Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Georgiana, bine ai revenit, si tu si scumpica ta (vazut poze, o dulcetica pe cinste).
Mami25, este parte din procesul de cunoastere cum spun fetele, stai linistita ca nu se va rani. Din cate am inteles eu de la mamici de baietei va veni faza la care va trage cu toata forta. Si Andrei mai prinde uneori in baita, dar isi retrage imediat mana.
Ancasilv, nu ii dau inca ficatel, dar se poate da de la 8 luni, parca o data pe saptamana imi zisese dr la Alex, dar ea nu il suporta si nu il mananca nici acum. Branzica al meu nu baga deloc.
Papanash, nu am dat nici azi de persoanele cu pricina de la gradi si acum mi-au bulversat si fata ca nu scot nimic de la ea, e o ameteala. Dar asa zapacita cum e ea stiu ca nu minte niciodata, mai ales cu chestii din astea, asa ca ieri sigur a zis adevarul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
andreea1002 spune:
Multumesc Maria!
Si cum am descarcat poze noi de weekendu' trecut nu ma pot abtine sa va mai pun cateva...Cine are rabdare le poate vedea www.flickr.com/photos/mirunaioana/2492801514/" target="_blank">aici!
cecilia L spune:
Eu abia acum am reusit sa intru, am fost singura cu Cristi si nu m-a lasat nici sa respir, ca sa nu mai spun ca am fost la sopingareala in Real si in Praktic, iar maine bag o tura de Cora, am nevoie de pantaloni pt Cris, murdareste tot, vrea sa stea in nisip si sa se dea in topogan, chiuie de placere....
Am vazut multe poze cu fetite si baietei care de care mai frumosi, nu dau nume, nu as vrea sa uit pe cineva, le-am vazut pe toate.
Revin mai tarziu
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
am admirat minunea Daniellei,o frumusete de fata ,ce de par are
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
roxana ppup]
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Roxana_G spune:
Andreea1002, vazut si pozele noi, i-am admirat ochisorii albastri.
Danielle, Ebonee pare o zvarluga, imi aminteste de Alex.
Eu am culcat baiatul, a fost cam nervosel in seara asta.
Rox ,
Poze
luy spune:
Andreea, sunt superbe pozele cu Miruna printre flori ! Si ce ochi albassssstri are ...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Am vazut acum si pozele cu Andreea si cu mami georgiana
Sunt 2 frumoase ! Ia sa faci bine, mami, si sa nu mai absentezi ! Pai tii tu asa frumusete ascunsa ??? Hmmmm...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
andreea1002 spune:
Multumesc fetelor!
Adevarul e ca atunci cand se uita la mine cu ochisorii astia ma topesc toata si uit de toate...
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Andreea1002, vazut si pozele noi, i-am admirat ochisorii albastri.
Danielle, Ebonee pare o zvarluga, imi aminteste de Alex.
Eu am culcat baiatul, a fost cam nervosel in seara asta.
Rox ,
Poze
cum adica zvarluga?e de rau? :D
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)