Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 14
georgi_ana25 spune:
Buna dargi mamici! ne cerem scuze ca nu am mai intrat sa scriem insa am citit in mare parte ce ati scris si suntem cat de cat la curent cu cele discutate pe aici, chiar daca nu am citit chiar toate capitolele, pentru ca sunteti foarte vorbarete nu am ratat nici o poza cu bebici avem numai bebici unul si unul care mai de care mai minunat si mai voinic...bravo noua!
ca sa va punem la curent cu starea noastra de spirit pun si eu cateva pozite cu mugurasul meu iubit!
http://community.webshots.com/album/561062243hcbUXt
sper sa le puteti vizualiza!
Printesa mea este o scumpa, papa orice ii dau nu mi-a refuzat nici un aliment nou pana acum, sta bine in fundulet si a inceput sa mearga sustinuta sau cu premergatorul, a zis deja tata si suntem foarte mandrii ca nu ii tace gurita toata ziua...deocamdata cam atat despre noi , sper sa ma reprimiti printre voi si sa nu mai absentez o perioada asa indelungata!
Sabina spune:
noi ne-am intors de la parc unde Ne-am intalnit cu Antonia si mamica ei, si le-am facut bebelusilor sedinta foto.
mai incolo pun poze, acu trebuie sa hranesc doi piranha
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mami25_7 spune:
Salutare tuturor!Am vazut si eu pozici cu fetite dragutele.Sa va traiasca si sa va bucurati de ele.Si noi am crescut,stam bine in fundulet,am inceput sa se ridice pe patut,sta asa ridicat si chiuie de mama focului.Ieri am fost in I.O.R. si l-am pus pe o paturica pe iarba si era f incantat,era cu mainile numai prin pamant.Avem insa o problema,cand il schimb de pampers e cu mana direct pe organul genital, imi este frica sa nu se raneasca,voi care aveti baietei vi s-a intamplat asa??Pupici.
papanash spune:
quote:
Originally posted by mami25_7
Salutare tuturor!Am vazut si eu pozici cu fetite dragutele.Sa va traiasca si sa va bucurati de ele.Si noi am crescut,stam bine in fundulet,am inceput sa se ridice pe patut,sta asa ridicat si chiuie de mama focului.Ieri am fost in I.O.R. si l-am pus pe o paturica pe iarba si era f incantat,era cu mainile numai prin pamant.Avem insa o problema,cand il schimb de pampers e cu mana direct pe organul genital, imi este frica sa nu se raneasca,voi care aveti baietei vi s-a intamplat asa??Pupici.
face parte din procesul de autocunoastere, asa cum baga-n gura orice, roade si picioruse si jucarii ( aspiratoare ), asa si cand il dezbraci exploreaza partile ascunse , e ceva normal.
naspa e ca se pot rani, cum ai zis, au gesturi necontrolate si unghii ascutite, de-aia eu ii distrag atentia in momentul in care-l schimb, cant, behai, sau daca-i tati acasa il chem in ajutor.
deci ma enerveaza atat de rau aceasta reclama, ca nu mai reusesc sa scriu si-mi fug ideile , rabddarea `a fugit si ea, reclama inca-i aici !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
mami25_7 spune:
multumesc papanash,am grija sa ii tai unghiile mai mereu,dar imi este frica sa il ma schimb,chiar daca ii dau ceva in mana sau ii atrag atentia cum se simte liber cum se repede si o face si brutal.
ancasilv spune:
Buna, fetelor, va mai aduceti aminte de noi? Noi sintem cred ca cei mai puturosi de pe aici, ca citim din an in paste si de scris si mai rar. Si uite acum avem putin timp liber si ni se facuse dor de voi.Despre noi ce sa zicem, sintem bine, mincam ok, nu prea facem nazuri la mincare (doar la borcanele, am incercat azi saa-i dau de fructe si s-a strimbat mai rau ca la lamiie), avem aproape 8kg si in parametri cu restul masuratorilor.
Acum am si citeva intrabari:
1. cit ficat pe saptamina ii dati si de cite ori
2. de la cite luni ati inceput sa-i dati brinzica?
3. si cea mai importanta CINE iese prin Tineretului, ca ne-am saturat sa ne plimbam singuri.
Va pupam pe toate si pe toti si speram sa ne auzim mai des.
anca si Bb Vladut...
andreea1002 spune:
Multumim papanash, danielle si mami_25!
Georgiana, sa iti traiasca printesa frumoasa!
Annisia, distractie placuta la munte!
Asteptam cu nerabdare pozicile, Sabina.
Mami_25, si fata mea face la fel, si mie imi e frica sa nu se zgarie. In ultimul timp o mai pacalesc cu un pachet de servetele gol...
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by Alice_
prezenta! prezenta!
luy la inaltime ca de obicei
Noi suntem bine, cu micile greutati si marile bucurii zilnice.
Sasha are peste 9 kg, iar eu dau catre 45 ma sufla vantul.
Tzitzi la greu, mai ales noaptea.
Stam in funduletz dar nici vorba de aventuri pe teren (mers de'a busilea sau ridicat in picioare), iepurashul inca nu a ajuns la noi.
Cam atat pe scurt despre noi.
Va citesc din umbra si-mi sunteti tare dragi toate
de Sasha Gabriel 14.09.2007
http://community.webshots.com/user/Alice
LA MULTI ANI !! baiat frumos !
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by andreea1002
Cateva www.flickr.com/photos/mirunaioana/2492103530/" target="_blank">poze de la Pasti.
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
ce fata frumoasa !!
Roxana_G spune:
Deeeci:
- nu am facut raspunsul cu pricina despre TVA la butelii, era complicat, trebuia sa fiu atenta cum explic si ma temeam sa nu ii ametesc mai rau. Ramane pe maine;
- Andrei sta binisor in fund, face numai nazdravanii, si face niste strambaturi haioase cu nasul, de zici ca nasul e jumatate din fatza;
- azi l-am pus pe iarba iar. Nu i-a mai fost frica, ba chiar a plecat de-a busilea prin iarba fara probleme.
Revin ca e scandal pe jucarii. Am facut poze si incerc diseara sa pun toate noutatile. va anunt eu.
PS Legat de gradi, nu stiu ce au discutat azi si ce si cum, a venit Alex si mi-a zis ca tanti aia de fapt nu bate copii si ca nu a batut-o, desi daca am intors-o putin a zis ca i-a dat peste mana. Probabil au ametit-o ei si la gradi. Si mi-a mai zis fata ca o cearta o alta tanti si nu aia care iubeste copiii, e clar ca a fost pusa sa se exprime asa. Ce sa mai zic...Maine dupa-amiaza ma duc sa discut personal cu madama aia.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/