Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)
Raspunsuri - Pagina 13
Reallaura spune:
Alina_anto, bine ai revenit acasa cu Scortisoara cu gene lungi!! Chiar ca e dragut apelativul!!!
Asteptam poze, asa cum ai promis. 
Alysh, am prins din zbor - din exclamatiile fetelor- ca ai dat jos 15 kg deja!!!
Pai esti formidabila, felicitari!
Emycor La multi ani, dragutza, ce frumos sa fii nascuta in aceeasi luna cu puiul tau!!!
Laurita
40,
, Mircea
AMR: ........zile
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
monik16 spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Dragele,
M-am intors de la control: eco si control pe masa.
Colul e intredeschis, bb e destul de mic, mi-a spus ca e cam de 38s+4 z, 3547 gr.
Hm. Hmm.
Asta e. Ca ar fi sa nasc pe 22 mai, nu pe 18 cum era stabilit prin primul DPN.
Daaaaaar..., am luat decizia sa nasc prin cezariana si o sa stabileasca dl dr. cand, sapt asta. Zicea ca si azi daca vreau, la 7 seara.
Sis m-a speriat nitel, nu vrea sa stie ca ma chinuiesc acolo, se poate sa treci prin tot travaliul si tot la ceza sa ajungi. Si, in plus, daca tot doare atat de tare incat ceri orice numai sa scapi, mai bine decid ceza inainte sa ajung sa sufar ca sa cer...
Bla bla,ma scuz cam mult'
Fetele care nasteti la Municipal ( Andreutza, Elenuca, mi_bebelina), stiu ca inainte se facea epidurala, dar sa nu va amagiti de data asta. Decizia sefei pe ATI e fara epidurala. Asta ca sa fiti in cunostinta de cauza sa nu fiti puse in fata faptului implinit.
Acolo nu tu clisma, nu tu toaleta - cica nici de ras nu te rade nimeni, asa spune sis, nu tu epidurala.
Miss, Lorich, Mihaser.
Adriana_78 felicitari pentru Anika si pentru nasterea scurta (ca usoara nu are cum sa fi fost...) Asteptam pozici
Asa ca-mi ramane sa va anunt cand va fi ziua respectiva.
Acum nu stiu, e ceva in plus de luat la mine fata de nasterea naturala??? O sa-mi iau chilotei mai mari, dar altceva...nu stiu
Va pup mult fetele mele.
Doamne ajuta sa fie bine!!!
Ma duc sa vad ce pozici s-au mai postat intre timp.
Laurita40s,
, Mircea
AMR: ......zile!!!
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Asa-asa!!!! Mai baga texte de-astea pro cezariana ca sa ma hotarasc si eu
Iulia, si eu imi fac griji de slabit dupa daca fac cezariana...Dar nu cred ca trebuie totusi sa astepti 1 an ca sa poti face ceva miscare...Sper! Oricum in primul an dupa o sa avem alta ocupatie cu
.
37+
Sara-Maria
emycor spune:
fetele....povesteam intr-o zi cu o prietena, de kg luate in plus (in cazul meu 20
) si ii spuneam ca dupa nastere o sa ma urc pe bita si o sa le dau jos.....dar ea a zis ca NUUUUUU....ca imi pierd laptele daca fac efort....oare sa fie adevarat? voi ce stiti?
AMR 5 zile!!!!
emycor
39+ 
monik16 spune:
quote:
Originally posted by alyna20[u]buna tuturor sunt o graviduta de 36 sap.pe 15.06.2008 se va naste viata mea CARINA GRAVIDUTELOR..VA DORESC MULTA BAFTA si sanatate la toti si toate
oate:)
VA PUP PAPA
alyna
Mi se pare mie sau a mai sosit o graviduta in grupul nostru?
Alyna, bine ai venit!!!
Gabitzam sau cine se pricepe sa o treca in lista?
37+
Sara-Maria
monik16 spune:
quote:
Originally posted by alyna20[u]buna tuturor sunt o graviduta de 36 sap.pe 15.06.2008 se va naste viata mea CARINA GRAVIDUTELOR..VA DORESC MULTA BAFTA si sanatate la toti si toate
oate:)
VA PUP PAPA
alyna
Trebuie sa scrii 10 mesaje ca sa scapi de modelare si mesajele tale sa apara instant...Acum ele apar mai intarziat si probabil multe fete nu le-au vazut...

37+
Sara-Maria
dordia2000 spune:
Salutare....
Am tras un pui de somn alaturi de copilasii mei (fiecare in patul si in camera lui). A venit Stefan sa ma trezeasca...halal mama ! Dar eram franta...
Simonacip...sanatate multa si sper sa nu ia si Matei. Sa ne tii la curent!
Reallaura...wow...mai e putin, putin. Lasa ca nu e asa rau cezariana....si o sa iti revii rapid. CAt despre bb ca e mic....pai la 3.500 eu zic ca e superok...dar...medicii stiu mai bine. Dpdv greutate....sigur e ok.
Singurul motiv pt care regret ca am facut ceza...e ca nu pot face decat cei 2 copii...si pe al treilea...pas. Ca la cat de dusa cu capul saunt...l-as fi facut si pe al treilea...ca tare imi plac copilasii!! DAr....am deja 2 comori...si cred ca e suficient.
Fetelor...fi'miu (stefan) a facut minunatie de urticarie...de care am facur si eu. Adica azi mi-a aparut. Doru (sotul) zice ca nu ar fi urticarie ci muscaturi de purici sau...alergie de la o musc de insecta. DAr...totusi...mi-a iasit si mie...exact aceleasi bube...si asa...una ici, una colo...
Am mai avut o experienta cu Stefan cand am zis ca e uricarie si nu a fost...ci erau purici dar in vechiul ap unde am stat unde pe scara era un focar pt ca se cresteau tot felul de animalute care mai de care mai "ingrijite". Asa ca...zic eu ca Doru e cam marcat de eveniment si orice buba are Stefan...cica e muscatura de purici. Nasol e ca eu nu pot lua nik...nici un medicament....of si ma mananca....
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
dordia2000 spune:
Emycor....nu cred ca efortul scade lactatia...dar habar nu am sigur. Eu oricum am interdictie din cauza de ceza....dar cam peste o luna...as cam putea merge la sala sau la innot. O sa ma interesez...ca as vrea sa merg la innot dar...sa vedem...
Alyna...bine ai venit...si scrie mai multe mesaje si mai multe despre tine...ca sa te cunoastem mai bine si sa sacapi si de moderatie!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
monik16 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Salutare....
Am tras un pui de somn alaturi de copilasii mei (fiecare in patul si in camera lui). A venit Stefan sa ma trezeasca...halal mama ! Dar eram franta...
Simonacip...sanatate multa si sper sa nu ia si Matei. Sa ne tii la curent!
Reallaura...wow...mai e putin, putin. Lasa ca nu e asa rau cezariana....si o sa iti revii rapid. CAt despre bb ca e mic....pai la 3.500 eu zic ca e superok...dar...medicii stiu mai bine. Dpdv greutate....sigur e ok.
Singurul motiv pt care regret ca am facut ceza...e ca nu pot face decat cei 2 copii...si pe al treilea...pas. Ca la cat de dusa cu capul saunt...l-as fi facut si pe al treilea...ca tare imi plac copilasii!! DAr....am deja 2 comori...si cred ca e suficient.
Fetelor...fi'miu (stefan) a facut minunatie de urticarie...de care am facur si eu. Adica azi mi-a aparut. Doru (sotul) zice ca nu ar fi urticarie ci muscaturi de purici sau...alergie de la o musc de insecta. DAr...totusi...mi-a iasit si mie...exact aceleasi bube...si asa...una ici, una colo...
Am mai avut o experienta cu Stefan cand am zis ca e uricarie si nu a fost...ci erau purici dar in vechiul ap unde am stat unde pe scara era un focar pt ca se cresteau tot felul de animalute care mai de care mai "ingrijite". Asa ca...zic eu ca Doru e cam marcat de eveniment si orice buba are Stefan...cica e muscatura de purici. Nasol e ca eu nu pot lua nik...nici un medicament....of si ma mananca....
Diana mamica dewww.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
E bine ca are cine te trzi daca plange bb si esti prea obosita sa il auzi
37+
Sara-Maria
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by chinabulina
buna dimineata!
ia te uita, n-a nascut MsBB... cred ca ne vedem la spital pana la urma
... si eu am contractii, dar mai mult nedureroase. in rest, sunt bine. maine dupa-amiaza am programare la medic si sper s-o prind, sa nu ma apuce ceva pana atunci... dar ieri dupa-amiaza am vazut o barza deasupra blocului meu
. n-am mai vazut in viata mea barza in mijlocul orasului! am intrat repede in casa (eram in balcon), de teama sa nu ma vada, ca eu vreau sa prind controlul de maine
...
babyname, condoleante...
leeloo, parca tu spuneai mai demult ca ai vazut rame pentru fotografii si cu loc pentru imprimat manuta si piciorusul lui bebe... poti sa-mi spui unde ai vazut? iar daca nu tu spuneai, scuzati nebuna
georgiana, 39+3, viitoare mami de gogoasa bale(ri)namaimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Am vazut sigur la Miniblu, la magazinul VIP BB (parca asa ii spune, ala de pe Titulescu) si la mothercare (dar doar la ala mare din Dorobanti)...scuze ca nu stiu daca esti din Bucuresti...
Multa bafta miine la control - si foarte tare faza cu barza!!!
Gabriela
38+ cu
AMR 9 zile!!!!...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
In primul rind LA MULTI ANI Emycor - vident nu m-am uitat prin lista si era sa scap urarile....![]()

Dordia - poti face 3 copii fara nicio problema - eu acum fac a 3-a cezariana si stiu pe cineva care are 5 (ma rog probleme, nu are 5 copii...) - singura chestie e sa nu fie mai putin de 2 ani intre ele!
Reallaura - nici mie nu mi se pare bb f.mic la 3500 - oricum exista marja de eroare de la eco... Acum sa te intreb si eu - cum, la Municipal nu iti mai face nici clisma, nici toaleta?? Asta doar la nastere normala sau si la ceza, ai idee?? Si inca ceva, poate stii de la sis - cit a dat la neonatolog?
Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat...va pup si ne auzim miine!
Edit ca mi-am adus aminte...
- daca nu ai cobtraindicatii de la dr, in principiu, dupa ctrl de la 6 saptamini poti incepe exercitii usoare de gim (dupa cezariana vorbesc) - dar dupa 2-3 luni aproape ca nu mai ai nicio problema si poti incepe si abdomene...! Efortul nu are nicio legatura cu lactatia atita timp cit te hidratezi corect si evident nu exagerezi cu exercitiile!
Gabriela
38+ cu
AMR 9 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

, am luat decizia sa nasc prin cezariana si o sa stabileasca dl dr. cand, sapt asta. Zicea ca si azi daca vreau, la 7 seara.
ma scuz cam mult'
...
...