Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 4
carpatina spune:
Prisi, multumesc pentru mesaj.. n-am apucat nici sa ma uit, darmite sa ma apuc de ea...
Tie cum ti-a mers dieta de acum - care cred ca nu e asta ce mi-ai trimis-o mie...?
Deh, mai e una bucata saptamana si vine mama... o sa am si eu mai mult timp pentru ale mele. Ceea ce nu inseamna ca ceea ce fac acum nu-mi place... Mai ales ca Ioana a facut pasiune pentru mine... de cate ori plec din camera si o las cu altcineva... urlaaaaaa.. si cand revin ma ia de gat (sau de par ) si ma baloseste toata.... Suntem in love.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Danielle.. welcome back...
Auzi, ce masina v-ati luat voi de s-au stricat toate la ea? Era noua? Ca zau, drumuri in tara am facut si noi... si unele cu masini care nici n-ajungeau la degetul mic al BMW-ului (parca BMW ziceai)... si nu s-a stricat nimicuta...
Si dumnealui de ce vrea inapoi in tara? A vazut vreun caine cu covrig cat ati fost acasa?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Alexpa, bine ai venit.
Danielle, paupam micuta plimbareata si pe a ei mamica.
La multi ani! Oanacris28.
Mai fetelor, da pacatos mai este e-coli asta, vas ca apare la mai multi bebelusi,sanatate multa.
Eu astept sa se treezasca Cristi sa dau o fuga pe afara, ca dupa amiaza avem musafiri...
Va urez o zi superba cu mult soare.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Aaaaaaaa voiam sa va intreb, cum e posibil sa nu scad in greutate, dar sa intru in haine in care acum 2 sapt nu intram?????? eu chiar nu-mi explic.....nu sunt o experta in a slabitului.....dar chiar asa....?
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
danielle02 spune:
multumesc mult de primire fetelor
ca sa ma laud asta e masina
http://good-times.webshots.com/photo/2413086910101671646YpFLMX?vhost=good-times
dar nu am fost cu asta in tara,ci cu mercedesul ca,cica e mai rezistenta la drumuri lungi si e mai incapatoare ca bmw-ul.bmw-ul e mai micutz.
i s-au stricat placutzele de frana,zdrangane rau in spate,bucsele si aerul con. care zau nu stiu ce are :(,plus a prins sotul o bordura de i s-a indoit toata tabla de dedesubt :(
am fost pe un drum care nu stiam ca e in reparatii,era stricat rau de tot ca mergeam doar cu 30 la ora :(,am facut pana in suceava o zi si aproape o noapte :( ingrozitor de rau drumul:(
va tzuc,trebe sa imi vina un frugider nou ca am inchis din greseala priza cand am plecat si mi s-a stricat toata mancarea din el,va dati seama ca nu mai pot scoate din el mirosul de cadavru,asa ca am luat altul ca nu am incotro,mancarea fetii se strica,e super cald aici,aproape 28 de grade,
sa aveti o duminica superba
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
greyeras spune:
Am venit si noi putin mai devreme de afara, acum s-a innorat, sper sa nu ploua iar ca m-am saturat. Fata doarme si astept sa se trezeasca ca sa pape.
Eu sunt "depresata" rau, nu stiu ce am, dar nu am chef de nimeni si nimic, nu sun pe nimeni su nu vreau sa fiu cautata. Nu stiu ce am ca de felul meu nu suport sa fiu singura, m-am cam saturat de asa zisii "prieteni", cred..... nu ma bagati in seama.
Nana felicitari pentru perseverenta. Un mare pentru voi.
Danielle eu in locul vostru nu m-as intoarce pt nimic in tara. Mi-e nu stiu cum aici...
Cecilia pai nu te bucuri, ce mai conteaza cum?
Urez si eu bun venit fetelor in gasca noastra!
Si chiar Papanash, Melania, Erina!!!!!!!!!!!!!!!!! Yuhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Greyerash, dulce ca sa treaca supararea. Stiu cam cum sunt starile astea nasoale, cand nu vrei sa auzi de nimic si de nimeni si vrei sa fii singur doar cu gandurile tale. Offf.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
luy spune:
Bravo, Nana, asta da veste buna Pupam fluturashul papacios si pe mamica lui rabdatoare !
Danielle, bine ati revenit ! Asteptam poze noi cu Ebonee si cu tine
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
greyeras, si eu sunt cam depresata momentan... Te inteleg... Uite de la mine un mare
Aaaaa, da' stai asa... Maine e ziua ta ... Eeeeeee... Pai nu trebuie sa fii suparata sau depresata... Trebuie sa petreci, sa te bucuri din plin de aniversare ... Si sa bei un pahar de sampanie !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
Nana, am vazut ca te=-ai bagat la un subiect de slabit.
sa-ti spun des[re ce e vorba:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120794
daca ai rabdare citeste chestia asta.
niste femei....naive sa zic asa iau niste pastile chinezesti neambalate, nesigilate , pe sub mana, si slabesc. Ce consecinte vor fi....nu stiu ce sa zic. Da te=ai bagat in gura lupului. Tipa aia nora e f f ciudata ca sa ma exprim elegant!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo