Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello,
intru si io in gasca celor ce-au avut depresii zilele trecute. a venit pe neanuntate si a plecat tot asa....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!
Azi sunt buna de cinste stiu , dar credeti-ma ca azi nu am invitat pe nimeni la mine. Mi-a mai trecut un pic depresia, dar doar un pic, cica ma lasa azi ca e ziua mea.

Nana iti multumesc mult pentru incurajari.

Luy mersi mult ca intodeauna esti pe faza, aseara n-am mai intrat ca am stat cu fata afara mai mult ca simt ca o iau razna in casa.

Andreea11 imi pare rau ca si tu intri in clubul "depresatelor", si multam fain pentru urari. Stai linistita cu soacra nu-i da atentie. Ce bine de mine ca o vad din an in Paste.

Moldoveanca uite un mare de la mine. Eu te citesc dar nu intodeauna ma pricep sa va raspund la toate, dar imi sunteti tare dragi.

Alehiam iti multumesc din suflet. Apropo vazut pozele Aduta ma intreaba daca Robert e liber sa iasa la un suc?

Danielle sunt sigura ca vei face alegerea potrivita.

Devylla sa porti sanatoasa noile achizitii.

Sim multumesc pentru urari.

Piciulika iepurasul cu 6 dintisori.

Melania nici noi nu avem iepuras, nu stiu ce sa zic, gingiile sunt umflate la noi, dar nimic la orizont.

Papanash , sper sa treaca si la mine repede.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

M-am intins ca o placinta, ma scuzati si voi azi. Vroiam sa multumesc tuturor celor care mi-au urat. Ma duc la telefon ca suna si nu vreau sa-mi trezeasca fata.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Eu de ce nu gasesc pozele cu buburuza lui Myral? Si nici reteta de slabire trimisa de prisi?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

suntem mai bine, in sensul ca nu mai suntem asa muciosi, dar nici nu ne-a trecut raceala de tot.
Ghighi si-a mai revenit si el, a reinceput sa manance mai bine, am reusit performanta sa-l imprietenesc cu batista bebelusului, nu mai face circoteca cand il aspir.
acum am alta problema: am obs. 2 pete elbe la Ghighi pe picioare, una mai mare, cam de 2 cm patrati, la incheietura pilciorului si inca una mica pe pulpita. Din ce am citit n-am inteles mare lucru, cica ar fi vitiligo dar asta nu apare la copii asa mici.
o sa merg la medic cu el, cat de carand.
Voi stiti sau ati auzit despre asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Yaia incearca pe flickr pentru poze

greyeras, robert zice ca pentru aduta ar iesi la un suc ... insa nu stiu ce sa inteleg din faptul ca a reusit sa mi te stearga din lista de mess si nu mai fi depri

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Mad, sar' manaaaaa! Eu ma tot uitam in contul comun de mail! Hihihi...si nu gaseam nimic. Acum ma gandesc ca poate si reteta de slabit i-a trimis-o Prisi Carpatinei prin PM.

Myral, are mama 2 fete (cucuiete) frumusele foc! Ultima poza a Elisei e adorabila!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

yaia, reteta de slabit o trimisese prisi si pe mail...ca am reusit sa o salvez... insa nu stiu cum a disparut de acolo. Asa ca acum i-a trimis carpatinei pe PM. Hai ca poate o gasesc si o retrimit pe mail.

Mergi la inceput

Nana , pai fluturasul tau mananca foarte bine daca a dat gata un iaurt. Ghighi nu a mancat niciodata mai mult de jumatate de borcanel, si ala amestecat cu banana, ca simplu nu vrea.

Danuta,inca nu stiu ce si cum dar ma documentez serios si trebuie sa reusesc sa fac ceva bani de-acasa, ma pricep ( teoretic dar mai ales practic) la vanzari , asa ca sper sa sara de undeva iepurele ala cu bani, cat de putini, ca nu-s impacata la gandul ca numai tati aduce bani in casa, si nu-i stilul meu sa consum fara sa produc. Daca-mi iese ceva dau de stire.

Greyeras , la multi ani si tot ce iti doresti.

Mergi la inceput

Ce sa zic... si la mine a batut zilele trecute depresia, insa nu am putut sa o bag in seama . Robert se maraia, tati avea mult de lucru si de pregatit pentru plecarea de azi... asa ca de data asta am reusit sa trec cat de cat peste ea cu indiferenta. Insa tot m-am necajit in weekend: am iesit la o terasa si la plecare, am fost atat de cascata incat am uitat bagajul de masa al lui robert: lingurite, babetica, etc. Asta e... azi se impune o vizita la cumparaturi ca sa-mi treaca supararea
Eu am alt pitic pe creier care nu-mi da pace: vreau sa ma intorc la serviciu in toamna (septembrie, octombrie)... insa nu stiu ce o sa fac cu robert ... Mama nu mai am (Yaia, Danuta ). Soacra a facut un AVC. Si-a revenit, dar nu stiu cat ar obosi-o sa stea cu robert. Ar ramane varianta cresa sau bona... chestia e ca as lipsi doar 6 ore de acasa cu tot cu drum. Asa, am vreo sansa sa gasesc o bona pentru 6 ore? sau ramane decat cresa, ca varianta?... Offf, mai sunt 4-5 luni pana ce ar trebui sa ma intorc la munci si tot nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput