Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)
Raspunsuri - Pagina 17
Magnetism79 spune:
Fetelor imi pare tare rau ca nu am mai intrat in ult timp, v-am citit sa stiti dar de 2 zile sunt tare RAU, FIZIC SI PSIHIC.M-AM HOTARAT SA DIVORTEZ, DuPA CE VINE ASA MICU, ASTA DACA INTRE TIMP DOAMNE FERESTE NU PATESTE CEVA, MI-E TARE RAU, DE 2 ZILE PLANG IN CONTINUU NU MA POT ABTINE, ASTA E O SA O IAU EU CUMVA DE LA CAPAT........NU STIU ce sa mai zic e oribila situatia prin care trec nu o doresc nimanui, e groaznic, iar pe langa chestia psihica de care va spun si care ma afecteaza enorm, m-a luat si o criza de spate, vechile mele probleme cu coloana care s-au agravat si care mi-au redus mobilitatea la minim.Asta micu cred ca e si el la fel de teeminat ca si mine, probabil ca daca stiam ca voi trece prin asa ceva nu il mai faceam dar asta e ........acum e prea tarziu, am crezut ca poate voi avea un sprijin macar de dragul lui dar daca nu e nu e ..........imi pare rau insa ca probabil prin ce trec eu acum se repercuteaza asupra copilului si el micutul nu are nici o vina, nu stiu ce sa mai zic, probabil ca eu si tatal lui nu ne vom cunoaste niciodata si e mai bine sa fac acum acest pas decat mai tarziu cand va fi prea tarziu..........
Va pup
Lavi +34 cu Bogdanici Pogonici
Reallaura spune:
Andora, multumesc mult pt pumnisorii stransi!!
Sper sa fie in regula totul, oricum sunt mai linistita decat de cealalta varianta, fara anestezie care mi se pare barbara.
si eu sunt cam constipata acum, pe ultima suta.. din pacate. o sa fac tot posibilul sa reglementez astazi. ![]()
Laurita
40,
, Mircea
AMR: 1 ZI!
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
andora spune:
Laura, normal ca va fi ok totul!!! Maine pe vremea asta cineva va tipa tare-tare 
Magnetism
...
tare rau imi pare ca trebuie sa treci tocmai acum prin asa ceva... trebuie sa te gandesti insa numai la pogoniciul mic si dulce din burtica acum si nu uita ca un ingeras are grija de voi doi si trebuie sa fie bine pana la urma! Un Dumnezeu exista sigur si tu trebuie sa crezi asta si sa fii puternica, iar cine nu stie sa aprecieze o mamica pe cale sa dea viata unui sufletel nu-l pot categorisi!!! Draga mea burtica, stiu ca nu ne cunoastem insa iti sunt alaturi, iar eu zic sa vii aici si sa spui mereu ce te framanata fiindca doar cu gandurile urate nu reusesti sa te linistesti... iar orice decizie ar fi bine sa fie luata dupa ce vei avea in brate minunatia mica, fiindca o mutrisoara de ingeras micut si dulce poate schimba multe, multe... Mii de pupici la burticutza
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
Reallaura spune:
Magnetism, draga de tine, nu te pripi sa iei decizii. acum esti si tulburata, cu sarcina, te simti si rau.
Nu stiu despre ce este vorba, dar iti spun sigur sa lasi ceva timp intre lucruri, ca ai sa te simti altfel.
Si eu si sotul meu am trecut printr-un moment de genul asta.
Si acum ne e foarte bine, desi nu as fi crezut vreodata.
Pe oameni nu- i cunosti niciodata.
Te pot surprinde si dupa 11 ani de convietuire. 

Din pacate, starea ta il afecteaza pe bb asa ca ar fi bine sa gasesti cumva un echilibru, sau sa accepti un compromis care te face mai putin nelinistita... Uof!! stiu ca sfaturile sunt inutile pentru tine acum
mai ia un
ca sa stii ca suntem alaturi de tine.
Laurita
40,
, Mircea
dordia2000 spune:
'Neatza fetele!!
Am terminat de alaptat acu' juma de ora, mi-am pregatit ceiutul pt azi (2.5l ceai de chimen) si acuma bantui pe aici...in asteptarea scularii lui Stefan. Tudor e cumiiinte foc...a dormit de aseara de la 12 la 6.30 cand se frichinea asa ca l-am luat sa-l schimb inainte sa apuce sa oracaie si sa-l trezeasca si pe fra'su.
Reallaura...
deja pe 15 mai o sa tii puiul in brate...ce super...
!!!
Diana79...super ca ai laptic...si da, si eu stiam ca laptele baut de mama provoaca colici lap pui si...sincer...eu beau max 1-2 cani pe zi dar nu in fiecare zi. Lichide multe si odihna si bineinteles mancat sanatos (carne,oua, lactete, fructe si legume).
Am vazut pozele cu rpintzesele...si tare frumoase sunt. Iar poza cu voi trei...e mortala. De tine...ce sa mai zic ca nici nu zici ca ai nascut...si pari o pustoaica dulce cu 2 floricele pe langa tine! Sa va traiasca si sa va bucurati de ele!
Ylari...trebuie sa te mobilizezi...iar pt durerile de ceza...iti recomand cu caldura supozitoarele Diclofenac care la mine au facut minuni. Nu trec in laptic si iti iau durerile cu mana sau...cel mult o sa fie f. suportabile. Eu am bagat cam 1 pe zi in prima saptamana...pana nu m-a mai durut asa rau. Si da, Tudor se ineaca la greu...si face ca toate alea ca nu stie sa respire pe nas cand se ineaca...si vrea tot pe gura...si uite'asa trecem cu bine peste ele...dar nu tb sa te stresezi. Copilasii sunt diferiti...iar tu esti o supermama...si iti trebuie multa odihna. Dormi odata cu el si bea lichide multe sio sa fie si laptic. Iar daca nu e...asta e! Nu te stresa!
si astept sa ne scrii ca si asta iti face bine...sa te descarci si sa discuti cu noi!
Iulia...esti de coma....!
MiBebelina...eu am luat Detralex(6/ zi primele 2 zile,apoi 4 urmatoarele 2 zile si apoi cate 2 pe zi pana am nascut), ceaiuri de cozi de cirese si matase de porumb, si fara sare. S-au mai desumflat dar nu de tot. Si stat cu picioarele in sus...pe perne!
MAgnetism...offf doamne prin ce treci! E cumplit dar...tb sa fi tare pt bblin.Mai ai putin si nasti si...oricand o poti lua de la capat. Cred ca e cumplit...dar tb sa treceti si peste asta..daca nu e cale de impacare. Te
si suntem alaturi de tine...indiferent ce vei hotara. Si niciodata sa nu-ti para rau ca ai ramas insarcinata! Este o minune mica...si este a ta! Ai grija de burtica...ca este cea mai importanta acuma!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
flore07 spune:
buna dimineata
Magnetism imi pare foarte rau pentru situatia ta.Cuvintele noastre poate nu o sa-ti rezolve problema dar suntem alaturi de tine ,si cum stim toate in perioada de sarcina suntem foarte sensibile si avem nevoie de sprijin ,dar tu trebuie sa fi tare si sa incerci sa te gandesti ca nu esti singura trebuie sa ai grija de tine si de BEBELE tau care o sa-ti lumineze viata .Iti doresc numai bine si liniste sufleteasca .
Ai grija de tine .

Magnetism79 spune:
Fetelor VA MULTUMESC DIN SUFLET PT INCURAJARI, NICI NU STIU CUM SA FAC IMI E TARE GREU SI IMIE FRICA SA NU PATEASCA BEBELUSUL CEVA, DE EL IMI PASA MIE ACUM RESTUL SA SE DUCA NAIBII.............
Constat cu surprindere ca omul langa care stau de atata timp e complet schimbat datorita UNEI FEMEI, CARE MAI E SI O FOSTA COLEGA DE-A MEA , ce sa mai viseaza cu ochii deschisi la ea, cred ca nu se mai gandeste nici la copil si mare minune daca nu m-a si inselat deja cu ea..........
Pe mine ma doare f tare de copil putin imi pasa acum de mine sau de restul lumii , va dati seama ca bebele nici nua venit pe lume, eu ma gandesc deja la ce educatie sa-i dau si cum sa fac sa fiu o mama cat mai buna si el se gandeste cat de repede imi revin eu LA NORMAL, ca sa ne putem distra, iar copilul....... ce/...... copilul poate sta si cu bunicii, ce eu trebuie sa stau cu el??????? NU E IN ATRIBUTIA MAMEI SA-I ASIGURE O EDUCATIE COPILULUI EI.........MA ASTA E NEBUN CE SA MAI ZIC.........
Fetelor m-a luat o durere de burtica , zici ca nasc asa de rau ma doare , plec la spital la doc ca nu ma simt bine deloc, plus ca imie tare rau
Va pup
Lavi+34 cu Bogdanici Pogonici
Lorich spune:
Buna dimineata!
M-am trezit si eu, am zis sa vad ce au mai vorbit fetele mele si apoi ma duc sa ma freshuiesc ca azi avem intalnire cu dr.
Voiam sa-ti transmit si eu Lavi un pupic, sa incerci cat poti sa te mai calmezi un pic, cel mai important lucru din lume acum e ca Bogdanel sa vina pe lume sanatos, orice alta decizie poate astepta dupa ce-l ai pe el in bratele tale. Pup si sper ca situatia sa nu fie asa de grava, stiu ca si eu am avut perioada din astea cu sotul, dar sunt agravate de hormonii mei si de lipsa lui de experienta in a se comporta cu o "hormonata".
Ylari pup si tie, sper ca fiecare zi care trece sa-ti aduca mai multa liniste si abia astept sa fii din nou cu Iuby, pe mine doar sa stau departe de tati m-ar deprima.
si Eva.
Andora cum te mai simti? Vom fi sau nu colege de salon ? ![]()
Laura ce putin a mai ramas!! Bafta maxima maine, abia astept poze cu un Mirciulic mic si scump!
Nu mai stiu ce si cui mai voiam sa zic, inca nu-s treaza 100%. O zi minunata tuturor 
Lori
37+
asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!
flore07 spune:
Mai bine mai tarziu decat niciodata ieri nu am intrat pe net ca m-a apucat harnicia iara ,spal calc si gatesc toata ziua ca in caz ca ma apuca durerile sa las totul in regula acasa .Vreau sa-i urez si eu la EMYCOR LA MULTI ANI SI NASTERE USOARA si scuze de intarziere .
Sotul meu zice ca am luato razna ca nu stau deloc sa ma odihnesc dar ma simt mai bine cand fac ceva ca nu ma doare nimic dar cum stau intinsa ma ia niste dureri de spate de imi vine sa urlu .
Chiar am vrut sa va intreb voi aveti dureri de spate ?????
AMR 10 ZILEEEEEEEEEEEE da stiu ca o sa vina mai repede
de aceea in fiecare zi desfac bagajul si mai adaug cate ceva si eu sunt foarte nerabdatoare
O ZI BUNA TUTUROR
Reallaura spune:
Lorich, Dordia, Da, mai fetele, nu-mi vine sa cred ca maine ma uit in okii lui Mirceeeea.
Manca-l-ar mama pe el de baiat!
Of, sa fie sanatos...si inalt asta vreau. Macar daca nu e gras, inalt sa fie. ![]()
Laurita
40,
, Mircea