Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)
Raspunsuri - Pagina 12

maiiunie2008 spune:
Deci azi este marti, 13, da? Macar sa am o justificare, nu ca mi-a mai ramas un neuron gravid si ametit. Aveam programare azi, imi notasem si pe calendar, la 10:30. Dar cine s-a mai utat la calendar? Eu am retinut 15:30 si eu asa m-am dus...Am luat orasul si aglomeratia la spinare si m-am dezumflat total cand am vazut ce tolomaca sunt. Trebuie sa-mi pun reminder pe telefon, ca altfel nu se mai poate, sunt dusa cu capul.
Tania, col scurt inseamna ca trebuie sa stai cat mai mult linistita, la orizontala daca se poata, ca sa nu se deschida colul si sa vina bebe cand inca nu e timpul.
Ma duc sa dreg lista...

simonacip spune:
Gabitzam....
E de-a risu-plinsu...cred ca e tare frustrant, eu vad partea buna, macar e vreme misto afara de plimbat...UUoof eu stau cu un bolnavior si cu un bb mic in casa, incercind sa-l feresc pe unul de microbi, pe unul sa-l fac bine mai repede....Hai ca ma cam vait, se vede ca am ajuns la limita
Macar un lucru bun sa fac
Sispentru tine in special
Hai cu Mirciulica!!!
Dar si pentru restul fetelor, Emycor, Chinabulina, Aelita...cine mai era???/
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

iulia83 spune:
fetelor, daca aveti ocazia, uitati-va la filmul "the bucket list" e superb!!! poveste despre viata a 2 oameni straini unul cu altul care afla ca mai au cateva luni de trait! vi-l recomand cu caldura.
am intins hainutele bebitei, asa ma enerveaza ca nu stiu cum sa le intind. parca sunt retardata nu alta
Pozici Iulia

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

gabitzam spune:
Luminel, parca tu intrebai al cui numar sa iei de pe contul comun. Poti sa-l iei pe al meu daca vrei, pentru cand vei vrea sa anunti nasterea.
Simona, macar daca ma plimbam prin parc, dar orasul mi se pare acum ingrozitor de aglomerat si prafuit.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

monik16 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
fetelor, daca aveti ocazia, uitati-va la filmul "the bucket list" e superb!!! poveste despre viata a 2 oameni straini unul cu altul care afla ca mai au cateva luni de trait! vi-l recomand cu caldura.
am intins hainutele bebitei, asa ma enerveaza ca nu stiu cum sa le intind. parca sunt retardata nu alta
Pozici IuliaAMR!!! 4 sapt, 5 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
Am vazut si eu filmul asta si mi-a placut. Merita vazut!
Luminel, ti-am trimis si eu pe la pranz PM cu nr. meu de tel (e si pe contul de mail.
Fetelor eu sunt cam stresata...Am ajuns la 78 kg de la 53... Abia ma mai misc... Cand stau pe scaun imi tin burta pe genunchi

diana_d spune:
Andreea27, iti scriu un nr de telefon de unde mi-am comandat eu recent saltea (italiana, ortopedica) exact la dimensiunea dorita. Poti comanda absolut orice marime.
0751.092.766 (sediu undeva nu departe de Kaufland Marasti).
Fete dragi,
imi iau (sper ca pt putin timp) ramas bun.
Maine dimineata ma internez (analize,...)
dar nu stiu sigur cand voi face cezariana, cred ca dr ma mai amana vreo 2 zile deoarece m-am cam racit (dureri de cap, gat, rinoree...).
Multumesc mult pt sustinere si sa ne "auzim" cu bine,
va pupup,
Diana 37+

iulia83 spune:
monik sa stii ca si eu am fost o slabutza toata viata. cand am terminat facultatea, aveam 45 kg. bine, nu cred ca am depasit categoria asta pana atunci. apoi, venind acasa si avand tot timpul la dispozitie mancarica mamei, am luat in greutate pana la 50, apoi 55 kg. dar tot slabutza eram. acum, am 70 (cel putin atat aveam acum 2 zile si sper sa nu mai fi urcat) si-mi e din ce in ce mai greu sa merg, sa ma misc, am impresia ca imi trosnesc oasele tot timpul... sper sa pot da jos dupa nastere..daca nasteam natural, era ok ca puteam face miscare. dar cu ceza, mai greu ca cica n-am voie la aerobic sau sala pana dupa un an ca risc sa-mi plesneasca totul prin mine. asa ca, n-am decat sa ma accept asa cum sunt
si frumoasa (cum imi zice sotiorul ca ma vrea)
diana_d sa dea Dumnezeu sa fie bine!!! curaj si sa ne auzim cu bine!!! bagam niste sa-ti tina de urat. bafta multa !!!
Pozici Iulia

Praise God!!!”

Reallaura spune:
Dragele,
M-am intors de la control: eco si control pe masa.
Colul e intredeschis, bb e destul de mic, mi-a spus ca e cam de 38s+4 z, 3547 gr.
Hm. Hmm.
Asta e. Ca ar fi sa nasc pe 22 mai, nu pe 18 cum era stabilit prin primul DPN.
Daaaaaar... , am luat decizia sa nasc prin cezariana si o sa stabileasca dl dr. cand, sapt asta. Zicea ca si azi daca vreau, la 7 seara.
Sis m-a speriat nitel, nu vrea sa stie ca ma chinuiesc acolo, se poate sa treci prin tot travaliul si tot la ceza sa ajungi. Si, in plus, daca tot doare atat de tare incat ceri orice numai sa scapi, mai bine decid ceza inainte sa ajung sa sufar ca sa cer...
Bla bla, ma scuz cam mult'
Fetele care nasteti la Municipal ( Andreutza, Elenuca, mi_bebelina), stiu ca inainte se facea epidurala, dar sa nu va amagiti de data asta. Decizia sefei pe ATI e fara epidurala. Asta ca sa fiti in cunostinta de cauza sa nu fiti puse in fata faptului implinit.
Acolo nu tu clisma, nu tu toaleta - cica nici de ras nu te rade nimeni, asa spune sis, nu tu epidurala.
Miss, Lorich, Mihaser.
Adriana_78 felicitari pentru Anika si pentru nasterea scurta (ca usoara nu are cum sa fi fost...) Asteptam pozici
Asa ca-mi ramane sa va anunt cand va fi ziua respectiva.
Acum nu stiu, e ceva in plus de luat la mine fata de nasterea naturala??? O sa-mi iau chilotei mai mari, dar altceva...nu stiu
Va pup mult fetele mele.
Doamne ajuta sa fie bine!!!
Ma duc sa vad ce pozici s-au mai postat intre timp.
Laurita 40s,
, Mircea
AMR: ......zile!!!
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

iulia83 spune:
fetelor, care dintre voi ia calciu imi poate spune si mie, ati observat vreo diferenta la oase? adica, am impresia ca mi s-au latit nodurile degetelor. nu mai am carnea umflata pe ele, dar totusi, nu-mi mai pot scoate verigheta din cauza osului..repet, nu din cauza ca as avea degetele umflate ca nu-s. la os e problemutza. oare sa fie de la calciu???
Pozici Iulia

Praise God!!!”

MissParker spune:
alina_anto, asteptam cu mare nerabdare pozicile cu micuta domnisoara din scortisoara cu gene lungi. Pai daca seamana cu mamica ei, normal ca e o frumoasa
Cleo, nu-ti pune burtiera, ca asa se lenevesc muschii si se va reface burta si mai greu!! Doar gimnastica ajuta! Stiu ca ar fi fost bine sa ajute burtierele, dar nu e asa. Si o stii si tu prea bine.
Mamicile care ati venit deja cu bebeii acasa, schimbati-va semnaturile, ca se produce haos pe aici
TaniaS, col scurt inseamna ca tb. sa stai cat mai linistita, eventual cat mai mult la semi-orizontala, sa nu se scurteze mai mult sau sa se deschida cumva si sa nasti cu mult mai devreme de termen. Cat are al tau? Al meu avea pe 11 aprilie 5,2 cm si pe 28 aprilie cam 4,2. Se spune ca daca e in jur de 4 nu tb. sa-ti faci absolut nici un fel de griji. Dar au mai fost fete cu col scurt care au nascut f. bine (Alysh de exemplu)...
gabitzam iar mi-ai luat-o inainte cu raspunsul, dar il las si pe al meu, ca mi-am dat osteneala sa-l scriu
Fetelor, eu ma duc sa-mi mai fac o baie relaxanta la picioare, cu cristale pe baza de rozmarin si nu mai stiu ce... sper sa mi se mai dezumfle labele... Acum m-a ajuns si pe mine din urma blestemul, s-a facut cald rau si aici. Dar imi fac sperante ca incepand cu joi se strica vremea...
diana_d, bafta multa si sa revii cu vesti bune din toate punctele de vedere! Suntem alaturi de tine! Macar virtual
Felicia
34+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE