Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Zuzici, voiam sa va multumesc inca o data celor care ne-au felicitat azi pentru cele 4 lunitze!!

Mitsu, cine da, fata, cu pietre...si eu il duc la mare peste doua luni...eu zic ca o sa-i faca bine aerul sarat...si nu sint nebuna sa-l tin pe plaja in miezul zilei...doar seara si dimineata.

De la noi, noapte buna, ca ne bagam la somnic...pupici

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

iulia cam aceeasi faza am patit-o si eu da cu mama ca decate ori ne intalnim fata doarme si a inceput sa o ciupeasca pana a trezit-o,si a inceput puiutul sa urle...dupa ce ma plansesem la ea ca nu mai stiu ce sa ma fac cu bebe ca in casa plange in continuu si cum ies afara imi adorme instant...of imi venea sa-i dau una asa cum imi e ea mama......da unele persoane asa sunt...fata sa nu mai fie suparata
anca.diana,Ellenuta...ma inscriu si eu in clubul mamicilor capiate de bebelusii mult iubiti
Ema te inteleg tare bine,Bibi a avut o complicetie la plamani a doua zi dupa nastere,datorita careia acumulase mucozitati la plamani a urmat un tratament tare greu(a trecut milimetric pe lanca moarte,multumesc lu Dumnezeu)desi si eu am ramas dereglata la sistem in legatura cu protectia da in alte moduri:la cel mai mic rosu in gat imi pun masca,evit locuri aglomerate,etc.da eu o scot afara daca are mucusori,baie ii fac.
Miri ai doi baieti asa de frumosi sunt niste scumpi la baitza

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

La sfarsit de capitol, o felicit si eu pe Miricut "a noastra" pentru cele doua reusite! Si eu eram sigura ca o sa fie bine, cum sa nu-i dai pe spate pe belji, la cat de desteapta si frumos-vorbitoare esti tu! Bravo!

Grati, am vazut pozele botezului lui Dudu cel scump foc, sper ca nasicul Sofiei i-a facut botez frumos si ca la carte, de nu, spune-mi sa-l cert :-) Lui ii plac mult copiii, are si el doi baieti gemeni deci sper ca ai fost multumita la biserica! felicitari pentru proaspatul crestin!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ups Miri felicitari si de la mine...imi pusesem in minte sa te felicitit...da neuronu...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Gagici, intai va raspund si eu cate un picutz una alta si apoi va povestesc ce mai facem. Sa purcedem:

Doamne iulia82, si nu i-ai dat una in cap nashei? Asa as fi facut! Deja am facut apoplexie la toate sfaturile “binevoitoare”. Auzi, sa-I dai Nurofen fara motiv!
Honey si tu? Ce naiba au mamele/soacrele astea? Chiar asa inapoiate au ramas? Mie imi da sfaturi soacra-mea2 care nici macar n-a avut un copil al ei! Asta ca sa va dati seama de stressul meu!
Miri, sorry daca ai zis pe undeva si n-am citit eu, dar de ce il diversifici pe Sacha doar cu borcanele?
Stancutza, sa stii ca exista 2 extrasuri de cont (stiu, e stupid): unul cu tranzactiile si unul doar in care scrie codul IBAN; pe-ala trebuia sa il depui.Oricum bine ca ai rezolvat!
Anca.b, nu pot sa cred! De unde ai stiut ca a fost ziua sotului meu? Sau am scris eu pe undeva si nu mai tin minte? Cea cu scoala de motociclete era alina023, nu eu, eu doar o felicitam! Multumim frumos de urari!
Miriiiiii! Felicitaaaaaaaari!!!!
Luoiza! Ai fost asa funny, auzi s-o plimbe David pe Yasmin! Pup si de-abia astept la vara san e vedem!
Ereena, condoleante si din partea mea. Imi pare rau, nu stiu ce sa zic…sunt alaturi de tine cu gandul, asa cum cred ca suntem toate…fii tare, nu pierde lapticul!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Azi am fost la festivitatea de absolvire! Am purces cu mama si cu Davidosu' meu, ca erau toti colegii mei inebuniti sa-l vada. Am fost tare frumoasa in roba si am facut multe multe poze (o sa va arat) si mama a fost tare mandra de mine! Fi-miu a fost o mica vedeta ca n-a scapat nepozat de nici un coleg/a. So happy! Sunt momente in viata care merita cu adevarat! Asta a fost unul dintre ele. Am primit si diploma onorifica! Acuma sa ma ajute Bunul DUmnezeu sa reusesc sa iau toate examenele si restantele si sa pot da licenta.

Si noi am inceput diversificarea! Dr zicea sa-i dau numai cereale, dar, hai sa fim cinstiti, Davidosu pufosu la dimensiunile lui nu se mai satura doar cu lapte! Asa ca pana acum am papat: piure de cartof cu morcov( azi am adaugat si ardei gras rosu), cereale de la Humana cu mar (ps:alea de la milupa cu orez n-au absolut nici un gust;ca termen de comparatie, si apa are gust!) si tot azi, suc de morcovel indoit cu apa plata. Acum: goodparts: Davidutzu e un mancacios si nu face mofturi deloc, stie sa-mi transmita cand nu mai vrea sa pape, si mai nou deschide singurel guritza cand vede ca se apropie linguritza. Am baiat mare domne! Bad parts: el nu intelege ca daca papa mancare nu mai trebuie sa pape lapte si desi ii place ce mananca, cand nu mai vrea, tot ma oracaie sa-i dau lapte! Nu scap de el! In rest toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna fetelor,

Ereena, ma alatur fetelor care-ti transmit condoleante si multa tarie sa treci cu bine si sa nu-l afecteze pe Matei, nenorocirea asta. Descarca-te, ca ajuta si asta!

Cand ma uit la voi ca plecati la mare cu broscutzele, v-admir sincer; eu n-am curaj sa plec cu ea. Anul asta o sa fie o vacanta "locala".

Natalia, unde esti? Ce-ai facut la dr cu little Fanny?
Stie cineva ceva de ea?

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Gagici, revin cu un mesaj umanitar! Oana(stiuta pe forum drept Kay) este prietena mea si fosta colega de generala. Fetita ei, Sonia, are 11 luni, e o capsunica si are o malformatie foarte grava la inimioara. Imi pare rau ca nu v-am zis mai devreme, lenea asta ma omoara. Pe 19 mai va suferi o noua operatie la Munchen, unde se si afla de cateva luni bune! Va pun niste linkuri si va rog din tot sufletul sa o incurajati si sa o sustineti. Ea este foarte si se tine puternica, dar o incurajare e oricand binevenita! Va multumesc!

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia Acesta este siteul cu povestea lor si dedesubt topicul in care ne tine la curent cu ce s-a mai intamplat! Sa ajutam o inimioara mica!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117206&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna mamici,

stie cineva dc vaccinul de 4 luni poate fi facut cu 5 zile mai devreme de implinirea varstei? nu e prea devreme? caci varianta 2 ar fi sa-l facem la 4 luni si 2 sapt cand probabil ca e prea tarziu?

sunt in ceata mare..

multumesc
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si Ana-Maria din 10.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Stancutza gasesti incaltaminte super (calitate si pret) la fabrica Carmen de pe Viilor (de la CityMall pe stanga, pana in trafic Greu). Eu i-am luat insa lui Tudor de la Baby Fox (super calitate si pret mic...25-30ron). Cat despre nashicul Sofiei...slujba a fost foarte frumoasa!

Ereena iti transmit condoleante...e cumplita o asemenea tragedie. Sa ne fereasca Dumnezeu!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput