Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Luminel tu vrei neaparat taurita! Si eu am nascut primul bebe la 38 de spat si era ok...3500 de grame si 51 de cm

Alysh eu iti recomand compresele de la Bioclin...mie imi plac mai mult decat Garmastan...sunt www.vavianpharma.ro/bioclin_produse.php?id_cat=44&id_prod=55" target="_blank">aici!

Cleo...cam asa e si bagajul meu...tre sa iau adeverinta si sa nu uit kitul...mi-am scris pe o hartie. O sa trimit in contul comun reteta ptr o crema buna antihemoroizi ce se prepara in farmacie, insa nu trebuie sa o folosesti cat timp alaptezi...numai dupa!

Felicitari Adriana 78! Sa va traiasca minunea!

iulia bine ai venit in clubul capsunistelor...eu am papa cam tot ce au cules conationali prin Spania si acum ii astept cu interes pe cei de Satu Mare!

Ptiu se lati poezia! Sa speram ca va reusi Gabitza sa o remedieze

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

IULIA-zici ca nu ai mai mancat capsuna de cand aveai 7 ani,deci alergia nu o aveai inainte sa ramai gravida,ci in copilarie. probabil ai facut.o ca multi alti copii care au mancat capsune mai devreme,dar intre timp ai scapat .ai avut noroc. pt cazuri din astea e bine de evitat sa dam copiilor devreme aceste fructe,ca sa nu ramana cu alergiile pe toata viata . Dca nu ai facut nimic,nu ii cauzeaza bebelinei in nici un fel acum,in burtica,doar sa o feresti mai tarziu ,sa nu ii dai devreme,pt ca daca tu ai avut un fond alergic cand ai fost mica e posibil sa mosteneasca. In ultima vreme sunt din ce in ce mai multe alergii la copii,de aceea se introduce mancarea mai tarziu ca pe vremuri. Dar mai e pana atunci
Asa ca baga tare si recupereaza la capsune pt cat te-.ai abtinut pana acum
Cat despre retragerea burtii,nici nu o sa o mai bagi in seama cateva saptamani,ca tu vei fi in refacere,me destul de greu la inceput si nu o sa te mai intereseze aspectul asta .Apoi,dureaza ceva,dar e mai bine sa se retraga incet pt ca altfel se cunoaste la piele . cand mergi cu un copil in carut,nu osa mai zica nimeni " ia uite ce burta are" ,ca e normal sa ai un pic de burta o perioada,asa ca nu iti fa probleme !Oricum,nu o sa ramana ca acum !! chiar daca guri rele te vor intreba " nu ai nascut ?"-nu ii lua in seama,o fac din nesimtitre.

ELENUCA-merci pt galerie

ALINA ANTO-bine ati venit acasa sanatoase !!!! pupam SCORTISOARA CU GENE LUNGI !! sa scrii asta la semnatura,ca e superb !

LUMINEL-ups,nu mai ai mult nici tu,daca esti programata deja la cezariana ! Bafta ! cate saptamani o sa ai atunci?aa,acum vad,38 si 5 zile o sa ai.

ADRIANA 78-bine ati venit sanatoase acasa !!! Annika e un nume foarte frumos ! Bravo,a durat putin pana a iesit !!

CLEO-eu m-am chinuit rau cu atzele,nu mai puteam sa stau nicicum,nici in picioare,si acnd m-am dus sa se uite,a zis ca le scoate pt ca au fost prea stranse si cand rana se strangea,tragea si mai rau si de-aia in loc sa imi treaca,pe zi ce trecea era mai rau.Asa poate e si la tine,se strang si doare al naibii,si sa vezi ce usurare ,nu chiar de maine,ca o sa te doara nitel,dar apoi gata !
Eu alaptam culcata in pat.

REALLLAURA-sa ne tii la curent cu controlul la medic !

EMYCOR-LA MULTI ANI ! TOT CE ITI DORESTI !! SI BEBE SANATOS !

JACKIE -BINE ATI VENIT SANATOSI ACASA !! sa schimbi semnatura !

SIMONACIP-si eu cu calcatul ca si tine

Sofía (2ian2007)

39+s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Alysh

"neata

Alina, pentru sani: pui garmastan la greu, peste pui un tampon de san si apoi sutien din bumbac. Si asa stai intre alaptari. alta solutie mai buna nu cred ca exista.

Emycor, LA multi ani! Nastere usoara!

Simo, nu mai ai de ce sa ma invidiezi; azi a venit pediatra pe la noi si a zis ca daca bebe mai cere de papa dupa san sa-i dau..asa ca ne intoarcem la suplimentul de biberon fiindca el e tare mancacios si eu l-am chinuit zilele astea dandu-i numai san. Nu inteleg de ce nu se satura din moment de dupa o ora de supt la ambii sani tot mai curge laptic.
Dar intr-un fel parca mi-a luat o piatra de pe inima pt ca nu mai stiam ce sa fac cand il vedeam flamand dupa supt. Asa daca mi-a zis ea ca-i ok sa-i dau supliment stiu ca asta am de facut de-acum inainte.

Ah, si inca o chestie: mi-au iesit cateva vergeturi pe sani; azi dimineata au aparut si ziceam ca am scapat; offffffff.
Singura veste buna e ca am dat jos 15 kg, deci mai am vreo 5 ca sa ajung la greutatea dinaintea sarcinii si inca 5 ca sa ajung la greutatea ideala

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Alysh...asa si la mine, in ultima vreme, curge, chiar tisneste din sin, dar el se infurie si miriie ma prinde cu minutele, ma zgirie...de nervi...cred ca ei nu mai trag cu putere ce e inauntru, sunt dezobisnuiti din cauza biberonului...asta e si eu ii fac biberon acuma, chiar daca nu bea decit inca 30 de ml sau 40...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

fetelor intrebare : daca la nastere bebe are ochii inchisi la culoare, e vreo sansa sa se mai deschida? am si eu un stres : si eu si tati avem ochii albastri deschis iar bebe i-a avut negri la nastere, acum vad ca au ajuns la un albdastru inchis....

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Alina, bine ai re-venit, cu puiuta., asteptam mai multe de la tine cind ai timp desigur...
Alysh....15 kg? Wow , da' cum? Eu de la 74 am ajuns la 65 acum...dar mai am 8 de dat jos...si inca vreo 2 din oficiu, ca sa fiu mai supla...Te hranesti bine acum?? Eu abia astept sa incep plimbarile cu puiul ca mi-e clar, pana nu am nitica activitate pe afara, nu fac treaba multa cu silueta...
Cleo, eu m-am mai strins cu centura si vad oarece diferenta...Dar nu va pot spune cu ce vergeturi am ramas...
Mihaser, uite ca pana acum n-am incercat homeopate...dar nu e timpul pierdut...
Aelita are dreptate cu alergiile, din ce in ce mai multi copii au alergii, probabil prostiile cu care ne hranim si poluarea, e clar ca s-au schimbat mult vremurile, unde auzeam inainte de astm bronsic la copilasi asa mici ...si intr-o proportie asa de mare?? Pot sa spun ca e epidemie...daca pot sa spun asa

Fetele o las pe sis sa va dea ea vestile de la control, cert e ca saptamina asta vine si Mirciulica...
Abia astept...

Fetele eu sunt si cu david acasa, l-am trecut pe antibiotic, mi-a facut febra mare, degeaba il tot tineam pe antitermice, are gitul inflamat si rosu....SUnt terminata, sper sa trecem cu bine peste asta...in sensul sa nu ia ceva Matei...oooof de asta ma temeam...din februarie el n-a mai fost bolnav, chiar ma miram...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Babyname...condoleante pt bunicutza ta...si ...stiu exact prin ce treci pt ca si eu mi-am pierdut bunicutza cu o sapt inainte sa il nasc pe Tudor. Din ceruri sunt sigura ca ne vegheaza si mereu va fi in preajma noastra.

Alysh se pot deschide la culoare. Stefan i-a avut gri inchis si acum ii are albastrii iat Tudor ii are albastru inchis si sunt sigura ca se vor deschide.

Gata ca sunt rupta...am fos afara cu ambii bbi oadata...si e destul de greu. A fost si tatal meu cu mine...deci...tot e ceva.

Merg sa ma intind un pic.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaS spune:

ma intreb daca am scapat de moderatie/.......?!

TANIA31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaS spune:

Are cineva idee ce inseamna faptul ca am col scurt ?!

TANIA34+

Mergi la inceput

Alysh culoarea okilor se definitiveaza pe la 6-7 luni...Eu zic sa nu te decurajezi,...ar tb tot albastri sa fie.
Matei al meu ii are albastri , cum ii avea si davi, sigur asa ii ramin...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Matei se ineaca foarte des cand bea la bibe...nu inteleg de ce, sunt tetinele cele mai mici (am nuk si avent)..A mai patit-o careva? Am ajuns sa fiu stresata de momentul biberon...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput