Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)
Raspunsuri - Pagina 10

emycor spune:
vai fetelor........cred ca daca ar fi sa nasc si sa se implineasca tot ce mi-ati dorit voi aci......cred ca asi avea o nastere de vis!!!!! Va pup pe toate si va multumesc din suflet. BB inca nu da semne sa iasa....asa ca mai asteptam...mai avem o zi (maine) si dupa ne internam.....sa vedem vrea sau e puturos?
Adriana 78 ....felicitari pentru fetita!!!!
AMR 5 zile!!!
emycor39+

alyna20 spune:
[u]buna tuturor sunt o graviduta de 36 sap.pe 15.06.2008 se va naste viata mea CARINA GRAVIDUTELOR..VA DORESC MULTA BAFTA si sanatate la toti si toate
oate:)
VA PUP PAPA

iulia83 spune:
fetelor, pana sa raman gravida, eram alergica la capsuni rau de tot. nu mai pusesem in gura capsuna de la vreo 7 ani. nici nu-i mai stiam gustul. acu vreo 3 sapt v-am auzit pe voi de capsuni in sus, capsuni in jos si n-am mai putut de pofta si mi-am luat o caserola. am zis ca mananc macar una ca altfel ma apuca bazdacii. si...nimic. am mai papat una peste vreo cateva ore, nimic...acum mananc aproape zilnic o caserola intreaga si nah! ciuciu alergii! sa ma fi vindecat oare?? sau o fi pe perioada sarcinii? sa nu-i dauneze micutei, dar n-am simtit in viata mea atat nevoie sa pap capsuni. din cauza alergiilor, mi-am format asa un obicei de a evita absolut tot ce are gustul lor si nici nu-mi placeau ca gust. acum, bag ca mig-ul. of!
Pozici Iulia

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Luminel spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Salut!
Luminel bafta la ceza! Eu as vrea sa nasc un pic mai tarziu...desi am 37 de sapt si 3 zile...Tu de ce nu mai stai? Parca spuneai ca bebeluna e micuta...
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Mi-e teama sa mai astept...daca-i vine sa iasa mai devreme de 40 de sapt?! si sper sa mai creasca intr-o saptamana...poate si ecograful s-a inselat! oricum, marti ar fi 38 de sapt si 5 zile
Si..ca sa fiu sincera, imi place si data

Lumi

AMR 6 zile

iulia83 spune:
acum am vazut ca a modificat nebunica de MissParker poezioara de la inceput si sunt si eu pe acolo
hehe! multumim frumoooooos!!!
Pozici Iulia

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Luminel spune:
quote:
Originally posted by MsBB
Am venit sa imi schimb tinuta , am facut bubasi normal ca nu m-am putut abtine sa-mi bag iar nasul pe aici. Fug iar pe afara dar inainte:
emycor -LAAAAAAA MULTIIIIIII ANIIIII!!!
alina_anto -bine ati venit acasa amandoua! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!
Luminel - acusi vine si 20 mai! Tinem pumni sa fie o nastere usoara si o Elena sanatoasa si frumoasa! N-are a face ca nu e 21 mai , o sa aiba micutza 2 zile de chef consecutiv.
Alysh -pup fata , spor la mamiceala! si ce rpd ai dat jos 15 kg , bravo tot asa!
Adriana_78 -bine ati venit si tu si BB Annika! Sa aveti parte numai de fericire si sa fiti sanatoase! Recuperare rapida sotului!
Andree - imi pare rau de faza cu patutzul. Imi dau seama ce surpriza neplacuta ai avut.
Jackie -ne bucuram sa te vedem iara si ca recuperarea a fost ca unsa. Sa ai parte de un bb papacios , sanatos si frumos!
elenuca - apropo de bagaj, am vazut la internari viitoare mamici cu niste bagaje de-a dreptul impresionante. A venit o tipa cu o sacosa in mana si sotul ei ( cred ) cu 2 geamantane mari.
Si cand imi aduc aminte ca in anul 2 de facultate am plecat la mare pt o sapt cu o carte si un calculator. Deh , a doua zi aveam examen la contabilitate si pe noi ne-a apucat mersul la mare ...ce vremuri!
Adriana39+ ,
Andra
noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee?
Mami si tati te asteapta pui drag!
Sar'mana! La fel!

Lumi

AMR 6 zile

aelita spune:
BABYNAME-condoleante !!Imi pare tare rau,iti doresc multa putere sa treci pt asta! imi pare rau ca nu a apucat sa isi cunoasca stranepoata !
La prima sarcina,cu Sofia,in noiembrie 2007 a murit si bunica mea,nu am putu sa merg in Ro sa o vad pt ca eram in 8 luni ,pe 2 ianuarie am nascut .
Si nu stiu de ce,am cunoscut multe fete carora le-au murit cineva drag in timpul sarcinii..nu stiu ce lege nevazuta o fi asta..
MSBB-pe ultima linieee si tuu !!
hai,Andra ! hai la tort !
CLEO-dupa ce iti scoate atzele,in 3 zile scapi !!
MELLY-nu e obligatoriu calcatul,faci cum poti tu. e bine pt dezinfectare ,intra-devar.eu calc tot ca nu imi plac necalcate,nu neaparat pt dezinfectare,nu imi plac sifonate,oricat de intinse si suavizate ar fi ,dar daca nu obisnuiesti,nu are sens sa te strsezi.
MISSPARKER-nasterea usoara a fost in sensul ca a fost rapida,3 ore jumate cu totul,dar durerile au fost,ca nu am apucat epidurala.dar macar am scapat repede. recuperarea a fost mai grea,poate si pt ca a fost totul asa rapid ..
dar,fata de ce am auzit eu la altele,zic ca a fost usor.Sofía (2ian2007)
39+s(DPN 18mai2008)

MissParker spune:
Adriana78 si Annika bine v-ati gasit, felicitari si toate cele bune!!
iulia83, da, uite ca uitasem sa-ti spun ca te-am „imortalizat“ si pe tine
Ai venit tu mai tarzior la odisee, dar ai fost activa si atat de simpatica, incat mi-am spus ca tre’ musai sa fii si tu acolo.
Felicia
34+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

cleo78 spune:
Laurita, scoatem si pt. tine - pt Mirciulica
Alina_anto garmastan dupa fiecare alaptat. Strat gros, sa fie sanul albastru. Apoi speli, dai puiului..io asha fac. Ma ustura, stiu, dar laptele de mama e cel mai bun. Asta e hopul cel mai mare, pana se desensibilizeaza sanul.
Alysh ai slabit 15 kile?? esi un caz fericit. Io... doar 6. Cu bebe de 3850...si sange pierdut.. probabil s-au pus la sani ca am 2 bidoane mari.
Vom videa.
Burta insa e ca in luna 4, dar fleashca... cand a ieshit bebe, a aparut dintr-o data capul dr-ului! asha mare a fo shocul. Apoi s-a mai imflamat nitsel, zic io, plus ca atarna pielea si muschii- mai e pana se revine- ce a crescut in 9 luni, va da inapoi cam tot asha.
Voi purtati burtiere??
condoleantse lui babyname.
magnetism, da-mi un sms cu nr de fix de ai. Cand poti....
P.S. si la Filantropia cer trimitere pt internare de la dr de familie + adev. de platitor de CAS de la munca, in contul xxxx. IO nu am avut prima hartie, doar a 2a. Diferentsa e ca un spital de urgentsa nu cere, acolo pot naste si femeile fara job etc... dar la unul clinic (ca Filantropia ) se cer.
Ca bagaj, 2 gemantane e sarit calul. Am avut o geanta de voiaj pt internare, si 1 pt ieshit + pt bb.
COntinea: 3 camashi de noapte, 1 capot, pasta dinti+ sapun, 1 prosop, prosopele de hartie -1 sul, daca mai stateam mai ceream de acasa 1, ca l-am folosit pt toate: sters san, sters fund, pus pe WC cand voiam sa etc. 1 soseta, 5 chiloti, 2 pachete de vata, 1 fesha, acte, kit CordBloodCenter, papuci de schimb. Daca mai tre, mai cer de acasa. Sunt 2 nopti de stat...
aelita , in primulr and imi pare bine ca ai revenit. Iti simteam lipsa. In al 2lea rand, miine imi scoate atsele. SUn cusuta..si pe stanga si pe dreapta...ma rupt fifitsa asta potoroasa. Si daca nu beam ricinu si calciul- cine stie cand iesea.... Sper ca in 3 zile da inapoi, dar e groaznic ca nici nu pot sta in fund, acu is in picioare, alaptez in picioare, am un colac dar nu ma salveaza 100%, adorm cand sunt rupta, ca altfel nu pot dormi de durere (si cand adorm vin socrii
).
Melly, de calcat am calcat. Ca nu aveam ce face. Daca ma tine 2-3 luni...poate mai calc. Dupa aia nu am de gand. Dar nu cred ca supravietuieste obiceiul asta. Asha ca..spala la temp mare la mashina si dormi linishtita.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

iulia83 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Adriana78 si Annikabine v-ati gasit, felicitari si toate cele bune!!
iulia83,da, uite ca uitasem sa-ti spun ca te-am „imortalizat“ si pe tine
Ai venit tu mai tarzior la odisee, dar ai fost activa si atat de simpatica, incat mi-am spus ca tre’ musai sa fii si tu acolo.
Felicia
34+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
hehe..

Pozici Iulia

Praise God!!!”