Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 17
cecilia L spune:
Roxana, fara cuvinte...desenele sunt fantastice. pe Alexandra din partea mea, sa mai faca. si pe Andrei plictisitul.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
cecilia L spune:
E cam liniste pe aici, asa ca ma retrag langa teroristul meu, acu se trezeste si pierd prima repriza(de somn).
noapte buna.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
luy spune:
Dedicatie speciala pt Rox :
Of, mai mare tragedia,
Ce ma fac cu butelia ?
O fi buna garantia ?
TVA-ul s-a zapacit
Ca atat l-am socotit,
Pana cand am ametit…
Mai bine sa las pe maine,
Ca doar nu duc trai de caine !
Noaptea cica-i sfetnic bun…
De-oi visa ceva… va spun !
Sa vina Mos Ene cu inspiratia pe la gene !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
Cecilia, eu nu te cert, dar da putin rewind si adu-ti aminte de e[isodul cu raceala.
si gandeste-te peste cateva luni, in noul sezon rece...ce-o sa-l mai consoleze pe Cristisor???
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
Rox, multumim mult de poze, m-au incantat. Si m-au facut sa ma gandesc la vremea cand voi privi si eu plina de admiratie creatiile Mariei de la gradi. Oricum, mamico, aveti talent ! Iar iepurica ta... iti vine s-o mananci, cat de dulce poate fi ! Si atomicaaaaaaa... exact cum ii sta bine unui iepuras !
Lasa, se compenseaza cu Andrei, care priveste cu superioritate, plictisit, pe toti si toate ( doar in poza aia cu berea parea mai interesat, oare de ce ? )
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by luy
Dedicatie speciala pt Rox :
Of, mai mare tragedia,
Ce ma fac cu butelia ?
O fi buna garantia ?
TVA-ul s-a zapacit
Ca atat l-am socotit,
Pana cand am ametit…
Mai bine sa las pe maine,
Ca doar nu duc trai de caine !
Noaptea cica-i sfetnic bun…
De-oi visa ceva… va spun !
Sa vina Mos Ene cu inspiratia pe la gene !
Luy esti absolut minunata, m-ai lasat fara cuvinte! 1000x
Parca vad cu alti ochi - mai buni - proiectul cu buteliile de maine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
sim_stoian spune:
Si eu pe aici, nu ma bag dupa canapea ca e ocupat deja .
Aseara mi-a crapat laptopul, l-am trimis azi dupa-amiaza la servici sa il repare. Mi-au trimis altul provizoriu pt ca aveam de lucru ceva urgent, asa ca am reusit sa ma conectez la net putin. Am vazut si pozele, am vazut ca au mai iesit din barlog si cateva mamici, foarte bine.
Rox, am vazut pozicile si am o singura intrebare: cum de ai folosit culorile echipei rivale pt cina romantica. Mamaaaa, daca vedea D alb-rosu cred ca ii statea in gat mancarea . Imi plac mult pozele cu Alex si Andrei, ce frumos e sa fie 2 copii. Bine, 3 e si mai frumos .
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Roxana_G spune:
Multumim mult de aprecieri , inclusiv de la atomica. Sper eu ca trage la aghioase ca as vrea si eu sa ma culc.
Apropos de butelii si proiectul meu, ca sa vedeti ce aiurita sunt, azi am dat send unui mesaj partial pentru TVA-ul asta si nu am mai putut da recall, asa ca oamenii au primit ceva de neinteles, nici nu erau toti pusi la cc. Clar sunt dusa...dupa butelie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
sim_stoian spune:
Rox, baga la mine o poveste despre butelii. Nu lucrez la Petrom, dar am lucrat cu ei destul, poate iti pot fi de folos.
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
sim_stoian spune:
Nu sunt logata, asa ca nu pot edita. Rox, trimite pe mail povestea dc vrei.
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc