Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)
Raspunsuri - Pagina 9

Lorich spune:
Gata si eu cu papicul.
Luminel spor la treaba! Ce putin mai e pana iti tii in brate comoara!
Lori 37+
asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Luminel spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Gata si eu cu papicul.
Luminel spor la treaba! Ce putin mai e pana iti tii in brate comoara!
Lori37+
asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!
Merci, Lori! Nici tu nu mai ai mult! sa vezi ce repede trece timpul!!!
Lumi

AMR 6 zile

Luminel spune:
Ce-o fi cu bebelina mea!?! De azi-dimineata doarme in continuu...abia daca simt cateva falfaieli, cand o zgandar eu...
Manca mami somnoroasa mica!
Lumi 37s+5z
Elena Cristiana
AMR 6 zile

MissParker spune:
Luminel, gata, te-am trecut pe prima pagina, ca sa stim cand iti trimitem majoretele pe cap
Fetelor, ma duc sa gatesc. Imi fac ceva bun dupa o reteta de Weight Watchers: paste fierte, cu un sos facut din ceapa si usturoi prajite in f. putin ulei, pus apoi dovlecei, vinete, ardei grasi si rosii cubulete, totul condimentat cu rozmarin si boia, iar in final se adauga o bucata de branza de oaie maruntita si se amesteca totul cu pastele fierte dinainte. Iese o bunatate, te lingi pe buze... Si e si sanatos!
Felicia
34+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Luminel spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Luminel, gata, te-am trecut pe prima pagina, ca sa stim cand iti trimitem majoretele pe cap
Fetelor, ma duc sa gatesc. Imi fac ceva bun dupa o reteta de Weight Watchers: paste fierte, cu un sos facut din ceapa si usturoi prajite in f. putin ulei, pus apoi dovlecei, vinete, ardei grasi si rosii cubulete, totul condimentat cu rozmarin si boia, iar in final se adauga o bucata de branza de oaie maruntita si se amesteca totul cu pastele fierte dinainte. Iese o bunatate, te lingi pe buze... Si e si sanatos!Felicia
34+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Thanks, Miss!
Suna "delicios" reteta! (bine, pentru mine, in afara de branza de oaie ca eu nu mananc) Sa ai pofta!
Lumi

AMR 6 zile

MsBB spune:
Am venit sa imi schimb tinuta , am facut buba si normal ca nu m-am putut abtine sa-mi bag iar nasul pe aici. Fug iar pe afara dar inainte:
emycor - LAAAAAAA MULTIIIIIII ANIIIII!!!
alina_anto - bine ati venit acasa amandoua! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!
Luminel - acusi vine si 20 mai! Tinem pumni sa fie o nastere usoara si o Elena sanatoasa si frumoasa! N-are a face ca nu e 21 mai , o sa aiba micutza 2 zile de chef consecutiv.
Alysh - pup fata , spor la mamiceala! si ce rpd ai dat jos 15 kg , bravo tot asa!
Adriana_78 - bine ati venit si tu si BB Annika! Sa aveti parte numai de fericire si sa fiti sanatoase! Recuperare rapida sotului!
Andree - imi pare rau de faza cu patutzul. Imi dau seama ce surpriza neplacuta ai avut.
Jackie - ne bucuram sa te vedem iara si ca recuperarea a fost ca unsa. Sa ai parte de un bb papacios , sanatos si frumos!
elenuca - apropo de bagaj, am vazut la internari viitoare mamici cu niste bagaje de-a dreptul impresionante. A venit o tipa cu o sacosa in mana si sotul ei ( cred ) cu 2 geamantane mari.
Si cand imi aduc aminte ca in anul 2 de facultate am plecat la mare pt o sapt cu o carte si un calculator . Deh , a doua zi aveam examen la contabilitate si pe noi ne-a apucat mersul la mare ...ce vremuri!
Adriana 39+ ,
Andra
noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee?
Mami si tati te asteapta pui drag!

iulia83 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Fetelor, am venit acasa!!!!!!!!!
Acum o ora am ajuns, Sara a si papat 9deocamdata putin colostru+ completare biberon), am papat si eu ceva si abia asteptam sa deschid calculatorul!!
Nu am apucat sa citesc nimic din urma... Doar am vazut ca mai sunt 3 mamici: cleo (cu care am vorbit din spital), Jackie si dflavia. FELICITARI tuturor!!! Cleo, sper ca ai pus poze cu Mara. vreau s-o vad!
Trebuia sa iesim ieri din spital, dar am vrut sa mai stam o zi pt ca ma cam doare burtica...of...
Incarc sa [un poze cu sara si va trimit. este o fetita minunata! I se spunea in maternitate Scortisoara cu gene lungi. Fetelor, are niste gene luuuuuungi! Pana si eu sunt putin invidioasa..hihi.. Dar pe cat este de frumoasa, pe atat este de mancacioasa, plangacioasa si agitata....Cand i se face foame trebuie sa-i dai atunci sa pape, nu peste 1 minut...Nu vrea san, s-a obisnuit cu bibe, mi-a facut rani..de nu pot sa simt nici apa de la dus...nu stiu ce sa ma fac fetelor. Pleae, HELP!!!!
Acum doarme ca un ingeras, iubita mea fetita!!
Va pup pe toate si acum incerc sa descarc pozele s-mi vedeti si voi minunea mea !
P.S. Cand mi-a fost mai greu in timul operatiei, dar si dupa, m-am gandit la majoretele voastre!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina38+ AMR : 1 zi!!!!!
SARA-MARIA
Bine ai venit acasa!!! refacere usoara. asteptam poze cu domnisoara scortisoara cu gene lungi

cat despre ranile de la sani, incearca garmastan. asa am auzit si eu pe aici pe colo. eu am deja 3 zile de cand am inceput sa ma dau sa ma "pregatesc" sa zic asa.

Pozici Iulia

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

maiiunie2008 spune:
Mai, nu stiu ce s-a intamplat cu lista noastra, imi apare aiurea fara 'enter'uri. Trebuie sa plec in oras, o repar dupamiaza, sa nu va impacientati.
Am trecut-o si pe Annika Felicitari, Adriana!

mihaser spune:
Salut!
Simo imi pare rau ca nu puteti papa capsunei...eu ptr alergii iti recomand tratament homeopat. Am o prietena si a mers la toti dermatlogii cu copilul...nimic nu a functionat, iar tratamentul homeopat a facut minuni. Si e super ieftin!
Gabitza si mie mi-au trimis 3 articole in 2 transe si mai am de primit unul...Mie imi aduce curiero...si nu am platit decat 9 lei prima data.
Cred ca e o greseala la listuta...dflavia apare de 2 ori! Cine a mai nascut?
Alina bine ati venit acasa!
Luminel bafta la ceza! Eu as vrea sa nasc un pic mai tarziu...desi am 37 de sapt si 3 zile...Tu de ce nu mai stai? Parca spuneai ca bebeluna e micuta...
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2