Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 6
moldoveanca spune:
Salutare fetele eu tot insist aici in fiecare seara poate ma baga cineva in seama.Dani sa-ti spun ca si noi am incercat un an in tara si am incercat din rasputeri sa ne acomodam.Bine noroc ca tati a fost cu scaun la cap si si-a luat concediu de paternitate o luna si apoi inca trei neplatite asa ca am avut la ce sa ne intoarcem.Eu la fel am tinut maternity leave neplatit.Si am revenit aici pt ca sotul se angajase in tara la super firma dar era de fapt o mare teapa,foarte neseriosi.Si pe mine ma trage inima in tara dar cand il vad pe Vladut fericit aici si il plimb si pe el prin parcuri frumoase, aer curat imi permit sa-mi cumpar mai tot ce imi doresc,imi trece dorul de tara.Asa ca ganditi-va bine.Nu spun sa te impotrivesti cu inversunare sotului tau poate ca la voi o sa fie situatia altfel.Eu cred ca un trai decent se poate duce si in tara
teo
alehiam spune:
Vroiam sa va zic ce fete frumoase am vazut eu pe contul comun de e flick... myral, mare dreptate avea tati de Eliza sa tina dulceata ascunsa privirilor noastre. Acum ca ne-a aratat-o mi-e ca se face coada la usa voastra.
Aaa, si am mai aflat o veste frumoasa: se pare ca nature o sa fie mamica de noiembrie. Iar acum e o fetita sanatoasa.
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
moldoveanca spune:
Si ca tot se vorbea de spitale.Intr-adevar aici sunt spitalele mult mai curate si mai dotate dar credeti-ma ca doctorii sunt mult mai slab pregatiti si indolenti.Sora mea s-a dus cu baietelu de 10 luni la doctor zilele trecute abia mai respira.Era atat de racit si tusea ingrozitor.A trimis-o acasa si sa se consoleze ca toti copilasii de aici fac astm de la vreme si nu are ce sa- faca.S-a dus la urgente cu el si acolo i-au dat spray-uri de alea nu stiu cum se cheama si s-a mai linistit respira mai bine acum.Asa ca eu una am mai mare incredere in medicii din tara.Nu stiu cum e sistemul medical in alte tari dar aici e foarte prost.Dani esti de acord cu mine?
teo
moldoveanca spune:
Alinush,multa sanatate lui Teutzu daca ai nevoie de ceva si te pot ajuta, sa ma anunti.
teo
moldoveanca spune:
Nana ai incercat sa-i dai sweet potatoes lui Andreiutzu?Stii desprece vorbesc nu?Cartofiorii aia portocalii care arata ca niste morcovi mai grasi.Vladut papa super bine daca ii pun de aia in mancarica.Iti spun si eu dara sa nu te superi.Ca imi imaginez ca te-ai saturat sa tot auzi sfaturi de la toata lumea.Pup fluturasul si mamica lui.
teo
alehiam spune:
Ma retrag si eu inapoi in barlog, ca sa ma bag la somnic.... de maine sunt singura cu maraici.
Daca nu mai reusesc sa intru maine, ii urez de pe acum Cristinei LA MULTI ANI! Si tot pentru ca nu stiu cand o sa mai intru va invit sa admirati maraiciul www.flickr.com/photos/9465085@N07/2463151093/" target="_blank"> in vacanta de paste
Va pup si noapte buna!
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
danuta36 spune:
Myral ce fete frumoase ai,sa-ti traiasca!(noroc cu Alehiam,nu stiam ca ai pus poze)..
Mad dulce si grasunel maraiciul..chiar,parca-i fetita in unele poze
Noapte buna!
moldoveanca spune:
http://community.webshots.com/myphotos?action=flashUploadSuccess&flashId=102537454QuoZwx&full=&upload=flash
teo
moldoveanca spune:
nu am reusit sa va pun poze merge tare prost netul.Noapte buna,am vb si in seara asta singura.No problem,revenim maine.paaaa pupici
teo
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Salutare fetele eu tot insist aici in fiecare seara poate ma baga cineva in seama.Dani sa-ti spun ca si noi am incercat un an in tara si am incercat din rasputeri sa ne acomodam.Bine noroc ca tati a fost cu scaun la cap si si-a luat concediu de paternitate o luna si apoi inca trei neplatite asa ca am avut la ce sa ne intoarcem.Eu la fel am tinut maternity leave neplatit.Si am revenit aici pt ca sotul se angajase in tara la super firma dar era de fapt o mare teapa,foarte neseriosi.Si pe mine ma trage inima in tara dar cand il vad pe Vladut fericit aici si il plimb si pe el prin parcuri frumoase, aer curat imi permit sa-mi cumpar mai tot ce imi doresc,imi trece dorul de tara.Asa ca ganditi-va bine.Nu spun sa te impotrivesti cu inversunare sotului tau poate ca la voi o sa fie situatia altfel.Eu cred ca un trai decent se poate duce si in tara
teo
asta e problemotza,el are ce face acolo,are planuri maretze,dar EU?ce sa fac?ok,ma duc la sc,si apoi?Ebonee???
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)