Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)
Raspunsuri - Pagina 16
Reallaura spune:
Diana_79, ce dulci sunt fetitzele si nu mai vorbim de mamica...
Socrate, merci de incurajari, ideea aceasta e totalmente noua pentru mine, am decis astazi...sunt putin nesigura dc e bine/rau, dar daca acum ma simt mai bine luind decizia asta, inseamna ca e bine.

Laurita
40,
, Mircea
AMR: 1 ZI!
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Andree27 spune:
fetelor nu stiti este in Debrecen Ikea??Ca pt noi ar fi mai scurt drumul decat pana la Bucuresti!
Poze
Andreea
36+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 4 saptamani!!!
iulia83 spune:
inca nu-mi revin. am vazut pozele Dianei_79 si nu-mi vine sa cred!!! 
in pozica aia in care e cu ambele fetite zici ca e surioara mai mare!!! sunt frumoase de pici toate 3!!! si acu ma mir! sper sa nu o deochi pe biata fata!!! Diana mama, cati ani ai? sper sa nu te supere intrebarea mea dar asa de tanara imi pari, incat ma simt eu batrana 
sunteti niste scumpe toate 3...
Pozici Iulia
AMR!!! 4 sapt, 5 zile!!! Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
mihaser spune:
quote:
Originally posted by Andree27
fetelor nu stiti este in Debrecen Ikea??Ca pt noi ar fi mai scurt drumul decat pana la Bucuresti!
Poze
Andreea36+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 4 saptamani!!!
E la Budaesta...una pe autostrada spre Viena si una in oras pe langa stadion...Eu am fost la cea de pe autostrada...www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeaNearYouView?storeId=22&langId=-30&StoreNumber=182" target="_blank">Budaors
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
monik16 spune:
Am incercat sa adorm dar nu reusesc, desi mi-e cam somn…Ca sa nu ma mai chinuiesc am deschis calc sa-mi fac de lucru...
Diana79, ti-am vazut pozele, fetele tale sunt superbe iar tu esti o mamica tare frumoasa!!! Ma innebunesc dupa pozele voastre in care fratiorii/surioarele mai mari il tin pe bb in brate...sunt asa dulci!!!![]()
Andree27 vad ca ai mai scapat de starile de voma, ma bucur tare! Eu n-am prea avut asa ceva, o singura seara in toata sarcina dar n-o s-o uit...Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi sa te tina mai mult! Iti doresc sa scapi de ele!!!
socrate, deci primele 2-3 zile sunt mai grele…O sa tin minte asta, sa-mi fac curaj atunci sa nu cad in depresie de dueri si neputinta.
Vad ca de ceva timp nu mai scrie nimeni, voi chiar dormiti?
Ce intrebare! Normal, ca la ora asta se doarme
!
37+
Sara-Maria
iulia83 spune:
neatza 
se pare ca sunt prima la apel 
m-am trezit cu o pofta nebuna de .. bere!!!
am scobit prin frigider si
am gasit o cutie de bere fara alcool uitata de weekend-ul trecut. sunt cu ea la jumatate deja
betivana mica ce sunt. incep ca betivii aia de la scaparatul soarelui sa dau cu dushca.
ce nasol ca nu-mi mai e somn. fie-mea deja face tumbe prin burta, am burta sub forma de ...romb cred acum, nici o sansa sa mai dorm. poate o pacalesc eu cumva ![]()
la toaleta...ma cheama datoria..poate se trezeste cineva intre timp.
Pozici Iulia
AMR!!! 4 sapt, 5 zile!!! Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
iulia83 spune:
mda.. nimic..
urasc reclamele astea care tot apar pe ecran se lungeeeeesc si-ti incurca atele ca nu te lasa pana nu dai click sa scapi odata de ele. nici butonul de inchidere nu merge..il vanezi fratele meu, ori e prea mic, ori nu merge cum trebuie..trebuie sa le vezi reclama pana la urma ca altfel n-ai sanse sa-ti vezi de treaba..in fine
ce probleme existentiale am si eu la ora asta.
mi-e o pofta de papanasi cu visine
imi ploua in gura nu alta. chair ca sunt tuta...de unde naiba gasesc eu la ora asta papanasi? naiba ma pusa sa ma gandesc? azi cred ca sunt nebuna rau. se vede treaba ca ieri am stat numai in casa..o iau razna. trebuie sa ies azi macar pana la piata peste strada ...
cred ca ma intind in pat ca deja incepura sa ma doara salele iar lui fie-mea nu-i convine deloc nene cand stau in fund..sare ca mingea...
daca nu-mi e somn, revin...umplu forum-ul pana va treziti voi...ca oricum am obiceiul sa vorbesc singura prin casa 

vai parca ma imbatai. ma duc sa treg un ochi la cutie..n-oi fi vazut eu si e cu alcoohoale.
nu, nu e..pfiu!!! plec gata!

Pozici Iulia
AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!! Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
mi_bebelina spune:
Neatza!
Iata-ma si pe mine pe-aici....dar plec in scurt timp in patut. Dar sa va zic cum a fost la doctor......tensiunea mare, mi s-a facut rau la ecograf(de fapt nu pot sta intinsa pe spate, am arsuri la stomac si imi vine sa
).......prin urmare mi-a marit doza de Dopegyt si no-spa, iar la nevoie iau si nifedipin. Mi s-au umflat picioarele de nici nu le recunosc.......nu mi se mai cunosc gleznele. In schimb am luat analiza de proteinurie care nu e chiar imbucuratoare...insa nici atat de mare nu e incat sa fiu banuita de preeclampsie.
Ce sa fac fetelor cu hipertensiunea asta? Acasa tensiunea e in limite normale.......ei,dar cand ma duc la spital....o ia razna. Ce fac?Pai cand oi naste ajung la 20 ca deh......teama, emotii......
Stiu ca s-a mai vorbit, dar am uitat. Ce ati luat pt picioare umflate?
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by iulia83
inca nu-mi revin. am vazut pozele Dianei_79 si nu-mi vine sa cred!!!in pozica aia in care e cu ambele fetite zici ca e surioara mai mare!!! sunt frumoase de pici toate 3!!! si acu ma mir! sper sa nu o deochi pe biata fata!!! Diana mama, cati ani ai? sper sa nu te supere intrebarea mea dar asa de tanara imi pari, incat ma simt eu batrana
sunteti niste scumpe toate 3...
Pozici IuliaAMR!!! 4 sapt, 5 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
Iulia si pe mine m-au impresionat Diana si fetitzele ei....
Probabil are 29 de ani, fiind nascuta in 79 (Diana_79)
Laurita
40,
, MirceaAMR: 1 ZI!
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
andora spune:
Neata, iar lipsesc 2 zile si apar ciupercutele micuteee... sa fie cu totii sanatosi, iar dragele de Annika si Stefania 

sa pape si mamicutele lor sa se refaca rapid!!!
.
Vai, am vazut si eu pozicile cu cele trei printese Diana si scumpicile ei frumoase, intr-adevar si mie mi se parea ca o surioara mai mare 
Laura tinem pumnisorii maine
! Sa il vedem cat mai repede pe Mirciulica cel viteaz!
Nici nu mai stiu ce s-a mai intamplat aici, sper sa va refaceti cat mai bine toate cele care ati nascut, din ce povestiti a inceput sa-mi fie si mie asa o teama de cezariana... fiindca mi-au descoperit o groaza de leucocite in urina iar dr meu de familie e in concediu, plus vestitul streptococ B si acum sunt pe antibiotic 10 zile, acum chiar ma gandesc ff serios la cezariana si de aceea inca adun informatii fiindca chiar nu stiu cum decurge, cand si cum iti baga sonda sau iti face clisma, ce se intampla dupa aceea... sper sa stea bebe acolo la caldurica pana joia viitoare cand am control ca am o\un listoi de intrebari pt dr.... a propos, Cristy74 cum o mai fi oare? Stiu ca ea naste cu aceeasi dr ca si mine tot la CF2 si are DPNul acusica...
In rest, maaari pofte a propos de berica - la orice contine alcool, zici ca m-a facut mama la crama, noroc ca ma abtin vitejeste mai ales acum... si uriase probleme cu
... ma gandeam oare nu merge si pe partea asta cu ceaiul acela diuretic pt eliminarea apei de la Plafar de care vorbeati voi odata? Bebelina, tu l-ai incercat? Ca stiam ca a avut efect la fete...
Gata am stat destul pe scaun, va pupacesc si sa fie o zi frumoasa pt toti
!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa