Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

Magnetism...e fff dureros ceeea ce ti se intampla, mai ales in aceasta perioada...sensibilitatea e mult mai mare...dar incerca sa gasesti forta in micutul din burtica ta si sa mergi mai departe...sa nu iti para rau ca ai ramas insarcinata, daca sotul tau nu stie sa te pretuiasca, e treaba lui, va regreta mai tarziu. iti doresc bafta la dr, iar bb sa se nasca sanatos si sa iti lumineze viata. ma rog lui DD sa iti gasesti pacea sufleteasca.

noi o vom ingropa maine pe bunica, dar nu cred ca merg la cimitir pt ca nu ma simt in stare, imie teama sa nu mi se faca rau acum pe ultima suta de metrii.

Laura se pare ca ne vom intalni la maternitate, daca bb al tau vine zilele acestea...eu ma internez sambata...imi trimiti un Pm cu nr tau de telefon?

iulia 38s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 3 zile...pana la marea aventura

http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

laura ti-am luat nr de telefon, l-am gasit...nastere usoara..si ne auzim la un telefon, doar o sa fim in aceeasi maternitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sis , mai ai putin iubito!!!! Vine baiatul

Magnetism...oof, nu lua o decizie acum, la suparare...bb poate schima muulte.

Dordia, ylari, ma bucur ca si bblusii vostri se ineaca, inseamna ca nu are nimic al meu, ma speriasem...parca david nu s-a inecat de atitea ori cind era mic...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza din nou. am reusit sa mai dorm putin.

mi_bebelina{/red] furosemid se numeste pastiluta impotriva umflatului picioarelor. numai ai grija, nu abuza!!! si sa bei foarte mult lichide ca o sa faci pipi ca Oltul. o pastila la 2-3 zile, nu mai des

[red]Reallaura si eu calculasem tot 29 dar fata nu arata de 29!!! e ca un copilas frumos numai bun de pupat

fetelor, imi astept comanda de papanasi! mai sunt 40 min! m-am rugat sa faca astia comenzi la ora asta si sa aiba papanasi ca altfel ma urcam pe pereti.. mai am juma de doza de bere, s-a mai incalzit putin nu-mi mai pica dintii, stau cu ea in fata parca-s la crasma
ma lasarati singura de dimineatza toate dormeati numai eu ca o lebada beata pe aici

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

magnetism draga mea, nu-ti stiu in amanunt povestea dar te pot ajuta cu un sfat. nu lua decizii cat timp esti in starea asta. adu-ti aminte ca s-a discutat despre depresiile astea din timpul sarcinii si de dupa. incearca sa faci tot posibilul sa treci peste ele. ocupa-ti timpul cumva, gandeste-te ca vei avea un baietel minunat care-ti va umple viata indiferent de ce vei hotari tu. hai ca mai ai putin draga mea si o sa scapi si de depresii. vorbeste totusi si cu doctorul tau de asta, cu parinti, cu oricine iti e apropiat! noi te pupam si suntem alaturi de tine curaj!!!

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Babynamenastere usoara, bb sanatos...

Iulia, ahhh ce pofta mi-ai facut cu papanasii astia......Mmmm, numai ca eu cica-s la cura de azi...AM probat ieri niste hainute si m-am deprimat...trebuie sa-mi revin cit mai repede, pana la botez dc se poate....Sper..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata fetele!

Va tin pumnii celor care sunteti pe ultima suta...Laura, Babyame, Ralu

Lavi imi pare foarte rau ca treci prin asta tocmai acum! Trebuie sa fii puternica...bebe are 35 de spat si nu e bine sa vina acum pe lume. Simonix ne-a si zis sa avem grija de bebelusi ca sa ii nastem la termen. Nu te mai gandi acum decat la bebele tau...barbatii sunt nesimtiti nevoie mare! Si ai mei au trecut printr-o situatie de genul asta...stiu cat de aiurea este, insa timpul le rezolva pe toate! Noi suntem alaturi de tine si o sa te sustinem tot tipul...Psihicul tau e cal mai important acum...Fii tare!

Diana ti-am vazut comorile...aoleu ce fete frumoase...venim la petit cand ajungeti in TGV!

Ieri a nascut si o prietena de-a mea din Timi...natural al treilea baietel de 3750 grame la 30 si de ani...Impresionant nu?
Sper sa ne primeasca azi la spital! Abia astept sa o vad, sper insa sa nu o deranjez!

Va pup! Ma duc sa o ajut pe mama ca zugravim camera celor mici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonacip

Babynamenastere usoara, bb sanatos...

Iulia, ahhh ce pofta mi-ai facut cu papanasii astia......Mmmm, numai ca eu cica-s la cura de azi...AM probat ieri niste hainute si m-am deprimat...trebuie sa-mi revin cit mai repede, pana la botez dc se poate....Sper..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

m-am hotarat...o las naibii de cura .. si ce daca ma fac o purcica? de cate nopti nedormite o sa am parte dupa ce se naste bebelina si ce maratoane o sa trag, o sa ma usuc ca o stafida...asa ca, mai bine sa am de unde da jos... si frumoasa vorba sotului

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by babyname

laura ti-am luat nr de telefon, l-am gasit...nastere usoara..si ne auzim la un telefon, doar o sa fim in aceeasi maternitate

Wow, Iulia...super! Hai ca ma pregateam sa-ti dau pm, dar vad ca l-ai luat deja.
Muult succes si tie ca nu mai apuc sa intru probabil pana nasti tu.
Tot cezariana, nu?

Iulia2 ce facusi,ma nenorocisi cu papanasii aia!!!

Multumesc Gabitzule pentru modificarea pe prima pagina cu data programarii.

Sis chiar voiam sa-ti spun ca si bbeii lor se ineaca, dr eram convinsa ca ai vazut...

Laurita 40, , Mircea
AMR: 1 ZI!

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetele, va multumesc mult, din tot sufletul ptr incurajari!!!! M-am mai "linistit" sa vad ca si alti bebei au probleme cu inecatul... Mama nene dar imi e o frica teribila... Azi noapte am dormit toata noaptea, a stat mama cu fata, m-am trezit doar la 3 si la 6 sa ii dau san (mi se facusera cat ai lu' Pamela)

Magnetism, exact asta te sfatuiesc si eu: nu te pripi sa iei decizii... Acum esti foarte sensibila, stiu... Gandeste-te la bebe din burtik, sa stii ca si ei sufera alaturi de noi. Pupici, fii puternica (eu vorbesc)

Nu cred ca pot sa pun poze (am sa incerc) ptr ca sunt pe laptopul de la servici si asta are niste setari de siguranta destul de severe. Pupici!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput