Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 14
Erina spune:
Buna seara.
Mandarinuta multumim pentru compliment!!!
Antonia e si ea o bloduta tare dulce. Ultima data parca ati postat ceva poze cu o plimbare afara.
Sunteti frumoase amindoua.
Se vedea la un moment dat un brat(o sustinea pe Antonia), cu mult tonus si vroiam sa scriu un ceva atunci dar am zis ca sunt noua si...m-am
Cecilia si eu vazusem pozele, tare dragalas Cristi. L-am admirat si in dedicatia de la Luy. Era Mister Lover-Lover daca nu ma insel.
Roxana bine ai revenit! Multumim pentru povestiri, mai evadez si eu...Am citit si review-ul la Baneasa Mall.
La multi ani Gabitz. Am inteles ca e aniversarea casniciei!!!
Noi am fost din nou pe afara apoi la bichi. Daria a sarit pente somnul scut de la 6pm si a fost tare irascibila. Cum am urcat acasa si am asezat-o pe pat a si adormit! Am sarit peste baia zilnica si am fost nevoita sa o hranesc in somn.
Noapte linistita tuturor!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
luy spune:
Buna seara si de la noi !
Rox, sa va fie de bine excursia, in ciuda oricaror mici inconveniente, raman amintirile frumoase, nu ? Ia sa vezi maine ce spor o sa ai la serviciu, doar te-ai relaxat Pupam Andreiutzul maraici ! Si felicitari pt examene !
mamidavid, bine ati venit ! Va primim cu drag, cum sa nu primim un asa papanash voinic si frumos ? Scrie-ne si datele voastre, sa va treaca fetele pricepute in listuta. Scrie mai multe mesaje, pt ca pana nu vei avea 15 mesaje, noi vom putea vedea ceea ce scrii tu cu o intarziere ( esti moderata ) si s-ar putea sa ne mai scape din ele.
gabitz, sa fiti sanatosi si voi si cei mici, fericiti si sa va iubiti mult !
greyeras, La multi ani ! sa fii fericita alaturi de familia ta si sa ai intelepciunea de a te bucura de toate lucrurile minunate care ti-au fost daruite . Nu stiu de ce nu reusesc sa incarc felicitarea pe flickr, ma chinui de vreo juma' de ora , ti-am trimis-o pe contul comun de email. Sper sa-ti placa
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Sabina
ooof, ce greu e fara parinti
mai ales pt voi care nu-i mai aveti deloc. va pup tare (adica si pe Danuta si pe Yaia)
Multumim!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
azi dau si eu de baut, imiplinim 7 ani da casatorie, e ziua mamei mele si a finei mele!asa ca... va rog sa va serviti!
pupici dulci tuturor.
LA MULTI ANI intreit!
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by melaniatud
ficatel - 1/sapt
galbenus - 2/sapt
carne vita - 2/sapt
carne pui sau curcan - 3/sapt
Cum faceti iaurt de casa? Eu i-am dat iaurt cumparat dar mi-a recomandat sa-i fac acasa pana la un an?
1. - saptamana doctorului tau are 8 zile?
2. - e reteta de iaurt in Capraru. Daca nu ai cartea, zi-mi si ti-o scriu eu.
Poze
luy spune:
Myral, tu ai sabotat flickr-ul ? Langa asa fete frumoase vaz ca nu ma mai lasa sa mai adaug nimic
Sunt dulci-dulci amandoua ! Si sa stii ca mie nu mi se pare deloc "silfida" Eliza !
Yaia spune:
quote:
Originally posted by adriana30
La 1 iunie trebuie sa incep serviciul. Am vb cu o doamna pe care am zis sa o chem cateva ore de 3 ori pe saptamana, pt acomodare, dar ea ar prefera sa vina direct atunci cand plec eu. Gabriel a reactionat bine. Acum, ramane sa mai vedem cum va fi in zilele urmatoare.
Ea ar prefera sa vina direct atunci, dar Gabriel ar avea nevoie totusi de o perioada de acomodare, nu? Poate pentru el ar fi bine sa vina si inainte de inceperea 'lucrului'.
Poze
luy spune:
Am mai admirat-o si pe Daria cea roz... E o bombonica ! Doamne, cum sa nu te topesti dupa asemenea minuni ???
afibebe spune:
Gabi sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare