Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
grati.ela spune:
Shobo, nu conteaza nici 4 zile in minus si nici 2 sapt in plus.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
honey79 spune:
Grati am vazut pozicile de la Botez si nu numai. Tudorash e un dulce dulce.Si pe zi ce trece parca e si mai frumos.CA un boboc de trandafir care se deschide si-si arata frumusetea.
Si tu radiezi,sincer.
Costumashul a fost si el frumos foc.
Parca imi pare rau acum ca eu am avut rochita neagra.Dar chair eram satula de cautat si probat. Eu am ramas inca cu foarte multe kilograme dupa ce-am nascut. Am dat jos doar jumatate din ce-am luat in sarcina.
Vreau de saptamana viitoare sa merg si eu la o clasa de aerobic si una de pilates. Incep asa, usor,usor...caci nu am antrenament,eu fiind mai mult o persoana sedentara decat una activa.
In alta ordine de idei:fetelor, voi luati anticonceptionale? La mine tot intreba mereu doctorul despre conceptie...si mi-a dat Jolivette...care e folie de 28 pilule. Cand se termina folia, incep imediat alta.Asta inseamna ca nu mai am menstruatie. O fi normal????
Eu n-am luat pilule decat acum vreo 4 ani,timp de 3 luni... perioada in care am luat 8kg.Asa ca am renuntat la ele si nici ca m-am mai atins de ele.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Ereena condoleante! E ingrozitor, ce tragedie! Fii tare pentru bebe!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Miri felicitari X 2
Stiam eu ca reusesti in tot ce-ti propui!
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
madalina28 spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Ah, am uitat sa ma plang despre cum stam cu mancatul... Azi, refuz categoric... Nu a mancat de la 10:30 pana la 15:30 decat 20 ml de lapte... Mult spus mancat, ii lua in gurita si scuipa razand... Cand am venit eu de la scoala a papat tot ce aveam in tzitzi nemulse de 5 ore... Nu stiu ce sa ma fac maine... Ca am 12 ore ...Si numai colocvii si o prezentare de proiect, nu am cum ma invoi... Am cercetat ce si cum, nu imi dau seama de la ce sa fie, pana acum papa bine merci, am incercat pe rand toate tetinele, cu gauri ultra mici pana la gauri ultra largi care curg singure, nu vrea si pace! Dar nu inteleg de ce tocmai acum... Ca mai bine de 2 luni a supt fara probleme la bibe' cand ma duceam eu la scoala... Mai are cineva vreo idee?!?
Incearca cu lingurita, stiu ca e mai dificil dar medicul meu pediatru asa m-a sfatuit sa fac daca sunt plecata si va trebui sa-i dau lapte muls.
Madalina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
calea sigura a esecului este sa renunti...
Laura Ioana spune:
Fetelor, sper din suflet sa ma fie macar una din voi pe aici.
Ajutati-ma cu un sfat!
Azi i-am facut Theei vaccinul si acum a facut temperatura 38,6. I-am dat 2,5 ml de nurofen, dar dupa 25 de minute are tot 38,6 grade Mi-e o frica de mor. Pot sa-i pun si un paracetamol?
Edit: i-am pus paracetamol, astept sa vad ce se intampla. Pe prospect scrie sa nu se administreze impreuna cu alte medicamente ce contin paracetamol si nurofenul nu are...sper sa fie bine Ea e f vesela si vorbeste de numa pe intuneric, dar eu sunt asa de ingrijorataaa...nu ma asteptam sa nu-i scada dupa nurofen!
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi
honey79 spune:
Laura sper din suflet ca Thea e bine si ca febra i-a scazut,scumpa de ea.
Nu stiu ce altceva ai putea sa ii faci.Poate compresa rece aplicata pe frunte sau pe talpi?
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ereena spune:
CAPITOL NOU
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121122
va scriu la sfarsitul astuia, nu vreea sa va incepeti dimineata si capitolul cu mine. am dormit destul de bine, matei s-a trezit la 3 si la 6 . astazi as vrea sa imi fac curaj si sa merg sa imi iau ramas bun de la verisorii mei . aseara am aflat ca unul dintre ei nu e murit este la bucuresti dar inca nimeni nu i-a spus de sotia lui si de cumnat . a patra persoana era un domn luat la ocazie .......
sper sa fiu tare si sa merg astazi acolo
va pup si va iubesc mult de tot ....pe toate toate
Irina de
Matei
EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI