Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 7

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Si ca tot se vorbea de spitale.Intr-adevar aici sunt spitalele mult mai curate si mai dotate dar credeti-ma ca doctorii sunt mult mai slab pregatiti si indolenti.Sora mea s-a dus cu baietelu de 10 luni la doctor zilele trecute abia mai respira.Era atat de racit si tusea ingrozitor.A trimis-o acasa si sa se consoleze ca toti copilasii de aici fac astm de la vreme si nu are ce sa- faca.S-a dus la urgente cu el si acolo i-au dat spray-uri de alea nu stiu cum se cheama si s-a mai linistit respira mai bine acum.Asa ca eu una am mai mare incredere in medicii din tara.Nu stiu cum e sistemul medical in alte tari dar aici e foarte prost.Dani esti de acord cu mine?
teo
sunt de acord cu tine dragutza,dar iti zic ca aici nu e asa.nu stiu in Londra,eu cred ca nu se agita din cauza ca vor ca totul sa fie naturel,fara medicamente sau altceva,oricum,doc. meu si al fetii e super de treaba si se implica in probleme,cand m-am dus sa ii zic ca imi cade parul imediat mi-a facut analize de sange si mi-a dat pastile si tot ce imi trebe,apoi,tot el m a programatintr-o luna iar sa ma consulte,si cu Ebonee e la fel,imi place tare de el,nu te lasa balta niciodata,sunt fel si fel de medici,depinde de cine dai...

_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

devylla spune:
Helou,
Daniela si eu sunt de parere ca cel mai bine pentru voi este sa ramai in Anglia.Pe om il convingi tu in vreun fel sa faci o facultate.Trebuie!
Ca pe orice care este departe de tara...si pe mine ma prinde dorul cumplit...si n-am mai fost de 2 ani juma'...ca nu-mi permite serviciul sa-mi i-au concediu cu una cu doua...deh japonezi prea muncitori...si apoi costa o avere biletu' ala de avion.
Si-mi este un dor de prieteni si de Bucuresti...de-am zis ca o sa pozez fiecare coltisor si strada.:D
Si ma chinuie scrierea si citirea lor...si de cand s-a nascut bebelina nu mai am puterea de concentrare de dinainte...si-am cam ramas in urma...si in decembrie am examen si sunt total nepregatita.:(
Ieri mi s-a pus pata...nush pe ce...am fost intr-un mall nou deschis...si mi-am cuparat tzoale...si cercei si un set de lenjerie sport.
Si-am salivat la rochite si fustite viu colorate de vara...si-am ramas doar cu salivatul...preturi exagerat de scumpe...era o fustita 100 euro...care mi-au placut.Care nu mi-au placut era ieftine...
I-am luat si bebelinei un costum de vara...ca doar sa invete si ea sa faca cumparaturi in mall
Acum cat am timp fug sa citesc din urma
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

sim_stoian spune:
Neatza! Cristina
Moldoveanca, imi pare bine ca v-ati acomodat acolo. Despre medicii de acolo nu stiu ce sa spun, stiu doar ca mi-am facut o mie de nervi in Budimex, o indolenta de te doare capul. Nu au fost in stare sa ii puna lui Stefan o punga pt urina asa cum trebuie, m-am dus la farmacie sa imi cumpar betadina, comprese si recipient steril ca sa recoltez eu.
Dani, ar fi minunat sa poti sa faci acolo facultatea.
Alehiam, ce dragalas e Robert
Myral, ce comoara ai tinut tu ascunsa acolo, mami! Ce dulce e Ma intreaba Stefan daca primiti petitori pentru Elisa, ca Isabela e cam maricica pt el
.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Piciulika spune:
Ies de dupa canapeau Mariei - merci de gazduire.
Suntem bine, avem 6 dintzi (m-a surprizat total cu ultimii 2!), ne diversificam (asa, ca de 7 luni
) si merge bine; misuna peste tot si e mai maraici in masina - vrea antren, nu stat ca Yoda in scoica si meditat. Suntem f mult pe afara, in iarba e cel mai cuminte. In rest, plimbari, intalneli.
Cum Tati a fost plecat, serile dupa ce-l culcam ma puteam ocupa de casa si toate. Oricum, savurez fiecare zi cu piticul fermecat: numa' maine nu-i poimaine si ma introc la servici (iulie).
Am intrat sa-i "iau felicitarile" si am vazut ca nu ne-atzi uitat.
Pupam dulce toate mamicile si multzumim de urarile frumoase, si, ca de obicei, Luy ne-a dat gata!!! Biiig hug si kissy-kiss si
Postez ce incepusem acum o sapt si sper sa apuc maine sa mai recuperez.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Piciulika spune:
Unde eram acu peste o saptamana:
Raportez ca suntem bine si ca popoul fiului meu e ca petala de floare de cires – a trecut doar cu Avene, linia Pediatril (reclama nemascata), cea special pentru poponetz. (A cerut medicul mostra si info, asa uimit era ca in final am gasit ceva.) Andries, poate ar ajuta si la al tau…?
De 4 zile am re-demarat diversificarea. 2 zile dovlecel, 2 zile dovlecel+cartof (am bagat fenicul si am re-testat morcovul de 2 zile: OK). Acuma habar nu am ce sa-i mai bag, dar vreau iute la carne rosie, sa aiba nitzel fier, ca-mi pare palid soricelul meu – nu ca eu nu as fi o „fatza palida“, dar el prea e ca Alba ca Zapada.
Asa, vag, din ce-mi aminteam.
Sim, faaaain la munte! Ce zambaretz si mega-poznas e Stefan (… atunci cand nu e adormit)! I-a priit aerul de munte. Si din urma: ma bucur ca va place guacamolele. (Oricum, spunea cineva ca avocado pare gretzos: fara lamaie nici eu nu pot manca unul intreg, e fff gras.) Semintzele de coriandru au complet alt gust. Incearca sa gasesti verde la un magazin de chestii asiatice (chinezi/thailandezi) gatesc cam tot cu coriandru.
Lavina – musai sa dea Daci de veste! Sper sa fim pe aici: in iunie planuiam un concediu. Inca nu stim unde… Era vorba de Toronto, dar de cand cu zborul virusat al piticului, parca nu ma mai inghesuie ideea…
Maria, Melania, Luy merci. Interviul a mers binisor, zic eu. Oricum, e ciudat sa itzi puna unu intrebari asa „spontan“ si sa dai raspunsuri „dastepte“, concentrate si sa fii relax…
Melania, apropos de: „Nu-i asa ca nu te mai leaga nimic de tara asta cand vezi cata lipsa de bun simt?” (RO): ciudat, ca desi ma supar pe situatzia de acasa, de ce fac ai nostri peste hotare, de… n chestii!, tot mi-e draga, asa cum tzi-e de un copil rau. Mi-e foarte ciuda ca e asa, o critic aspru, dar o si apar mereu cand se lanseaza teorii in necunostintza de cauza – sau le tai maioneza la cei cu patriotisme lacramoase! Curios, nu sunt patrioata in sensul clasic, dar totusi sunt cumva. Si totusi, acum la Bucuresti nu m-as putea intoarce sub nicio forma, exact din cauza lipsei de bun simtz si agresivitatzii cotidianului.
Vazut minunea Mariei: yummmy ce falcutze! Si e shic…! Gata, ca ma aude Sara!
O saptamana buna si incerc sa reiau firul. Azi la noi e liber (Inaltzarea) si iesim cu prietenii la un gratar. (vine si un argentinian, maestru f maiastru al gratarelor!)
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

melaniatud spune:
Buna ziua!! Am reveniiiiit ..de pe meleaguri natale adica din Bucuresti.
A avut tati de onorat un contract in capitala si ne-am lipit si noi de el…de marti pana duminica…f f bine ne-am simtit.
Tudor s-a comportat exemplar ..a papat bine si am stat mai toata ziua afara.
O veste f buna: papam mai mult lapte si cu placere.Secretul? Ei bine secretul numai el il stie…A inceput sa faca figuri la legumele facute de mami dar in schimb mananca 2 borcane de legume cu carne Hipp.
De 3 zile plange daca ne vede ca mancam si nu-I dam ceva sau daca vede ca pregatim mancarea lui…am trait s-o vad si pe asta.
Stam f f bine la capitolul papa:iaurt Tnuva cu branzica sau branzica cu pere la ora 16, cereale seara, legume cu carne sau galbenus de ou la pranz, lapte dimineata si..NOAPTEA..haleste tot.
Credeti ca se ingrasa? Ei bine nu dar consuma sigur mai mult de cand sta in fundulet este intr-o joaca continua.
Nu avem inca iepuras..sa ma ingrijorez?
Citesc din urma si va pup pana revin

alehiam spune:
Cristina
Uite ca am reusit sa intru si azi . Puiul marait s-a trezit la 8, a facut kk si apoi s-a cerut la somnic si acum iar doarme. Oricum, e si el in clubul copiilor care dorm in patut la el primul somnic, apoi vine la mami si tati in pat... Nu e de alint, ca plange rau si daca doarme cu noi. Asa ca il mufez in somn si imi continui si eu nani-ul
. Si asta pentru ca sta sa sparga nr.6
. Ca la noi, termina unul de spart bine gingia si se pune altul de iesit.
Sim si danuta multumim de aprecieri.
Dani bine ati revenit. Si eu sper sa-l convingi pe al tyau ca viitorul e acolo unde sunteti. Si bravo ca vrei sa te apuci de facultate. esti de admirat.
Nana ma bucur intotdeauna cand citesc ce progrese mai face Andrei. Nu sunt eu prea vorbareata, dar stiu ca esti o mama adevarata. Incet, incet o sa accepte Andrei si mancarica. Insa si eu zic ca daca mananca laptic e ok, are tot ce-i trebuie, iar laptele e hrana de baza a unui bebelus. Un mare pentru tine sa ai rabdare in continuare si ca sa nu-ti pierzi speranta.
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

alehiam spune:
melania, bine ati revenit! Eu zic ca nu e ingrijorare ca nu i-au iesit dintisori lui Tudor. Sunt copii carora le ies si dupa un an primii dinti, asa cum sunt copii carora le ies mai repede
fug, ca s-a trezit maraici
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)