Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

leeloo m-ai intrebat unde m-a trimis pt. eco: la medlife, Rodica parca, nu-mi amintesc exact, am retinut ca era o femeie, dar abia pe 23 mai ma poate primi...

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

In primul rind LA MULTI ANI Emycor - vident nu m-am uitat prin lista si era sa scap urarile....

Dordia - poti face 3 copii fara nicio problema - eu acum fac a 3-a cezariana si stiu pe cineva care are 5 (ma rog probleme, nu are 5 copii...) - singura chestie e sa nu fie mai putin de 2 ani intre ele!

Reallaura - nici mie nu mi se pare bb f.mic la 3500 - oricum exista marja de eroare de la eco... Acum sa te intreb si eu - cum, la Municipal nu iti mai face nici clisma, nici toaleta?? Asta doar la nastere normala sau si la ceza, ai idee?? Si inca ceva, poate stii de la sis - cit a dat la neonatolog?

Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat...va pup si ne auzim miine!

Edit ca mi-am adus aminte... - daca nu ai cobtraindicatii de la dr, in principiu, dupa ctrl de la 6 saptamini poti incepe exercitii usoare de gim (dupa cezariana vorbesc) - dar dupa 2-3 luni aproape ca nu mai ai nicio problema si poti incepe si abdomene...! Efortul nu are nicio legatura cu lactatia atita timp cit te hidratezi corect si evident nu exagerezi cu exercitiile!

Gabriela 38+ cu AMR 9 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

iubita, mi-am amintit acum ca ai mai intrebat de costuri la Municipal, dar am uitat sa-ti raspund.
Am dat 1 mil la neonato, de altfel bb n-a avut probleme, doar mi l-a vazut si nici macar cine stie ce indicatii sau lamuriri cu strept asta B nu mi-a dat... Deci am considerat suficient, daca nu prea mult...
Am dat moasei 1 mil, la dr 200 ca a foat superdragut desi era de garda si nu el mi-a urmarit sarcina... La toalete 50.000 de fiecare data, asistentelor care spalau bb-ii seara cite 100.000...cam asta a fost. Am stat doar o zi.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dordia...off, sper sa va treaca urticaria, sau ce-o fi ea cit mai repede.
pupam baieti cuminti...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare burtici si felicitari mamici si bebici!
va scriu si eu, rar, dar in momente cheie
tocmai ma hotarasem vineri,impreuna cu dr. sa fac cezariana, candva saptamana asta , nu se stia exact cand se elibera o rezerva mai de soi la spital, asteptam din zi in zi...numai ca se pare ca pe bb nu-l intereseaza confortul maica-si si de azinoapte am contractii dureroase dar neregulate iar acum tocmai am eliminat dopul...dar ce dop!!! vreo 20 de cm de dop!!!adica sunt convinsa ca a iesit tot, tot
deci s-ar putea sa vina normal pana la urma,mai ales daca ma apuca la noapte, asta e, e decizia lui bb albastru iar eu nu pot decat sa ma supun.
ca intrebare, exista vreo durata medie intre eliminarea dopului si declansarea travaliului real? sa stiu si io daca mai apuc dimineata cand ramasese sa vb cu dr. pt ceza.
nu stiu daca pe fond nervos sau hormonal, toata ziua am dormit, dar ce somn, asa, ca frumoasa(bestia) din padurea adormita...si am mancat pe masura.acum m-a apucat o pofta de nestavilit de papanasi, simt ca ma apuca tremuratul, astept sotul sa vina de la munci sa ma duca...ca tara arde si baba se ingrasa, sa fie sigura , cine stie cand mai am voie sa pap ceva bun
trimiteti-mi si mie pe pm va rog un nr de mobil poate fac si eu vreun anunt cat de curand.
va pup si s-auzim de bine

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
38+2
AMR mai putin de o saptamana!!!!drumul lui bebe
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_t

salutare burtici si felicitari mamici si bebici!
va scriu si eu, rar, dar in momente cheie
tocmai ma hotarasem vineri,impreuna cu dr. sa fac cezariana, candva saptamana asta , nu se stia exact cand se elibera o rezerva mai de soi la spital, asteptam din zi in zi...numai ca se pare ca pe bb nu-l intereseaza confortul maica-si si de azinoapte am contractii dureroase dar neregulate iar acum tocmai am eliminat dopul...dar ce dop!!! vreo 20 de cm de dop!!!adica sunt convinsa ca a iesit tot, tot
deci s-ar putea sa vina normal pana la urma,mai ales daca ma apuca la noapte, asta e, e decizia lui bb albastru iar eu nu pot decat sa ma supun.
ca intrebare, exista vreo durata medie intre eliminarea dopului si declansarea travaliului real? sa stiu si io daca mai apuc dimineata cand ramasese sa vb cu dr. pt ceza.
nu stiu daca pe fond nervos sau hormonal, toata ziua am dormit, dar ce somn, asa, ca frumoasa(bestia) din padurea adormita...si am mancat pe masura.acum m-a apucat o pofta de nestavilit de papanasi, simt ca ma apuca tremuratul, astept sotul sa vina de la munci sa ma duca...ca tara arde si baba se ingrasa, sa fie sigura , cine stie cand mai am voie sa pap ceva bun
trimiteti-mi si mie pe pm va rog un nr de mobil poate fac si eu vreun anunt cat de curand.
va pup si s-auzim de bine

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
38+2
AMR mai putin de o saptamana!!!!drumul lui bebe
poze

Facem galerie

Eu stiu o persoana care a nascut la o sapt. dupa ce a pierdut dopul...Am citit ca nu e o regula, depinde de fiecare organism.
E bine ca te-ai odihnit! Profita de asta ca nu se stie dupa ce nasti cat timp mai ai...Pe mine asa ma ameninta toate prietenele care au nascut .
Ti-am trimis pe PM nr. meu de tel.

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!

Am intrat si eu sa va salut!
Eu ma simt din ce in ce mai bine. Nu am mai avut dureri de cap, asta e bine. Parca ma si misc din ce in ce mai omeneste, nu mai obosesc asa la fiecare vorba pe care o scot. Sunt tot la mama, dupa cezariana eram leguma si am hotarat cu Iuby ca e bine sa vin aici sa beneficiez de mai mult ajutor.

In rest... cu psihicul din pacate sunt cam jos, totul a inceput cu durerile de cap. Apoi cele doua nopti din spital in care nu am dormit si-au spus cuvantul cand am ajuns acasa. Plus ca am intrat intr-o stare de... nu stiu... ma uit la ea in continuu, nu dorm noaptea ca sa o supraveghez, fetelor, cred ca am innebunit. Sau sunt pe cale sa o fac. Nu stie sa ragaie si ma dispera cand o vad ca deschide guritza si se chinuie... :( :( :( Adineauri s-a si inecat saracutza cu lapticul din biberon (Laptele meu e varza si a zis doctorul ca trebuie sa cresc cantitatea suplimentului) Azi am inscris-o la doctorul de familie.

Felicitari cleo, felicitari tuturor proaspetelor mamici. Va pup pe toate si va urez toate cele bune, bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi!!!

Celor care inca mai asteapta: Nastere usoara!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by YLARI

Buna fetelor!

Am intrat si eu sa va salut!
Eu ma simt din ce in ce mai bine. Nu am mai avut dureri de cap, asta e bine. Parca ma si misc din ce in ce mai omeneste, nu mai obosesc asa la fiecare vorba pe care o scot. Sunt tot la mama, dupa cezariana eram leguma si am hotarat cu Iuby ca e bine sa vin aici sa beneficiez de mai mult ajutor.

In rest... cu psihicul din pacate sunt cam jos, totul a inceput cu durerile de cap. Apoi cele doua nopti din spital in care nu am dormit si-au spus cuvantul cand am ajuns acasa. Plus ca am intrat intr-o stare de... nu stiu... ma uit la ea in continuu, nu dorm noaptea ca sa o supraveghez, fetelor, cred ca am innebunit. Sau sunt pe cale sa o fac. Nu stie sa ragaie si ma dispera cand o vad ca deschide guritza si se chinuie... :( :( :( Adineauri s-a si inecat saracutza cu lapticul din biberon (Laptele meu e varza si a zis doctorul ca trebuie sa cresc cantitatea suplimentului) Azi am inscris-o la doctorul de familie.

Felicitari cleo, felicitari tuturor proaspetelor mamici. Va pup pe toate si va urez toate cele bune, bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi!!!

Celor care inca mai asteapta: Nastere usoara!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Ylari
, fruntea sus! Se mai intampla dupa nastere datorita hormonilor ca psihicul sa fie usor afectat, dar trece! O sa vezi ca timpul le vindeca pe toate... Si daca ai rezistat tu replicilor soacrei (m-ai marcat cu soacra ta) o sa treci si peste perioada asta mai ales ca o ai si pe mama ta langa tine. Gandeste-te la cat de mult ai asteptat momentele astea, sa-ti tii comoara in brate, sa-i numeri degetele, sa vezi ca e sanatoasa...
Nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu ragatul, poate fetele cu mai multa experienta pot. Vorbeste si cu medicul tau.
Noi suntem alaturi de tine, sunt sigura ca o sa depasesti momentele astea!!!
Mai povesteste-ne cum e recuperarea fizica dupa cezariana si trimite-ne poze.

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Ylari curaj draga mea! vorba monikai16 daca ai scapat tu de stresul cu soacra, scapi si de stresul hormonilor! profita de ajutorul pe care ti-l ofera mama ta, odihneste-te cat poti si alunga gandurile rele! esti mamica acum! cand poti, trimite-ne pozici si povestea nasterii.
recuperare rapida

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 5 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

monik si iulia, va multumesc frumos ptr incurajari. Incerc, iubitele mele, fac eforturi mari (prea mari uneori) dar imi e tare greu, asa sunt eu, mai emotiva, plus ca in ultima vreme sunt asa de sensibila, plang din lucruri pe care inainte nici nu le-as fi bagat in seama. Mi-e dor de Iuby (saracul mai vine pe aici, dar ii e greu si lui)... Sper doar sa treaca mai repede urmatoarele saptamani, poate se face mai maricica si invata si ea sa ragaie, ca mor cand o vad cum se chinuie cu guritza deschisa...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by monik16

E bine ca are cine te trzi daca plange bb si esti prea obosita sa il auzi . Ai 2 baieti frumosi foc!!! Nu ma mai satur sa ma uit la Tudor al tau...

37+ Sara-Maria

Ms mult...si te

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput