Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

magnetism, te sun dupa ce vine pediatra. E mult de zis.
Am dat asha:
200euro dr
100lei x 2 la moase (dr mi-a zis sa le dau ceva lor, am intrebat cat, a zis 100. Si am dat)
150lei pediatru
200 roni am avut cate 5 lei si 10 lei, pt asistente si infirmiere
50 roni cercei
2x 100 roni cazarea in rezerva

emycor la multi multi ani!! . Si toata sanatatea din lume.
Pt hemoroizi, am luat o crema, care a zis dr ginecolog - dar e nasol ca nu am avut niciodata in viatsa mea. de...de la efort...
Mda, ce sa ii faci, bebe e mare. E cam nasol sa stau pe o buca, missparker, becoze .. pe care? . Sunt 'onorata' cu o taietura frumoasa pe una din ele, si pe celalalt mai e un fir cusut. Cred ca m-am rupt... Noroc de colac, dar nici ala nu ma salveaza , doar imi face mai moaale agonia. Dar vor trece, nu?
Miine merg sa imi scoata firele.

O sa insist la fetele care vor nashte.... sa manance inainte. Sa ia si o vitamina, o pastila de fier, etc. Stiu ca ma repet, dar mi-ar fi fo mai usor daca eram hranita. E groaznic sa vrei sa mergi sa vezi puiutsul, si sa leshini cand dai sa te ridici din pat. M-au dus infirmierele cu carutsul (plimbarea de 5-7m=10 lei ), si cand am ajuns sa ii vad, mi-au pus fata in brate si am inceput sa plang ca o proasta! Cu shiroaie!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Emy, la multi ani fericiti si un cadou frumusel de ziua ta!

Mi-am facut vant si eu nitel din casa pina la posta, ca-mi venise un pachet de la Quelle. Frate, trimit astia in 7 transe o comanda. Nici nu mai stiam ce am comandat de fapt Saptamana trecuta mi-au venit sutienele de alaptat, frumusele si placute la purtat. Azi mi-au venit niste chiloti Pina nasc poate imi vine si restul comenzii.

Dupamiaza tre' sa ajung la medicul de familie sa-mi dea certificat de prenatal. Si mi-a zis doctorita cu care nasc sa cer si trimitere pentru cand ma duc la spital. Voua v-au cerut trimitere de la medicul de familie ca sa nasteti?? Sau la controale? Sau sunt astia de la Cantacuzino mai nebuni?

Maine fac o vizita pe la birou ca mi-e dor de ei

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

emycor

LA MULTI ANI cu sanatate, bucurii cat cuprinde, fericire, o nastere cat mai usoara si bebe sanatos si mancacios!!

Laurita, scoatem si pt. tine - vad ca Mirciulica se pregateste...

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetelor, eu sunt cu intrebarile stupide, dar deh!! in cat timp se retrage burta dupa ce iese bebele? ca am inteles ca ramane tot asa umflata ca si cum ai fi in continuare 2 in 1..

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 5 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Emy, la multi ani fericiti si un cadou frumusel de ziua ta!

Mi-am facut vant si eu nitel din casa pina la posta, ca-mi venise un pachet de la Quelle. Frate, trimit astia in 7 transe o comanda. Nici nu mai stiam ce am comandat de fapt Saptamana trecuta mi-au venit sutienele de alaptat, frumusele si placute la purtat. Azi mi-au venit niste chiloti Pina nasc poate imi vine si restul comenzii.

Dupamiaza tre' sa ajung la medicul de familie sa-mi dea certificat de prenatal. Si mi-a zis doctorita cu care nasc sa cer si trimitere pentru cand ma duc la spital. Voua v-au cerut trimitere de la medicul de familie ca sa nasteti?? Sau la controale? Sau sunt astia de la Cantacuzino mai nebuni?

Maine fac o vizita pe la birou ca mi-e dor de ei

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

gabitza nu stiu daca te ajuta dar si eu cand am fost la cantacuzino, dr. mi-a zis inainte sa vin cu adeverinta de salariat si trimitere de la medicul de fam pt internare. cred ca asa o fi politica lor. cine stie?

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 5 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Aelita, MsBB, Emycor, RealLaura Curaj fetele, inca nitel si o sa va tineti in brate puiutzii

La multi ani Emycor, tot ce-ti doresti tu sa se implineasca! Nastere usoara si un bebe santos si mancacios !

Babyname- sincere condoleante, incearca sa fii tare , ai pierdut o bunicutza, ai castigat un ingeras pentru tine si familia ta ! De undeva de sus bunicutza o sa va vegheze !

Astazi mi-am propus sa-mi fac bagajul de spital, asa ca ma duc sa cumpar ce mai e de cumparat.
Fetelor care ati nascut ce sfaturi ne dati referitor la strictul necesar pentru spital, sa nu ajung la ei cu 3 genti sa rada si curcile de mine... as fi in stare ... Daca ati putea sa ne faceti o listutza cu ceea ce va fost cu adevarat util in spital.

va pup si revin !

Elenuca 36 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 4 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, am venit acasa!!!!!!!!!

Acum o ora am ajuns, Sara a si papat 9deocamdata putin colostru+ completare biberon), am papat si eu ceva si abia asteptam sa deschid calculatorul!!
Nu am apucat sa citesc nimic din urma... Doar am vazut ca mai sunt 3 mamici: cleo (cu care am vorbit din spital), Jackie si dflavia. FELICITARI tuturor!!! Cleo, sper ca ai pus poze cu Mara. vreau s-o vad!

Trebuia sa iesim ieri din spital, dar am vrut sa mai stam o zi pt ca ma cam doare burtica...of...

Incarc sa [un poze cu sara si va trimit. este o fetita minunata! I se spunea in maternitate Scortisoara cu gene lungi. Fetelor, are niste gene luuuuuungi! Pana si eu sunt putin invidioasa..hihi.. Dar pe cat este de frumoasa, pe atat este de mancacioasa, plangacioasa si agitata....Cand i se face foame trebuie sa-i dai atunci sa pape, nu peste 1 minut...Nu vrea san, s-a obisnuit cu bibe, mi-a facut rani..de nu pot sa simt nici apa de la dus...nu stiu ce sa ma fac fetelor. Pleae, HELP!!!!

Acum doarme ca un ingeras, iubita mea fetita!!

Va pup pe toate si acum incerc sa descarc pozele s-mi vedeti si voi minunea mea !

P.S. Cand mi-a fost mai greu in timul operatiei, dar si dupa, m-am gandit la majoretele voastre!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 38+ AMR : 1 zi!!!!! SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello!
Vazut poze de bebei frumosi...toti sunt niste scumpi (de-asta nici nu-i mai nominalizez)...e o incantare sa-i privesti (abia astept sa vina si bebelina mea).
LA MULTI ANI! si TOATE CELE BUNE! si de la mine sarbatoritei de azi (Emycor) si cu intarziere , celei de ieri (CADINA)
Pentru Babyname, sincere condoleante!

Cine ma trece si pe mine la cezariene programate? pe 20 mai...as fi vrut pe 21 dar nu poate dr., din pacate.
AL cui numar pot sa-l iau si eu de pe mailul comun, ca sa anunt? Am numarul lui Ylari dar cum ea e de inteles ca nu prea mai intra, as vrea sa-l mai am pe al cuiva (o sa-l pun si eu pe al meu).

Eu am intrebat-o pe dr si mi-a zis ca n-am nevoie de adeverinta de la serviciu (eu nasc la judetean Ilfov)...cred ca depinde de fiecare spital.

De azi, pentru ca se incalzeste vremea si scapam de ploi, cel putin o perioada, am de gand sa spal tot...deja sunt la a doua masina si la hainutzele bebelinei inca n-am ajuns...noroc ca se usuca repede...

Lumi 37s+5z Elena Cristiana

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata

Alina, pentru sani: pui garmastan la greu, peste pui un tampon de san si apoi sutien din bumbac. Si asa stai intre alaptari. alta solutie mai buna nu cred ca exista.

Emycor, LA multi ani! Nastere usoara!

Simo, nu mai ai de ce sa ma invidiezi; azi a venit pediatra pe la noi si a zis ca daca bebe mai cere de papa dupa san sa-i dau..asa ca ne intoarcem la suplimentul de biberon fiindca el e tare mancacios si eu l-am chinuit zilele astea dandu-i numai san. Nu inteleg de ce nu se satura din moment de dupa o ora de supt la ambii sani tot mai curge laptic.
Dar intr-un fel parca mi-a luat o piatra de pe inima pt ca nu mai stiam ce sa fac cand il vedeam flamand dupa supt. Asa daca mi-a zis ea ca-i ok sa-i dau supliment stiu ca asta am de facut de-acum inainte.

Ah, si inca o chestie: mi-au iesit cateva vergeturi pe sani; azi dimineata au aparut si ziceam ca am scapat; offffffff.
Singura veste buna e ca am dat jos 15 kg, deci mai am vreo 5 ca sa ajung la greutatea dinaintea sarcinii si inca 5 ca sa ajung la greutatea ideala

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua mamici si viitoare mamici!

Acum apuc si eu sa scriu, desi noi suntem deja de sambata acasa. Vineri noaptea mi s-a rupt apa pe la 22 si la 24:26 (10.05.2008) a si venit pe lume Annika (3350g, 49cm).
Desi cerusem epidurala, a iesit din schema, ca atat de grabita a fost bebita. E sanatoasa si cumintica, nu ma pot plange, decat de durerile de burta, care la al doilea copil sunt mari (ciudat) at. cand alaptez si de cele hemoroidale. Sper sa treaca si astea rapid.

De dim. sambata am cerut sa vin acasa, ca ne era bine si vroiam cu familia acasa.
M-au lasat sa plec, ca am reusit rapid sa gasesc o asistenta sa vina acasa, sa ne vada zilnic.

Suntem bine si sper ca si voi mamici la fel (n-am putut inca sa citesc din urma). Culmea nenorocirii, sotul meu a sarit duminica de la vreo 2 metri pe un santier si si-a facut praf picioarele, de n-a mai putut sa mearga, asa ca in loc sa aiba el grija de noi, a trebuit noi sa-l mamosim ca nu putea un pas sa faca.
In sfarsit acum e mai bine.

va pup pe toate
Adriana, mamica printeselor Lara si Annika

Mergi la inceput