Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor cu bebei, am vazut ca fiecare bebel se ineaca; dar ce faceti voi atunci, ce trebuie facut cand il vezi ca se ineaca, mai ales daca se invineteste? Ca eu m-as panica totaaal!!! Uite ca la problema asta nu ma gandisem...mmm

Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Eu l-am intors pe burtica pe genunchi si l-am batut usor pe spate incercand sa il linistesc...si a mers. Dar ei au un instinct al lor...si isi revin...Mai multe habar nu am!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

magnetism, imi pare rau pentru porcaria prin care treci

diana, m-au topit pozele tale!!!

leeloo, multumesc pentru raspuns . nu sunt din bucuresti, dar stiam ca in bucuresti vazusei tu . in schimb gogoasa mea are 2 matusi in bucuresti (sora-mea si cumnata-mea), pe care mizez (mai mult pe sora-mea [:P])...

laura, sunt invidioasa pana la cer si inapoi ... pai tu ai DPN dupa mine si nasti inainte??? nu-i corect!!! acum, serios, vreau si eu iti tin pumnii sa fie totul perfect si sa te refaci cat se poate de repede... si pozele de la nunta unde sunt?

azi ma duc si eu la medic, am programare dupa-amiaza. am niste emotii ce n-am vazut ... toate gravidele spun ca nu mai au rabdare, ca nu mai pot astepta, ca vor sa vina bebe mai repede, numai mie mi-e o frica!!!!! ma omoara incertitudinea asta sper sa vin cu un raspuns acasa...

georgiana, 39+4, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna, fetelor!

Magnetism, imi pare f. rau ca treci printr-o astfel de situatie...imi imaginez ca e foarte dureros si frustrant mai ales in situatia in care suntem noi, dar fi curajoasa! Nu trebuie sa te pripesti luand acum decizii atat de radicale precum divortul! Eu sunt sigura ca sotul tau isi va reveni. De cat timp sunteti impreuna si de cat timp sunteti casatoriti? In fiecare cuplu apar si momente de criza, important e ca ele sa fie depasite... Eu zic sa lupti pt. casnicia ta, nu te lasa dusa de val. Asta daca iti iubesti sotul.
O sa-ti trimit un PM mai bine...

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

chinabulina, of draguta, bafta multa la doctor si ai grija cu ce raspuns vii!!!
Stiu cum e cu frica asta...
Pozici de la nunta o sa pun abia peste vreo 3 saptamani, cand nici nu o sa va mai intereseze... Ei, eu le pun totusi. :)
o sa pun 2 pe picassa, dar sunt facute cu ap. meu si nu se vede burta. sunt facute pentru buchetul de cale galbene care mi-a placut la nebunie.

vino sa ne spui ce ai facut la dr!!

Laurita 40, , Mircea
AMR: 1 ZI!

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Eu l-am intors pe burtica pe genunchi si l-am batut usor pe spate incercand sa il linistesc...si a mers. Dar ei au un instinct al lor...si isi revin...Mai multe habar nu am!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Misi mami si eu ma gandesc la instinct, dar cand il vezi ..blue..., de asta sunt foarte utile experientele voastre!

Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

buna dimineata

Magnetism fi tare dragutzo.....ai sa vezi ca ai sa treci si peste asta....

Laura bafta pe maine!!!!

fetelor, am intrt si eu sa va pup, maine o sa ma internez si eu si din pacate nu am acces la calculator....asa ca ne auzim dupa. Din pacate eu nu reusesc nici cum sa intru pe adresa de email sa iau un nr de tel.......imi tot da eroare.....poate imi da cineva un nr de tel sa va tin la curent :D

Va pup pe toate si va rog scoateti pentru noi fetele care saptaamna asta avem marea intanire....

AMR 5 ZILE!!!!!!!!!!

emycor39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor!

Simo - mersi mult pentru informatii - trebuie sa ma pregatesc si eu...
Reallaura - tu cum stai???
Pentru tine si restul fetelor care se pregatesc:

Magnetism - am citit mesajul tau - imi pare tare rau de ce ti se intimpla, nici nu imi pot imagina in ce situatie esti tu...sper din suflet insa sa revina pe calea cea buna si sa fie totul ok - daca nu inseamna ca oricum nu va merita...Fii tare - noi iti suntem alaturi!

Eu plec in curind de la birou - dar ne auzim mai pe dupa-amiaza!

Gabriela 38+ cu AMR 8 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Emycor, merci la fel ca vad ca si tu te internezi maine. De ce trebuie sa te internezi?
Eu ti-as da nr meu de tel, dar o sa fim la spital in aceeasi perioada.. si nu le pot anunta pe fete.
Baaafta multa!

Leeloo sunt ok. BAfta multa si tie!!!

Laurita 40, , Mircea
AMR: 1 ZI!

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by emycor

buna dimineata

Magnetism fi tare dragutzo.....ai sa vezi ca ai sa treci si peste asta....

Laura bafta pe maine!!!!

fetelor, am intrt si eu sa va pup, maine o sa ma internez si eu si din pacate nu am acces la calculator....asa ca ne auzim dupa. Din pacate eu nu reusesc nici cum sa intru pe adresa de email sa iau un nr de tel.......imi tot da eroare.....poate imi da cineva un nr de tel sa va tin la curent :D

Va pup pe toate si va rog scoateti pentru noi fetele care saptaamna asta avem marea intanire....

AMR 5 ZILE!!!!!!!!!!

emycor39+

Tiam trimis nr. meu pe PM.
Tinem pumnii!!

37+ Sara-Maria

Mergi la inceput