii! Uite ca incet, incet, a venit si clipa cea mare!

Anca, va asteptam acasa!

Dupa ce am patit sapt asta, ce bine este sa primesti numai vesti bune! Sunt din nou optimista!

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anca- felicitari pt printesa!
Carmenela- tin pumnii! Te asteptam cu primele impresii de mamica.

==========
Corina 24+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Multumesc fetele...
sunt tare emotionata si nerabdatoare... Abia astept sa o vad si sa o alint, saraca...la cat a patimit la mine in burta.....
Eu fac ultimile pregatiri...ce e interesant este ca parca nu ma simt gravida....
stateam in pat si nu ma durea nimic...lucru rar in ultimile luni...dar chiar nimic....si ma gandeam....ce misto e...parca nu sunt gravida si nici nu am fost vreodata.....
cand ma gandesc ca o sa ma taie....hmmmm.......nu ma bucur prea tare....
dar o sa treaca....Deja la mine in casa este casa de pariuri...Eu am zis ca nasc azi...am pierdut pariul.....sora mea zice ca duminica...al meu sot zice ca marti.....Speranta mea e sa fie miercuri, sa fie data aleasa de mine...
fetelor, ma bucur ca sunteti mai optimiste, si o sa va incurajez si dupa ce nasc..... E atat de important sa aveti speranta si credinta ca veti reusi..... Ma uit la mine si nu imi vine sa ced ca am dus-o la termen...cu sanse mai mici de 1% sa pastrez sarcina...Nici macar nu e prematura......MI se pare incredibil....dar uite sa a reusit sa lupte cu mine.....si ma bucur atat de tare ca a facut-o...
Va pup cu drag.... O sa va scriu amanunte.....

Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...

38+ am intrat in 39+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...Pe 20.08.2008 o sa o cunosc...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Ancuta, Carla, am inteles ca azi ajungeti acasa? Va asteptam

Carmenela, mai ai o zi, tinem pumnii, asteptam vestea cea mare

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

carmenela nici o veste,,,
sper ca esti bine,,,asteptam vesti
pup toate burticile

36+andrei sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna

Ma cheama Carla Alexandra si azi am implinit 11 zile. Am venit pe lume mai repede cu 4 saptamani, am fost tare nerabdatoare sa-i cunosc pe mamica si pe taticul meu. Toata lumea spune ca sunt micuta, am avut 2900 g si 52 cm la nastere si am primit prima nota de 9 din viata mea. Nenea doctorul i-a spus mamicii mele ca am tipat din toti plamanii atunci cand m-au scos din casuta mea. Acum am venit acasa si e tare bine in patutul meu cu ursuleti. Mamica si taticul meu sunt tare mandri de mine. Sunt putin incapatanata pentru ca nu-mi prea place sa pap laptic de la mami, doar cu biberonul dar promit sa ma mai straduiesc. Vreau sa va multumesc ca v-ati gandit la mamica mea si la mine atat timp cat am fost in spital si ma bucur ca mami are prietene atat de bune. Va doresc si voua si bebelusilor vostri multa sanatate si sa aveti incredere in DD si in ingerasi. De abia astept sa vad poze cu noii mei prieteni. Mami a pus cateva poze cu mine la semnatura.

Cu drag,
Carla Alexandra

Mami fericita de Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Woowww..ce printesa frumoasa. Anca- sa-ti traiasca!!! E superba! Mi-au dat lacrimile cand am vazut ce gingasa si frumoasa e.

==========
Corina 25+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput