Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 9
alehiam spune:
papanash, bine ca treceti/ati trecut peste raceala... despre pete nu stiu ce sa-ti spun
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Sabina spune:
Cristina, la multi ani, sa fii sanatoasa si linistita! lasa depresiile ca n-ai niciun motiv!
Papanash, si Gh mai are muci. Fara infecti,e fara febra, dar din cand in and ii mai curg, asa, albiciosi. O sa-i treaca cand vine caldura.
Madalina, nu gassti vreo vecina? ooof, ce greu e fara parinti
mai ales pt voi care nu-i mai aveti deloc. va pup tare (adica si pe Danuta si pe Yaia)
pananash...sa nu mai spui niciodata ca stai fara sa produci. Tu ai grija de Ghighi si asta e cel mai important produs pe care l-ai putea aduce-n casa :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
papanash spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Cristina, la multi ani, sa fii sanatoasa si linistita! lasa depresiile ca n-ai niciun motiv!
Papanash, si Gh mai are muci. Fara infecti,e fara febra, dar din cand in and ii mai curg, asa, albiciosi. O sa-i treaca cand vine caldura.
pananash...sa nu mai spui niciodata ca stai fara sa produci. Tu ai grija de Ghighi si asta e cel mai important produs pe care l-ai putea aduce-n casa :)
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
stiu Sabina, tocmai de-aia nu ma grabesc deloc sa merg la job. Dar imi misuna 1000 de idei in cap, am avut un soc cand am primit ultimul extras de cont si am vazut ca in aprilie s-au dus 95 milioane fara sa fac practic nici o cumparatura semnificativa, si totusi s-au dus....
tocmai, pentru Ghighi vreau sa ma mobilizez fiindca n-as suporta sa aiba nevoie de ceva ce nu ne putem permite. noi suntem obisnuiti si cu mancatul la restaurant si cu supe la plic, zic eu ca suntem foarte maleabili si deloc pretentiosi, dar marele sef Ghighi este cel ce-mi pune-n miscare toti neuronii ramasi teferi ( cred ca-s mai multi decat unul )si sa reusesc sa impac si capra si varza ( acu nu stiu care-i capra si care-i varza )si sa-i ofer tot ce pot, fara sa fac compromisuri .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
Sabina spune:
Nu te lasa invinsa de consumerism! gandeste-te bine ca ala e bugetul unei familii pe un an....da, stii bine! Un copil are nevoie doar de hrana, iubire si cateva hainute la vasrta asta. Si cam pana la 4 ani cam asta e ideea.
Nu cadea si tu in capcana , nu e nevoie de jucarii scumpe, ci de un fir de iarvba 3 pietricele si-o canuta de plastic...etc etc etc.
Exista o vorba foarte inteleapta:
nu conteaza ce faci pentru copilul tau, ci conteaza ce faci impreuna cu copilul tau.
asta din perspectiva copilului care te iubeste in primul prin prisma timpului petrecut cu el.
copilul e pretentios numai la iubire si timpul tau, nu-i trebuie nici haine de firma nici jucarii de zeci de milioane. Noi suntem cei care valorizam obiectele (eu am recunoscut in nenumarate cazuri ca am cumparat caruciorul ala si din snobism )
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
carpatina spune:
quote:
Originally posted by alehiam
Aaa, si am mai aflat o veste frumoasa: se pare ca nature o sa fie mamica de noiembrie. Iar acum e o fetita sanatoasa.
lol.. ce veste buna... asa de tare ma bucur pentru ele!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
danuta36 spune:
Neata si de la noi!
La multi ani Greyeras!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!
Mad sper sa gasesti ceva,pana vine momentul intoarcerii la job..sa stii ca si eu is cam uituca,bine ca n-ai lasat ceva mai valoros..
Sabina
Papanasho sigur n-ai gresit suma??mi se pare f. mult...daca-ti zic cat consumam noi,pai razi de mine...
carpatina spune:
La multi ani greyeras! Sa ai parte de ce-ti doresti!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
gabitz78 spune:
neatza.
cristina - la multi ani, multa sanatate si numai bucurii!
eu sunt .
eliza are putini mucisori, ca deh, nu mai avusese de mult, si s-a gandit ea mai bine sa nu-mi ies din mana!
la munte a fost fain, copiii cuminti, vremea buna...mi-a placut, pacat ca a trecut asa repede.
azi dau si eu de baut, imiplinim 7 ani da casatorie, e ziua mamei mele si a finei mele!asa ca... va rog sa va serviti!
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
melaniatud spune:
Multumesc fetelor care au intrebat de noi in special lui Greyeras pe care o si felicit cu mult drag La multi ani mamico sa fii sanatoasa sa cresti mare printesa!!
Andreea 11 – La 3 zile efectuam operatiunea unghii taiate pt ca nu I le tai ff scurt si cresc repede!Incearca sa canti sa te joci cu el cand ii tai unghiiloe…eu il tin in brate Tudor cu spatele la mine si rade de mama focului…cand nu are chef isi trage mana si atunci il las.
Gabitz- Uau cate evenimente intr-o singura zi…La multi ani!!
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
neatza.
cristina - la multi ani, multa sanatate si numai bucurii!
eu sunt .
eliza are putini mucisori, ca deh, nu mai avusese de mult, si s-a gandit ea mai bine sa nu-mi ies din mana!
la munte a fost fain, copiii cuminti, vremea buna...mi-a placut, pacat ca a trecut asa repede.
azi dau si eu de baut, imiplinim 7 ani da casatorie, e ziua mamei mele si a finei mele!asa ca... va rog sa va serviti!
pupici dulci tuturor.
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
La cat mai multi ani fericiti!