Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Eeeee, si de printesa Ebonee ce sa mai zic ??? I'm in love ! Zambilita mica e o frumoasaaaa... Cred ca toti au fost topiti dupa ea, nu-i asa, Danielle ?
ancasilv eu stau langa statia de metrou Brancoveanu si as putea ajunge in parcul Tineretului sa-l cunoastem pe Vladut si pe mamica lui . De regula insa prefer sa "crosetez" pe stradutele din zona, in intersectie la Brancoveanu se lucreaza ( pe sos. Oltenitei , de fapt ) si e mizerie si praf si zgomot si nu prea ai pe unde trece strada... bleah, nu-mi place, de-aia si ajung mai rar prin parc. In plus, pe aici pe stradute e mai liniste, se aud pasarelele, copaci batrani si umbrosi... Dar daca vrei, stabilim o zi si ne intalnim in parc, poate o "corup" si pe mami Teo.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Hai, mai Dani, crezi ca-ti zicea Rox ceva de rau ???? Voia sa spuna ca Ebonee pare tare sprintena si vioaie

Mergi la inceput

Alice, tare ma bucur ca ai iesit "la lumina" si ne-ai mai scris cateva vorbe despre voi. Auzi, eu inteleg ca Sasha are 9 kg, ca doar e baiat, dar tu cum ai 45 ??? Aoleu, il mai poti tine in brate ? Cred ca te cocoseaza ! Desi... recunosc, nu poti rezista ochisorilor lui superbi. L-ati tuns ? Ca in pozele de la 5 luni avea un par... mama, mama ! Cu siguranta ii intra in ochi...
De altfel si eu va trebui s-o tund un pic pe Maria, nu se mai poate asa, i-a crescut mult parul in fata si-i intra in ochi. Da' parca nu m-andur sa bag foarfeca in perisorul ei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

La mine a fost taraboi mare ,Teodora s-a vaitat ,a plans ,a tipat ,i-am dat nurofen,dentinox si multi pupici ,cred ca pe langa cei 5 dintisori mai apar inca 2,off ei i-au aparut cate 2 cate 2

Mergi la inceput

important este ca am adormit-o ,greu, dar am reusit ,sper sa doarma ca eu sunt zombi ,deh daca m-a invatat sa dorm noaptea fara nici o trezire .
BETTY voi cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by danielle02

quote:
Originally posted by Roxana_G

Andreea1002, vazut si pozele noi, i-am admirat ochisorii albastri.

Danielle, Ebonee pare o zvarluga, imi aminteste de Alex.

Eu am culcat baiatul, a fost cam nervosel in seara asta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

cum adica zvarluga?e de rau? :D

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Cred ca va fi de rau pentru cocoasa ta. Ebonee pare foarte activa, jucausa, are lucirea aceea in priviri. Greu sa iti explic.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am culcat si eu un terorist mic, am inceput marea intarcarea(Sabina nu ma certa), peste zi nu mai primeste tatzi, insa primeste cu succes bibe, ii dau Humana 3 cu aroma de mar, vad ca a acceptat foarte bine. Ziua papa la 12-1(depinde cand cere), 120ml de laptic. Am incercat un bibe si in seara asta, dar nu a vrut decat 50ml( trebuia sa-l las pe atti sa-i dea,iar eu sa ies din camera.. gresala mea) si s-a repezit sa prinda tatzi, nu s-a mai putut, a inceput sa urle , am cedat si i-am dat tatzi, a adormit imediat. Intentia mea nu este sa-i scot tatzi seara, am incercat sa-i dau lapte sa vad daca doarme mai bine.....dar,mi-a dat pas.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by luy
Da' parca nu m-andur sa bag foarfeca in perisorul ei ...

Bine, atunci baga masina de tuns.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

mai ,dar duamna CARPATINA e tot in concediu ? ca este cam scumpa la vorbire,haideti mai duamna ca va simtim lipsa ,AMR in scadere,cate zile mai sunt pana vine mama ?
PICIULIKA?
TOMASA?
RODICA?
....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Iaca am catadicsit sa pun si eu poze, si alea vechi. Pe musiu il gasiti numai printre ultimele poze de la Aprilie , in rest o gasiti mai degraba pe atomica mea. In acelasi album si in plus in cel cu Iepurasul de la gradi . In plus ei i-am actualizat Expozitia , sunt primele pagini.

Acusica prestez la incarcarea pozelor din Portugalia si dupa ce culc fata, daca mai rezist, pun si pozele din mai, inclusiv Turcia.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput