Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(76)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ylari am vazut si eu bebeluna! Dulce foc, sa va traiasca, sa fie sanatoasa!!!

Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

hello fetele,

Noi raportam o noapte super: am dormit de la 11 la 6 si 10. Doamne ce bine a fost si ce bine ca nu ma trezeste decat o data maximum pe noapte, sper sa ramana asa. Fiindca eu ma simt obosita cronic acum si m-ar termina sa ma trezeasca mai mult.

Multumim de aprecieri, nici eu nu stiu cum am dat 15 kg jos...eram si super umflata, retinusem multa apa in organism.

Dordia, multumesc pt info ochisori, sper si la el sa se albastreasca.

Laurica

sa fie cu noroc mult ziua de maine! Sa te refaci rapid si sa te inbtorci acasa cu forte proaspete si un bebe sanatos tun!

Magnetism, suntem alaturi de tine

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by alra
- anu asta, intr-o luna mai precis plecam la lacul como, am inchiriat un apartament 10 zile acolo
de fapt noi cam asta facem: inchiriem case sau apartamente pe internet de la particulari dar prin site-uri care au review-uri. iesim la juma de pret fata de hotel si comfort de 3 ori mai mare + facilitati gen masina de spalat, bucatarie, etc.
acu in italia avem si curte!

alra, mersi mult de incurajare, asa vad si eu lucrurile! Ne-am propus ca vara viitoare, cand face bebe David un an, sa-si ia si Bogdan o luna de "concediu de paternitate" (in care va primi 67% din salariu) si sa plecam 4 saptamani cu masina prin Corsica. Sunt convinsa ca nu vom avea probleme. Si culmea, noi chiar si in doi preferam intotdeauna sa inchiriem studio-uri sau apartamente cu bucatarie, sa ne facem singuri de mancare, ca sa nu fim legati de restaurante si sa putem face excursii prin locurile respective...

Te rog mult, da-mi si mie pe PM detalii despre ce ati inchiriat acum la lacul Como, si noi am vrea sa mergem candva acolo!

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Sunt convinsa ca nu vom avea probleme. Si culmea, noi chiar si in doi preferam intotdeauna sa inchiriem studio-uri sau apartamente cu bucatarie, sa ne facem singuri de mancare, ca sa nu fim legati de restaurante si sa putem face excursii prin locurile respective...

pai si atunci de ce va lamentati? io credeam ca voi erati de aia cu tanzania, mexic si india cu rucsacu in spate. astea da, mai greu. cu toate ca am coleg care a fost in canada cu bb de 1.5 ani

eu am gatit numai in valea loirei caci luasem o casa intr-un sat si trebuie sa ne suim in masina sa ajungem la restaurant, eram mai complicat asa ca am preferat sa culc pe laura la ora decenta si sa gatesc eu.

uite site-ul cu care am inchiriat anul asta si anul trecut, poate mai intereseaza si pe altcineva - are multe apartamente in franta si italia, dar si in alte tari.

www.homelidays.com

a avea un copil nu e un capat de tara, capu sus gaina
pe la 2 luni se aseaza treaba frumos si unele lucruri intra in rutina. o sa fie bine.

v-am zis ca am dpn de mos nicolae?

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

FETELOR, AM PUS POZE CU FATA LA LINKUL DIN SEMNATURA!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e o dulce
ti-ai intrat in drepturi mamico.. gata

Pozici Iulia AMR!!! 4 sapt, 4 zile!!!
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

YLari frumoasa papusa ta. SI ma bucur sa te vad vesela in poze.
Asta e atitudinea care-ti tr.
daniela-sb

Laurita 40, , Mircea
AMR: 1 ZI!

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

merci tuturor ptr felicitari!!!!

va poop!!!

si noi planificam deja la concedii. deja in vara asta vrem sa mergem la mare (la noi), apoi vedem noi. mi-ar place mult sa mergem in madeira :) foarte frumu. miss parker, parca tu ai fost acolo?
mi-ar place si in Turcia, la hotelurile alea misto...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

RealLaura, dragutza mea, o sa fie bine o sa vezi, trebuie sa fim optimiste. Te felicit pentru decizia luata si te sustin. La mine de la inceput dr a spus ca va fi cezariana, acum nu vreau sa fiu eu gica contra sa ma pun de-a curmezisul ca vreau sa nasc natural. Nu si dupa cate am auzit despre nasterile la Municipal. Daca ai bafta sa ai travaliu lung, copilul sa nu fie bine angajat, sa te chinui in niste dureri de-a dreptul imposibile, fara anestezie, fara nimic, mai bine nu. Lasa. O sa ne refacem un pic mai greu, dar nu o sa ne rupem jos, nu o sa ni se rupa colul ca in cazul lui Cleo. Doamne fereste ! O sa fie bine ! Asteptam vesti despre ziua cu pricina. Eu ma gandeam sa-I propun doctorei sa fie dupaamiaza sau chiar seara ca sa prindem noaptea , altfel se reface organismul , iar dimineata o sa ne dam jos din pat. Acum am citit ca ai programat cezariana pe 15 mai. E o zi norocoasa, o sa vezi ! si scoatem majoretele hai leneselor la dans
Diana, ai doua printese superbe, sa va traiasca sis a va umple casa de veselie si fericire !
Magnetism iubita, alunga gandurile astea negre ca nu fac bine de loc. In sarcina uneori lucrurile o iau razna si de aici si pana la decizii radicale gen divort e doar un pas. Stiu pentru ca si mie mi s-a intamplat, eram cu nervii intinsi la maxim, deh hormonii, nu mai suportam nimic dar absolute nimic, daca vorbea turbam, daca tacea turbam… nimic nu-mi convenea. Si ce e mai funny ca ne luam din lucruri atat de marunte si puericle ca ma bufneste rasul cand ma gandesc. Dar a trecut, , ei mai am momente cand imi vine sa arunc cu cate un scaun dupa el, dar noroc cami trece repede, sunt berbeaca ma aprind si ma sting la fel de repede. Si mai stiu ca ii pasa de noi si ne iubeste. Nu te grabi sa judeci la suparare sis a iei decizii cand esti cu nervii la pamant, acum cel mai important pentru tine e bebe, prioritatea ta nr 1. Fa-ti un obicei din a vorbi cu bebe, inclusive din a- povesti nelinistile tale, dar fa-o intr-o forma pozitiva, nu uita ca noi femeile avem darul acesta minunat de a gasi resurse acolo unde nici nu gandesti. Dumnezeu ne-a inzestrat pe noi si nu pe barbate cu aceasta sarcina dumnezeiasca de a zamisli viata si de a o purta aproape de sufletul nostru. Mergi la o biserica, stai de vorba cu un duhovnic cu har, elibereaza-te de lucrurile negre care iti trec prin cap si o sa vezi ca nu o sa te mai simti asa de rau. Era un topic parka tot pe forum aici, <in unul sau doi mergem mai departe> mi-a placut mult. Asa trebuie sa te gandesti, tu mergi mai departe cu samburele de om care palpita in tine, sa nu regreti nici o clipa ca il ai, o sa vezi ca o sa-ti aduci aminte de vorbele mele in clipa in care o sa-l tii in brate. Te pup iubita , hai ca m-am lungit cat o zi de post. Ai incredere in tine si o sa treci peste toate, o sa-ti gasesti puterea sa mergi mai departe de dragul lui Bogdanici Pogonici.
Ylari- scumpica foc printesa voastra, are gurita si nasucul lui mami, sper ca nu se supara tati prea tare, nu

Cat despre concedii si noi ne-am propus sa il obisnuim pe bebe cu plecarile, la inceput 2-3 zile, cat e inca mic, apoi prelungim sejurul. Noua ne plac tare mult calatoriile si vrem sa-i transmitem microbul si bebelinei .

Elenuca 36 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 4 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Luminel, parca tu intrebai al cui numar sa iei de pe contul comun. Poti sa-l iei pe al meu daca vrei, pentru cand vei vrea sa anunti nasterea.

Simona, macar daca ma plimbam prin parc, dar orasul mi se pare acum ingrozitor de aglomerat si prafuit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Merci, Gabitzam! Mi-au trimis si Monik si Iulia83 numerele lor...o sa va trimit la toate mesaj...

Lumi 37s+6z Elena Cristiana

AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Elenuca, prin urmare tot ceza si tu!!ei, bravo!!
Eu pana ieri m-am impotrivit, dar in conditiile astea chiar nu are sens.
Se pot intampla multe rele si la nasterea naturala.
te pupic

Laurita 40, , Mircea
AMR: 1 ZI!

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput