Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)
Raspunsuri - Pagina 20
fecian spune:
Buna fetelor
Va multumesc mult pentru grija voastra
. Vroiam sa intru ieri, insa nu mai aveam bani si oricum sunt cam sedata cu pastilele astea, plus ma simt incredibil de ciudat: imi vine sa plang tot timpu, sau sa dorm…Mi-am pierdut tot interesul pentru orice. Acum vad ca si bebe nu mai misca asa cum misca inainte: e mai linistit, cand da, da destul de incet. Incep sa imi fac griji. Bine ca azi mergem la doctor si am sa ii spun chestia asta.
Ieri am fost la eco, l-am vazut pe bebelone, e micutz comparativ cu alti bebei: are in jur de 2700 grame la 38 de saptamani. Oricum noi ne asteptam sa fie micutz, nici noi nu suntem cine stie ce mari. Placenta e ok, cam jos dar are grad de maturare 2, ceea ce e ok. Totul pare ok, nimeni nu intelege de ce am variatiile astea mari de tensiune, atat doar ca exista. Deja sunt foarte obosita fizic, nu mai am putere sa fac nimic, si totusi ma simt de kko sa stau in pat..nu pot sa il las pe sotul meu sa faca totul…saracul mai si munceste. In fine, am sa incerc sa fac macar cate ceva, sa nu stau numai in pat.
In rest, doresc la toate fetele sanatate si celor care urmeaza sa nasca[majorete] (iertati-ma ca nu pot nominaliza pe nimeni
imi lipseste tare mult netul, simt ca am pierdut contactul cu toti).
Va pup pe toate si doresc sanatate maxima voua si bebicilor din burtici si celor deja nascutzi

Felicia
38+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic
A inceput numaratoarea inversa: AMR 2 saptamani!!! Te asteptam ursuletz
...
Mesaj barzei: ori vii la timp, ori te
si te
si te
de nu te vezi![]()
Simplicity is the key to excellency
Lilly79 spune:
Neatza fetelor.
Nu am mai scris aseara pt ca m-a apucat harnicia si dupa ce-am venit din oras incarcata cu cumparaturi (am venit pe jos o statie de troleu, dar cu o viteeeeeeeza ca m-a depasit si-un mosnegut
) am calcat si lenjeria de la patut. Cred ca o iau pe urmele lui cleo 
Deci, am fost la control, si...mi-a facut doar control + monitorizare inimioara bebe, fara eco
. Nu s-au schimbat prea multe in ultimele 6 saptamani. Bebe e foarte jos, cica numai bine pt nastere normala. Si daca nu se intampla nimic, ma mai duc la spital prin 26 mai.Si...i-am zis doctoritei ca nu vreau anestezie
Laura si te-ai hotarat intr-o singura zi ca vrei cezariana?
fata curajoasa si...introducem in scena majoretele pt tine 

.Nastere usoara maine si refacere rapida. Asteptam vesti despre tine si Mircea.
Andree27 imi pare rau ca nu va e bun patutul. Si noi asteptam sa primim o comoda cu rafturi pt infasat bebelusa, care va fi gata sapt viitoare (sper
), dar cine stie cum ne-o fac si noua. Vrei sa te duci acuma pana in Budapesta
? Eu am fost acum 2 saptamani cu masina 100 km si-am crezut ca mor de dureri de spate.Totusi, nu ti-as recomanda sa faci un drum asa lung sa nu cumva sa provoci nasterea.La Miniblu in Polus ati fost?
Magnetism imi pare rau ca treci acuma prin asa ceva, dar cum au zis si celelalte fete nu lua nici o decizie. Poate sotul tau e si el speriat de schimbarile majore care vor aparea in viata voastra, dar dupa ce va vedea minunea mica si dupa ce se va acomoda isi va reveni.Si eu ma gandesc ca as vrea sa mai calatorim, sa mai vedem o multime de locuri, dar o vom face de la anul, iar bebele poate il vom lasa pt cateva zile la bunici, sau il vom lua cu noi (asta nu inseamna ca esti un parinte rau, nu? )
iulia asta e atitudinea care-mi place: de ce sa ne chinuim si-acuma inainte de nastere sa nu ne ingrasam prea tare? Las' ca ne vom "chinui" dupa ca sa slabim.
diana79 ai niste fetite tare dulci.Cand te plimbai pe strada cu printesa cea mare, nu te intreba lumea ca unde e mamica voastra? Are dreptate iulia ca arati ca surioara lor mai mare.
Majorete si pt emycor 

. Nastere usoara si sa ne anunti. Ti-am trimis PM cu nr-ul meu de telefon
.
Nu am terminat conspectul, dar ma duc sa mananc ca nu mai vad monitorul de foame
Lilly
38+ 
AMR 1 saptamana si cateva zile
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Reallauraquote:
Originally posted by babyname
laura ti-am luat nr de telefon, l-am gasit...nastere usoara..si ne auzim la un telefon, doar o sa fim in aceeasi maternitate
iulia 38scu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 3 zile...pana la marea aventura
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1
Iulia2 ce facusi,ma nenorocisi cu papanasii aia!!!
Laurita40,
, Mircea
AMR: 1 ZI!
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
nu mai exista nici cutia !!! am papat tot!!!
Pozici Iulia
AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!! Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
iulia83 spune:
prietena mea a patit faza cu inecatul copilei si cand a vazut-o ca se face albastra, a luat-o de picioare si a intros-o cu capul in jos. nebuna. ii intrase o moneda sau ceva pe gat. a iesit imediat 
Pozici Iulia
AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!! Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
daniela_sb spune:
Buna tuturor!
fetitzele din familia diana79 ca sunt tare frumoase!
Magnetism, fii tare draga ca mai e putzin si vine bebe mic - el conteaza cel mai mult acum. Si in lunile de dupa nastere - adevaratul test pentru familia voastra - va veni de la sine decizia de luat pentru viitor.
Laura
. Abia asteptam sa-l vedem pe bebe Mircea.
Am fost si eu la eco aseara... mi-a zis dr. ca o sa fie bebelina cam micutza
- asta dupa DBP de 86 mm. Data trecuta imi zisese ca e cam cu o saptamana mai mare decat varsta reala... Sa mai inteleaga cine o intelege ce poate. Va scriu si voua valorile la 35 saptamani implinite (fix):
- DBP = 86mm
- DTT = 91mm
- LF = 68mm
Asa, si ne vedem la urmatorul control pe 10 iunie...
35+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
emycor spune:
fetele, multumesc pt nr de tel......o sa va tin la curent!
laura din cate stiu eu nu e nici o problema, dar mi-a zis dr ca daca nu nasc pana in 15 sa ma duc sa ma internez, sa facem niste analize, eco.......ultima data, acum o luna placenta era deja matura- gradul 3.....si sa nu fie probleme.
Va pup pe toate!
AMR 5 ZILE!!!!!!!!!
emycor
39+ 
YLARI spune:
FETELOR, AM PUS POZE CU FATA LA LINKUL DIN SEMNATURA!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
MissParker spune:
ralu_t,
Asteptam vesti bune si urmatorul bebic albastric ![]()
Ylari,
nu dispera, asa e uneori la inceput, pana va intrati in ritm, pana va obisnuiti una cu alta, te mai apuca o depresie, vrei sa-ti iasa totul perfect si nu se poate, trebuie sa ai rabdare si perseverenta si sa nu te lasi doborata de griji, ca si scumpisoara mica te simte si se descurajeaza si ea. Fii tare! Noi iti suntem alaturi cu ce putem, mama ta sunt sigura ca te ajuta si ea cum poate, ai rabdare si vei vedea ca lucrurile se vor aranja! EDIT: ti-am vazut pozutele, cat de scumpa e bebeluna ta!!!! Relax, o sa vezi ca totul va fi bine!
Laurita, bafta multa si fie ca decizia ta sa fie cea mai buna pentru tine si pentru bebe. Am vazut si poza cu calele, tare frumoasa! Iar tu ai un zambet cald, asa special, de om care stie un secret pe care nimeni altcineva nu-l mai stie...
Diana79, asta am auzit si eu de la moasa de aici, ca in timpul alaptarii mamele nu prea tb. sa bea lapte, ci multa apa si ceaiuri speciale pt. stimularea alaptarii (in caz de nevoie). Bafta in continuare!! Am vazut si pozicile, dulce foc Alysia!! Superba poza aia cu tine si cu fetele!!
Andree27, bine ca ai scapat de starile alea urate de voma. Sa dea D-zeu sa fie definitiv! Eu nu am avut deloc asa ceva si sper sa nasc fara sa fie nevoie sa trec prin ele, desi moasa ne-a prevenit ca multe mamici vomita la nastere (ne-a si atentionat sa nu ne ducem la McDonald’s inainte de a naste, ca s-ar putea sa regretam amarnic
). Imi dau seama ce dezamagita ai fost cu patutul... Noi am primit unul de la niste prieteni, dar ni s-a parut f. simplu si nu prea frumos, in plus cu saltea de burete simpla, deci s-ar putea sa ne luam totusi unul nou. Trebuie sa ne sune aia de la magazinul unde am comandat caruciorul si – cand mergem sa ridicam caruciorul – ne vom uita si de un patut nou... sa vedem ce oferte au...
Magnetism, scumpa mea, ce tragedie... Si doar abia veniserati de la munte, de la distractii, unde va simtiserati minunat... Esti sigura ca nu e doar o reactie de panica din partea lui acum, pe ultima suta de metri? Ca multi barbati sunt asa... Si Bogdan la inceput imi spunea pe un ton nostalgic „Gata, s-au dus concediile noastre frumoase“ si i-am spus ca nu e deloc adevarat, putem face concedii si cu bebe, in fond el se va adapta la stilul nostru de viata si va merge unde mergem noi, se va simti bine unde ne vom simti noi bine... L-am inteles pe undeva, dar intre timp l-am convins ca de noi depinde sa ne facem o viata frumoasa si cu bebe! Te simt ca suferi tare-tare acum si imi pare atat de rau ca nu putem fi langa tine sa te consolam putin... Plangi daca iti vine sa plangi si daca te doare sufletul, oricum nu iti poti reprima acum toate sentimentele... Daca simti nevoia sa ne scrii mai multe, sa te descarci, suntem aici, te ascultam si vom incerca sa te ajutam cum putem, cu un sfat, cu o consolare... Sper ca doctorul sa-ti dea vesti bune, sa te linistesti putin, sa nu-i daunezi micului Pogonici... O imbratisare virtuala iti trimit!!
iulia83, esti mortala cu berea de dimineata
Mi-ai facut pofta cu papanasii, cred ca maine il tarasc si eu pe Bogdan iar la Offenbach, la localul unde fac aia papanasi, numai ca ii fac cu smantana si gem de capsuni, nu cu visine... Ei, nu conteaza, papanasi sa fie, nu?
Lorich, bafta la doctor!
chinabulina, si tie multa bafta la doctor!
fecian, scumpa, nu-ti mai face atatea probleme si reprosuri ca esti obosita si lipsita de energie si nu ai chef sa faci nimic! Ai un statut special acum si trebuie sa-l iei in serios. Daca nu ai chef sa faci nimic, ai bine, atunci nu mai face nimic, stai in pat si uita-te la TV, aduna-ti puterile pt. mai tarziu, ca vei avea nevoie de ele!! Ca bebe e mai mic nu e o tragedie, in plus ecografiile se mai si inseala... Daca vrei, trimite-mi pe PM numarul tau de telefon ca sa vorbim putin, ok? Iti ridic eu moralul cat ai zice peste ![]()
emycor, chinabulina, Laurita, MsBB:

P.S. Am incercat sa vizualizez mesajul si am vazut ca lista de smiley-uri e cam busita, in loc de pupici apare ala cu lacrimi... asa ca le-am sters...
Va PUP pe toate !!
Felicia
34+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by YLARI
FETELOR, AM PUS POZE CU FATA LA LINKUL DIN SEMNATURA!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Ce draguta eeeeeeeeeee!!!!!Sa-ti traiasca!!!!!

Poze
Andreea
36+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 4 saptamani!!!
alra spune:
quote:
Si Bogdan la inceput imi spunea pe un ton nostalgic „Gata, s-au dus concediile noastre frumoase“
NU NU NU, nu s-au dus deloc!! doar ca trebuie sa le planifici cu un pic mai multa grija si se poate.
uite ce am facut noi cu laura:
- cand avea 4 luni am fost un we lung in luxemburg, superrrrbbbb
- 8 luni, concediu in vara: 1 saptamana in normandia cu vizite masive (laura mai dormea si in carut si de pranz si in masina) la plajele debarcarii, mont saint michel, sate, statiuni, ma rog + restaurante in fiecare seara. saptamana urmatoare ne-am mutat cu catel si purcel in valea loirei - am vizitat castele pana ni s-a facut rau, am carat carutu in castele pe scari
- anu trecut 1.5 ani, strasbourg o saptamana unde am vizitat bine alsacia + baden-baden, vaii ce bine se mananca in alsacia...
- anu asta, intr-o luna mai precis plecam la lacul como, am inchiriat un apartament 10 zile acolo
de fapt noi cam asta facem: inchiriem case sau apartamente pe internet de la particulari dar prin site-uri care au review-uri. iesim la juma de pret fata de hotel si comfort de 3 ori mai mare + facilitati gen masina de spalat, bucatarie, etc.
acu in italia avem si curte!
se poate merge lejer cu copilul in concediu, totul e sa nu ai principii foarte stricte, ore prea fixe de masa si somn, etc
Vacanta cu Laura in Romania

DELIA BIANCA(21.06.02)