Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)
Raspunsuri - Pagina 15
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Dordia - poti face 3 copii fara nicio problema - eu acum fac a 3-a cezariana si stiu pe cineva care are 5 (ma rog probleme, nu are 5 copii...) - singura chestie e sa nu fie mai putin de 2 ani intre ele!
Ms mult Leeloo dar am inteles ca e destul de riscant...dar....daca ma bate gandul...si ma tine....poate ca voi risca!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Dordia...off, sper sa va treaca urticaria, sau ce-o fi ea cit mai repede.
pupam baieti cuminti...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Simona...te pup si eu si

Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by ralu_t
salutare burtici si felicitari mamici si bebici!
va scriu si eu, rar, dar in momente cheie
tocmai ma hotarasem vineri,impreuna cu dr. sa fac cezariana, candva saptamana asta , nu se stia exact cand se elibera o rezerva mai de soi la spital, asteptam din zi in zi...numai ca se pare ca pe bb nu-l intereseaza confortul maica-si si de azinoapte am contractii dureroase dar neregulate iar acum tocmai am eliminat dopul...dar ce dop!!! vreo 20 de cm de dop!!!adica sunt convinsa ca a iesit tot, tot
deci s-ar putea sa vina normal pana la urma,mai ales daca ma apuca la noapte, asta e, e decizia lui bb albastru iar eu nu pot decat sa ma supun.
ca intrebare, exista vreo durata medie intre eliminarea dopului si declansarea travaliului real? sa stiu si io daca mai apuc dimineata cand ramasese sa vb cu dr. pt ceza.
nu stiu daca pe fond nervos sau hormonal, toata ziua am dormit, dar ce somn, asa, ca frumoasa(bestia) din padurea adormita...si am mancat pe masura.acum m-a apucat o pofta de nestavilit de papanasi, simt ca ma apuca tremuratul, astept sotul sa vina de la munci sa ma duca...ca tara arde si baba se ingrasa, sa fie sigura , cine stie cand mai am voie sa pap ceva bun
trimiteti-mi si mie pe pm va rog un nr de mobil poate fac si eu vreun anunt cat de curand.
va pup si s-auzim de bine
Hai ca nu mai e mult...Eu stiu ca dupa eliminarea dopului....se poate intampla oricand...deci....
pt tine!!!Asteptam vesti!
Diana mamica de
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Buna fetelor!
Am intrat si eu sa va salut!
Eu ma simt din ce in ce mai bine. Nu am mai avut dureri de cap, asta e bine. Parca ma si misc din ce in ce mai omeneste, nu mai obosesc asa la fiecare vorba pe care o scot. Sunt tot la mama, dupa cezariana eram leguma si am hotarat cu Iuby ca e bine sa vin aici sa beneficiez de mai mult ajutor.
In rest... cu psihicul din pacate sunt cam jos, totul a inceput cu durerile de cap. Apoi cele doua nopti din spital in care nu am dormit si-au spus cuvantul cand am ajuns acasa. Plus ca am intrat intr-o stare de... nu stiu... ma uit la ea in continuu, nu dorm noaptea ca sa o supraveghez, fetelor, cred ca am innebunit. Sau sunt pe cale sa o fac. Nu stie sa ragaie si ma dispera cand o vad ca deschide guritza si se chinuie... :( :( :( Adineauri s-a si inecat saracutza cu lapticul din biberon (Laptele meu e varza si a zis doctorul ca trebuie sa cresc cantitatea suplimentului) Azi am inscris-o la doctorul de familie.
Felicitari cleo, felicitari tuturor proaspetelor mamici. Va pup pe toate si va urez toate cele bune, bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi!!!
Celor care inca mai asteapta: Nastere usoara!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Imi pare rau de tot ca ai suferit atata in urma cezarienei...dar...o sa te refaci si va fi bine. Cu psihicul...tb sa iti impui sa te calmezi, si sa te aduni...Stiu ca e greu...e normal...si eu am trecut prin perioade negre dupa prima cezariana...dar totul tine de tine si de muuuulta odihna. Cat despre laptic...da e e....daca nu...sunt o gramada de copii sanatosi crescuti cu lapte praf...asa ca...nu te consuma! Te poop si fii tare pt micutza.
Edit: uitasem cu ragaitul... Deci si Tudor se chinuie si se ineaca de cel putin 2-3 ori la fiecare supt. Odata s-a invinetit ca nu mai avea aer...si m-am speriat de moarte. Eu il ragai asa: Dupa papa il pun pe umar sau pe piept si il bat usor pe spate...apoi il mangai mai apasat de jos in sus. daca nu da nik si se chinuie il mai las un pic la orizontala (1 min) apoi ilridic si iar il bat pe spate...si daca tot nu ragaie ()ceea ce la Tudor nu se intampla dar la stefan se intampla) fac ceva genoflexiuni. Adica ma las pe vine si ma ridic brusc. Mai exista metoda de pus copilul pe genunchi cu fata in jos si masat usor pe spate. Oricum important e sa scoata aerul pt a nu face colici....dar nu e bai daca nu scoate la o masa...eu l-am culcat fara sa scoata cateodata si nu a patit nik.

Diana mamica de
Reallaura spune:
Dragele mele,
Multumesc celor ca re m-au incurajat: Dordia, Leeloo pentru ceza si recuperarea de dupa.
Sunt programata pe 15 mai, la 7 dimineata. Sper sa decurga totul cum trebuie!! Am mai putine emotii decat daca asteptam sa ma apuce.
Monik, eu zic ca am luat o decizie buna, ca nu mai suport stresul cu nascutul fara anestezie..
Ralu_t, de la pierderea dopului pana la nastere, poti sa te intinzi si 3 saptamani, din cate stiu eu...Asa ca ...poate apuci ceza. Bafta!
Ylariuuuf, draga de tine, hai ca trece si depresia asta. Sa stii ca si eu am stari contradictorii...adesea..
Maine ma duc sa -mi cumpar chilotei mai mari, peste burta si sa schimb banii de asistente.
Vorbim mai multe maine. va puuuup
Laurita
39 s+2z,
, Mircea
AMR: 1 ZI!
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Diana79 spune:
Fetelor va multumesc pt sustinere. A venit o asistenta privata care a costat o gramada de bani dar ce conteaza??? mi-a aratat corect cum sa-i dau sa suga. Acum doarme, linistita dupa ce a papat o gramada. Lapte am destul si beau multe lichide ca sa produc.
Asistenta mi-a spus ca tu ca mama nu e bine sa bei mult lapte ca nu i-ar face bine la bebe. Eu nu stiam asa ca nu mai beau decat putin.
Cleo eu beau baby calm ceai de la firma FARES este f bun la gust. Mie imi place sper sa fie si eficient. Nu aveam de fenicul si chimion de unde lua. Asa ca beau din asta la greu si apa.
Diana
de
Alysia Maria (8 mai,2008)si
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
YLARI spune:
quote:
Originally posted by dordia2000quote:
Originally posted by YLARI
Buna fetelor!
Am intrat si eu sa va salut!
Eu ma simt din ce in ce mai bine. Nu am mai avut dureri de cap, asta e bine. Parca ma si misc din ce in ce mai omeneste, nu mai obosesc asa la fiecare vorba pe care o scot. Sunt tot la mama, dupa cezariana eram leguma si am hotarat cu Iuby ca e bine sa vin aici sa beneficiez de mai mult ajutor.
In rest... cu psihicul din pacate sunt cam jos, totul a inceput cu durerile de cap. Apoi cele doua nopti din spital in care nu am dormit si-au spus cuvantul cand am ajuns acasa. Plus ca am intrat intr-o stare de... nu stiu... ma uit la ea in continuu, nu dorm noaptea ca sa o supraveghez, fetelor, cred ca am innebunit. Sau sunt pe cale sa o fac. Nu stie sa ragaie si ma dispera cand o vad ca deschide guritza si se chinuie... :( :( :( Adineauri s-a si inecat saracutza cu lapticul din biberon (Laptele meu e varza si a zis doctorul ca trebuie sa cresc cantitatea suplimentului) Azi am inscris-o la doctorul de familie.
Felicitari cleo, felicitari tuturor proaspetelor mamici. Va pup pe toate si va urez toate cele bune, bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi!!!
Celor care inca mai asteapta: Nastere usoara!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
Imi pare rau de tot ca ai suferit atata in urma cezarienei...dar...o sa te refaci si va fi bine. Cu psihicul...tb sa iti impui sa te calmezi, si sa te aduni...Stiu ca e greu...e normal...si eu am trecut prin perioade negre dupa prima cezariana...dar totul tine de tine si de muuuulta odihna. Cat despre laptic...da e e....daca nu...sunt o gramada de copii sanatosi crescuti cu lapte praf...asa ca...nu te consuma! Te poop si fii tare pt micutza.
Edit: uitasem cu ragaitul... Deci si Tudor se chinuie si se ineaca de cel putin 2-3 ori la fiecare supt. Odata s-a invinetit ca nu mai avea aer...si m-am speriat de moarte. Eu il ragai asa: Dupa papa il pun pe umar sau pe piept si il bat usor pe spate...apoi il mangai mai apasat de jos in sus. daca nu da nik si se chinuie il mai las un pic la orizontala (1 min) apoi ilridic si iar il bat pe spate...si daca tot nu ragaie ()ceea ce la Tudor nu se intampla dar la stefan se intampla) fac ceva genoflexiuni. Adica ma las pe vine si ma ridic brusc. Mai exista metoda de pus copilul pe genunchi cu fata in jos si masat usor pe spate. Oricum important e sa scoata aerul pt a nu face colici....dar nu e bai daca nu scoate la o masa...eu l-am culcat fara sa scoata cateodata si nu a patit nik.
Diana mamica dewww.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Merci mult de tot, m-am tot uitat in continuu dupa raspunsurile voastre... Merci ptr tipsuri. Cu genuflexiunile... mai greu la mine, ca abia ma pot da jos din pat momentan (deja e o mare realizare ptr mine asta)
Stiti ce ma deprima cel mai tare? Ca asa de tare am dorit-o si acum sunt terorizata si de o bashina (sorry de exprimare). Hmmm... deci si voua vi se ineaca bebelushii... am crezut ca numai evutza mea..........
Of, Doamne...
YLARI
Diana79 spune:
Legat de epizotomie, am si eu nu mare dar va spun ca nu o simt. Nu mi-a venit sa cred ca din prima am putut sta jos fara probleme. Dar sunt bune baile pe se sezut. Mie mi-a dat si prima oara si acum un lighean special care sta pe Wc e ideal.
Am pus si eu poze cu galustele mele aici:
http://picasaweb.google.co.uk/necdiana/AlysiaPrintesaNoastraNr2
Reallaura bafta multa!

Va tin pumnii la toate. imi pare rau ca nu nominalizez dar sunt in tare criza de timp
Numai bine
Diana
de
Alysia Maria (8 mai,2008)si
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
Andree27 spune:
Am sosit in sfarsit acasa!De la 12 tot umblam sa cautam patut!!!Parca am fi intr-o cutie de chibrite ca nu gasim ce ne place sau ce ne place are un pret de iti pica si plombele!Va-m citit mai mult pe diagonala!!!Am fost si la dr si mi-a zis ca starea de voma si ce mi se intampla nu e din cauza sarcinii.Mi-a dat sa iau metroclopramid inainte cu o jumatate de ora inaintea mesei si daca nici asa nu e ok,atunci sa ma duc la un gastro nu stiu cum se numeste dr resprectiv sa vada ce am la stomac!In rest bebe e bine,totul e ok!!!Azi am mancat usurel si nu am luat metroclorplamidul si nu am patit nimic sa nu zic intr-un ceas rau!!Nu pot sa stau mult sa va citesc in urma ca tati vrea sa se mai uite pe Ikea sa facem cumva sa mergem pana acolo sa luam si noi un patut la bebe sa nu ne prinda asa pe nepregatite!!!
Alina chiar ma gandeam la tine ,si ce ma bucur ca ai ajuns acasa!!Sa faci poze sa-ti vedem comoara!!!!!
Diana_d merci de nr de tel,si sa ai grija de tine si daca e ceva ai nr meu si sa ma contactezi!!Suntem alaturi de tine!!!!
Acuma va las si noapte buna!!!Pupicei!!
Poze
Andreea
36+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 4 saptamani!!!
socrate spune:
Ylari te inteleg perfect, in primele zile dupa cezariana mi s-a parut totul o tragedie/drama/nenorocire. Plangeam ca pana si tigancile alapteaza 10 puradei si eu nu sunt in stare sa il alaptez pe al meu etc. Dar vestea buna e ca trece. Daca vrei sa plangi sfatul meu e sa o faci, mie mi-a facut tare bine. Am plans tuturor la telefon legat de rautatile care mi s-au intamplat in spital. Acum mi se pare o nimica toata. Uite ca s-a rezolvat si cu alaptatul.
Legat de ragait, daca nu ragaie imediat il pun pe genunchi pe burta, il intorc, il ridic din nou si tot asa. Se mai intampla sa nu ragaie dar il culc oricum pe o parte si nu se intampla nimic.
Relleaura sa stii ca dupa cezariana primele 2-3 zile sunt mai grele. Dupa aceea in fiecare zi e mai bine. Acuma depinde si cum e regimul cu copii unde nasti tu. Eu in momentul in care l-am primit pe fiul meu, ceea ce a fost tarziu dupa doua zile si jumatate, am uitat de toate.
Noemi,