Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
isabeluta spune:
Mesajul de mai jos este dedicat celei mai luptatoare, mai curajoase si mai rabdatoare mamici de la subiectul acesta: Nana.
Nu vreau sa para fff personal, dar eu din pacate citesc fff mult din urma si am remarcat ardoarea cu care isi "apara" puiutul. Andreiutul poate fi mandru de tine draga mea. Cand va creste mare, frumos si fff sanatos nu va stii prin ce temeri ai trecut tu in bebelushia lui. Eu te admir si ai din partea mea un mega .
Stiu ca nu-ti va alunga temerile legate de cat mananca puiul tau, dar sa stii ca nu ai motive de ingrijorare atata vreme cat mananca, fie el doar laptic. Lapticul are elementele de baza ale unei alimentatii echilibrate: proteine, glucide si lipide. E adevarat dupa 6 luni mai e nevoie de vitamine, fier (oligoelemente in general), dar baza o ai din lapte. Atata vreme cat e vesel si evolueaza fi tare si optimista pentru ca e bine!!!!!
Hai ca m-am intins ca o zi de post...
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sim_stoian spune:
Alinus, Adevarat a Inviat! Tie vroiam sa iti raspund la salut si uitasem. I-am facut urocultura si antibiograma si de acolo au rezultat putine antibiotice la care e sensibil, de aceea am zis ca e f rezistent.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Ma duc sa ma delectez cu niste capsuni, trebuie sa ma furisez sa nu ma vada Stefan pt ca nu mai am liniste cu el dupa aia. Revin mai pe dupa-amiaza pt ca dupa papa iesim pe afara.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
alinus_25 spune:
Am crezut ca am scapat de e-coli, Teo a primit in spital TIMENTIN (antibiotic de noua generatie) si tot a mai durat 2luni-jumate pana s-a vindecat incizia aia klumea.
Acum a facut foliculita la sanul drept, dr de la Barlad i-a prescris(desi i-am prezentat tot istoricul) Augmentin 10 zile si nu i-a trecut. Acum suntem iar pe leacuri babesti, ung de galbenele + Ihtiol - un produs pe baza de petrol, ieftin dar isi face treaba. Si asteptam sa-si faca si imunitatea treaba. Nu vreau sa i-o distrug de tot.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
Neata si de la noi!
Prisi merci de cafea,tare buna...
Alexpa bine ai venit!
Danielle ma bucur ca a-ti revenit cu bine acasa
Nana ce bine ca a papat fluturasul..si Mirunei mele ii place iaurtul,papa in ritm rapid o cutie de 150 g in care ii pun si cereale.Cu branzica,cam greu,mananca dar putina..
Moldoveancapupici tie si lui Vladut!
danuta36 spune:
Alinusprin cate mai treceti si voi..multa sanatate lui Teo!
Sim,Adriana30 sper sa scape papanasii vostri cat mai repede de e-coli,sanatate multa!
papanash voi sunteti mai bine?N-ai mai dat pe aici..
danuta36 spune:
La multi ani Oanacris28!
micutilor sarbatoriti astazi!
Astept sa se trezeasca Miruna,apoi iesim si noi afara,ca e tare fain...ieri am iesit si dimineata toti trei,iar dupa masa numai ea cu tati,eu am dormit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Neata!
Multumim ptr cine ne-a complectat datele.
Pai cu asa o mamica perseverenta cum sa nu pape fluturasul Nanuca
La noi e super frumos si e si ziua mamei...binenteles am avut o surpriza de la cel mare...o inimioara frumoasa(gen felicitare) desenata cu o poezioara si niste floricele roz pe care lea tinut ascunse de ieri in dulap
Dani ma bucur ca ati petrecut si ca dulcetica nu s-a imbolnavit...apropo ce meserie avea sotul...doctor??...adica e indragostit de Romanica??
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze