Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
Danielle, bine-ati revenit! si stati acolo linistiti...stii ce-as face eu in locul tau, nu?
m-as inscrie nici mai mult nici mai putin decat la o facultate. Ce parere ai? ce ti-ar placea sa faci? esti o tipa destepata, ar fi pacat sa nu studiezi in continuare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Nana, am vazut ca te=-ai bagat la un subiect de slabit.
sa-ti spun des[re ce e vorba:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120794
daca ai rabdare citeste chestia asta.
niste femei....naive sa zic asa iau niste pastile chinezesti neambalate, nesigilate , pe sub mana, si slabesc. Ce consecinte vor fi....nu stiu ce sa zic. Da te=ai bagat in gura lupului. Tipa aia nora e f f ciudata ca sa ma exprim elegant!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Aoilica. Pai patile nu ma intereseaza absolut deloc. Nu vreau sa ma joc cu viata mea, mai ales ca acum un sufletel depinde de mine.
Merci mult.
Lasa ca o sa intru sa clarific situatia imediat!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
Sabina spune:
Nanutza, mai bine nu, stii de ce? pt ca acuma si-au facut un fel de topic undervover. LOl. Catodata prostia omeneasca e prea de tot
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Happiness_4_us spune:
Am tras un ochi la ele si vad ca nu prea m-au bagat in seama. Nora aia a scris ceva, dar undercover, cum ai zis tu, probabil se asteapta sa cer maimulte detalii. Ba bine ca nu.
Merci mult ca m-ai avertizat. Mai bine grasa si sanatoasa decat mai stiu eu cum.
Maria . De maine intru si eu la regimul disociat. Primele 3 zile fructe si legume. Sa ma tina al de sus.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
bikmaria spune:
NANA mult succes !
CECILIA noapte buna si linistita !
DANI bine ai revenit ! are dreptate CARPATINA ,in Romania nu sunt cainii cu covrigi in coada ,sunt doar maidanezi ....
TEUTZA mea a invatat sa faca "pa-pa " cu manuta ,e asa de scumpa .
Eu sunt suparata pentru ca sotului meu i-au luat permisul ,a depasit viteza ,asa ca voi ramane sofer de servici ,eu cu Alex la antrenament ,eu cu Teo la cumnata ,eu ...,sper sa ia examenul si sa poata sa-si recapete permisul la 30 de zile ,ca 90 de zile cred ca nu rezist
danielle02 spune:
quote:
Danielle, bine-ati revenit! si stati acolo linistiti...stii ce-as face eu in locul tau, nu?
m-as inscrie nici mai mult nici mai putin decat la o facultate. Ce parere ai? ce ti-ar placea sa faci? esti o tipa destepata, ar fi pacat sa nu studiezi in continuare.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
dragutza,tocmai asta vroiam sa incep in octombrie,o facultate :(((
dar cum sa il conving pe om???
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Sabina spune:
Hai mai fetelor nu mai plangeti.
e vremea sta tampita...Anmdreea, cum crezi ca va proceda? vine si-ti rapeste copilu? LOL.
un de la mine sa va treaca.
Danielle...hmmmm...pai ii spui clar ca tu nu pleci, ca vrei un viitor frumos pt Ebonee, nu aici unde nici macar numele nu i se va intelege .
Trebuie sa discutati serios, nu se poate, e sansa ta acolo!
CE facultate ai vrea sa faci?
aaa, si daca are dubii...da-i sa citeasca aici pe forum ce se intampla in spitale, mai ales in cele de copii. La un Doamne fereste....
danielle02 spune:
quote:
Hai mai fetelor nu mai plangeti.
e vremea sta tampita...Anmdreea, cum crezi ca va proceda? vine si-ti rapeste copilu? LOL.
un de la mine sa va treaca.
Danielle...hmmmm...pai ii spui clar ca tu nu pleci, ca vrei un viitor frumos pt Ebonee, nu aici unde nici macar numele nu i se va intelege .
Trebuie sa discutati serios, nu se poate, e sansa ta acolo!
CE facultate ai vrea sa faci?
aaa, si daca are dubii...da-i sa citeasca aici pe forum ce se intampla in spitale, mai ales in cele de copii. La un Doamne fereste....
vreau sa fiu moasa sau asitenta medicala si stiu ca dureaza cam 5-6 ani facultatea.mi-a ajuns pauza fara scoala,vreau sa incep ceva,oricum...am promis ca vin inapoi daca "trebile" nu merg cum trebuie,
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)