Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multumim ca ne-ati ''admirat''..........

D-l ''treziri nocturne'' cum i-a zis Melania(cata dreptate ai)tocmai m-a perforat la o tatzica de a dat sangele....cu ce ma pot da????????, ustura ..........de-mi vine sa fac pe mine.......nu am pampers...hihi imi arde de glume.

Acum sa trec la lucruri serioase, cum il fac sa i-a biberonul, nu se poate cu catelusul altfel, m-a mai muscat si inainte dar suportabil..... vad ca se ingroasa gluma.DEci, cred ca o sa aplic ''neregula intarcarii fortate''....sa nu-mi ziceti sa-i mai dau tatzi ca nu mai pot.......mereu m-am plans ca-l intarz si am renuntat in ziua urmatoare, dar acum sigur in noaptea asta nu mai primeste......cel putin nu din sanul drept.......ma doare rau..

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna seara.
ana - m-am distrat, nu m-am odihnit!ca erau o droaie de copii.
sunt cam zombie, ma dor maselele, dar nu ma indur sa merg la dentist!
va pup.
somn usor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bine v-am regasit! Sper ca sunteti bine, nu am citit inca nimic din urma, am vrut intai sa va salut. Noi suntem bine, cam obositi dupa drumul de azi, dar bine. Copiii i-am gasit bine, Andrei a fost insa cam marait din pricina dintilor care nu ii mai ies. Roade tot, musca si e cam irascibil. Sta bine in fundulet, dar tot foarte putin, motiv pentru care vineri il duc si la neurolog.

Legat de miniconcediu, a fost frumos si relaxant, dar foarte frig. Nu pricep de ce au mutat ei cursa asta din august in mai, dar am facut firgul la greu cu hainele pe care mi le luasem. Motiv pentru care mi-am tot cumparat geci si un hanorac si chiar si asa nu a fost suficient. Ce sa spun, era o zona de curent la circuit...Iar seara frig nene. 15-17 grade maxim, ei au zis ca au fost 4 duminica, dar vantul ala te ingheta.

Am fost oarecum dezamagita de turci. Este a4a oara cand mergem acolo si parca nu am mai gasit ospitalitatea de alta data, nu mai spun ca erau preturi desalatoare. Am fost la un asa zis Outlet, preturi mari, mai mari ca in Germania. In Bazar slab cu negocierile, preturi mari de tot. Eu voiam un medalion ptr tata si cercei pentru mine si Alex si am fost cam turtita cand am vazut ce s-au scumpit, nu gaseai nimic sub 80-85 euro. Chiar si mesele la restaurante au fost cam scumpe. Daca merge cineva pe acolo va mai zic cate un pont, am descoperit zone noi de mers, si restaurante dragute si ok ca si pret.

Ce era de asemenea nou: cozi infernale la vami, cum nu am mai vazut pana acum, inclusiv in aeroport (eu cu pur noroc am stat doar 30 min, ca s-a deschis un ghiseu nou si m-au trimis acolo), taxa viza 10 euro, controale la toate obiectivele turistice, in urma atentatelor de la ei. Mi-au dat asa o stare de nesiguranta, pareau ca asteapta mereu ceva. Sambata la circuit ne-au bagat si un caine din ala care cauta bombe in masina. Insa duminica la abrambureala aia nu i-au mai bagat. Insa erau peste tot tragaci cu puscoacele gata sa sara daca e nevoie.

Despre F1 nu am ce sa zic, banuiesc ca pasionatii au vazut deja. Circuitul este ok, la distanta insa de oras, si cu traficul absolut nebun din Istanbul se fac cam 2 ore pana acolo. Dar e aerisit, curat si civilizat. Preturi infernale la orice luai de acolo, si organizare ceva mai slabuta duminica fata de sambata, a iesit o oarece imbulzeala la intrare. Dar le dau clase ungurilor oricum. Totusi mi-a placut mai mult la Monza, era mai lively, aici lumea cam linistita. Si mult mai putini. Tot asa daca sunt doritori de informatii aditionale, la cerere mai povestesc.

Cam asta. Maine la birou cu mine, mai citesc de acolo si va povestesc cum am stricat eu o bariera spre amuzamentul tuturor. Oricum am fost tare stangace, nu stiu cum reuseam sa fac mereu cate o boacana. Rataceam mereu lucruri, si eram maestra la pierdut nasturi. Uite asa 4 dintre piesele mele de imbracaminte au ramas fara nasturi.

Va pupic acum si va doresc noapte buna.

PS In principiu am luat examenele, mai este unul la care inca nu se stie ce am facut.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Roxana, ma bucur ca te-ai simtit bine( in ciuda frigului), legat de ghinioane....sa ramana acolo,la turci.
Felicitari pt examene.
Noapte buna.

poze noi

Mergi la inceput

Gabitz, sa iti traiasca mamica si finuta, iar voi sa fiti fericiti impreuna! Sper sa fie bine Eliza.

Cecilia, la intarcat si altele nu ma pricep, dar cred ca pe rana de pe san merge clasicul garmastan.

Greyeras, la multi ani, multa sanatate, bucurii si implirea tuturor dorintelor!

Mamidavid, bine ati venit!

Nana, felicitari lui Andrei pentru progresele la papa! Eu i-am dat Alexandrei zilnic iaurt, ea il adora. La Andrei e mai greu ca nu ii place, ii dau cel putin de 3 ori pe sapt, daca gasesc, ca el vrea numai Nestle si numai cu caise.

Piciulika, Andrei chiar era cam palid, plus culoarea lui galbejita de la morcov. Si cand i-am facut analizele am constatat ca sta foarte bine cu fierul. Deci nu e neaparat motiv de ingrijorare.

Melania, nu te ingrijora, sunt copii carora le iese primul dinte la un an. Lui Andrei zici ca ii ies maselele de jos si nici urma de cei de sus. Fiecare e diferit si inca nu e motiv de ingrijorare.

Sim, nu am priceput din capitolul prezent ce s-a intamplat cu Stefan si ce e cu cistografia dar m-ati cam ingrijorat. sper sa fie bine baiatul.

Vad ca v-ati pus serios pe slabit pe aici, eu am adus niste kg in plus.

Gata, va pupic, citesc capitolul vechi maine de la birou.

PS Scuze ca nu am marcat numele ca de obicei, insa imi face figuri browser si imi lua inca 10 min pe putin sa le pot colora.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by mamidavid

buna ziua,vrem sa ne alaturam voua si sa mai schimbam impresii despre bb nostri,eu sunt mamica unui baietel de 7 luni,ne luptam cu dintisorii,avem deja 2,ne place sa iesim la plimbare,sa stam in picioruse si sa roadem tot ce prindem in gurita
o pozica cu noi sa ne cunoastem

Bun venit, mami de David! Scrie repede 10 mesaje (scurte, nu conteaza ce scrii) ca sa-ti vedem mesajele in timp real, altfel le pierdem in urma si nu putem sa-ti raspundem si sa te "integram".

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Roxana, as fi pus garmastan dar l-am dat la o prietena, care a nascut si i-a facut rani la tatzi fetita,am considerat ca nu mai am nevoie( tot nu-l folosisem decat la inceput-mai mult preventiv in primele zile... deci nu mai am in casa.
Am pus bephanten( nu stiu daca am scris corect)......asta este, pana maine.....

poze noi

Mergi la inceput

Sabina, acum am citit putin si din urma. Andrei era pe penultima liniuta de acolo la statul in fund si cred ca intre timp a trecut pe ultima. Deci deja nu mi se mai pare in limitele normalului. Cat despre biscuiti, sunt sigura ca si Alex i-ar hapai pe ai lui Andrei.

Ana, daca sigur al 3lea creste singur m-as baga si eu.

Sim, acum citesc din urma. Inteleg situatia. Eu una as merge pe instinctul meu ca nu prea am dat gres. Tu stii cel mai bine ce si cum. Nu ii puteti da oricm antibiotic? Inteleg ca este un antibiotic tare, dar daca e musai, e musai.

Adriana30, si al meu are dermatita atopica si am introdus si banana - dar o detesta, si oul. Citrice inca nu, nu suporta chestii acide, se baloneaza rau. Nu vad vreo agravare de la ele. Oricum lui Andrei i s-a denclansat cat era inca pe lapte si chiar din cel hipoalergenic.

Alexpa, bine ati venit.

Danielle, am vazut ca esti suparata, eu zic ca il convingi tu pana la urma si gasiti o solutie sa iti fie bine.

Gata si capitolul vechi. Ma duc ca se supara al meu. Ma asteapta la somn si e frant. Noapte buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Noapte buna.

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by alehiam

yaia, reteta de slabit o trimisese prisi si pe mail...ca am reusit sa o salvez... insa nu stiu cum a disparut de acolo. Asa ca acum i-a trimis carpatinei pe PM. Hai ca poate o gasesc si o retrimit pe mail.

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mersi mult!
Si chiar imi pare rau ca esti in clubul meu si al Danutei, speram sa fie cat mai putine fete in clubul asta. Dar cum nu e o alegere personala, primesti un special din partea mea!
Cat priveste intorsul la serviciu, eu ar trebui sa incep in iulie. Sper sa imi rezolv la birou si sa-mi iau concediu in iulie, dar din august sigur lucrez. Avantajul meu e ca aici iti primesc bebele la gradinita la 9 luni.
Nici nu m-am plans voua ca zilele trecute am primit telefon de la directoarea de gradinita sa-mi spuna ca nu l-au putut accepta pe Tudor la gradinita de langa noi, l-au dat la gradinita noua care e un soi de sucursala a acesteia. Am fost tare necajita, voiam sa-l accepte la asta, dar sunt multi copii si locuri putine. Asa ca in loc sa merg 4 minute pe jos pana la gradinita, voi merge 8. Ce problema!
Mad, sper sa gasesti si tu o rezolvare la problema ce te framanta. Bafta!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput