Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
luy spune:
afibebe, lasa canapeaua, ca nu mai e loc acolo ! Nu vezi cate mamici s-au ascuns dupa ea ? Pai cat sa mai reziste si ea, saraca ??? Ce mai face iepurashul tau poznas ?
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
afibebe spune:
vreau sa va spun ca noi suntem bine.
ultimele 2 saptamani am fost foarte ocupati.
acum se pare ca ne revenim si noi.
Cristi e bine.E vioi se joaca frumos, merge de-a busilea, se ridica in picioruse singur tinandu-se de patut.E un dulce.
Are 6 dintisori.4 sus si 2 jos.Sanu va spun ce musca....
Sambata am fost la o nunta si bineinteles l-am luat si pe Cristi.
Am stat de la 2 la 9 seara.Nu a dormit deloc si a fost ft vesel si sociabil.
va pup si va doresc o seara frumoasa.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
Yaia spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Fluturasul a papat si ieri la 17 un iaurtel intreg.
Asa ca masa de la 17 a fost inlocuita total cu iaurtel, asta ptr ca maraia pana mami umplea din nou lingurita.![]()
Nana, felicitari pentru prima masa complet inlocuita!
E bine ca Andrei a acceptat iaurtul. Bravo lui si bravo tie.
Nu te-am mai tinut la curent cu evolutia diversificarii la noi pentru ca dupa ce ne-am intors din Romania, am fost super ocupata si l-am servit pe Tudor numai cu borcanele. Dar avem acum 2 mese complet diversificate, fructe la 10-11 si legume cu carnita la 16-17. Mai are o masa de lapte pe la 13-14 si chiar am reusit sa ii inlocuiesc tzitzi cu Nan2, bea cam 150 ml. Asa incat avem zile cand in timpul unei zile de lucru nu papa tzitzi, ceea ce e super, inseamna ca va supravietui plecarii mele la serviciu.
Oricum, sa nu crezi ca mananca mai mult de 100g la o masa, dar atata timp cat e satul, vioi si fericit, altceva nu conteaza. Mai trebuie acum sa-l invat pe hubby sa-l hraneasca, la Tudor nu e asa de simplu sa manance chiar si cele 100 de grame...
Tinem pumnii sa mearga bine si la voi!
![](pupic.gif)
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
luy spune:
Yaia, hai nu mai fii necajita cu gradinita ! O sa fie bine si la cea noua, poate chiar mai bine decat la cealalta, tocmai pt ca e noua. Maaai, dar ce bine de voi acolo, sunt gradinite asa de multe ca gasesti si una la 5 minute de alta... La noi... mergi probabil un sfert de cartier sa gasesti una
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Maine e ziua husband-ului si vineri a Mirunei. Sper sa mai supravietuiesc pana duminica.
LA MULTI ANI indoit (ca sigur uit daca nu-ti zic acum)!
Si imi explic acum de ce Miruna ta e o zvapaiata...pai e o taurasa mica! Pupam veverita!
Poze
afibebe spune:
quote:
Originally posted by luy
afibebe, lasa canapeaua, ca nu mai e loc acolo ! Nu vezi cate mamici s-au ascuns dupa ea ? Pai cat sa mai reziste si ea, saraca ???Ce mai face iepurashul tau poznas ?
Luy, fericita mamica deMaria Teodora
( 25 august 2007 )
iti multumesc pt intrebare.
e bine.e ft activ si sincer parca nu-mi mai ajunge timpul.
pupici Mariei de la noi.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
Yaia spune:
quote:
Originally posted by melaniatud
Stai sa vezi ca l-am aratat sotului ca tot ii povesteam cum faci noapti albe cu el
Aoleu, Cristi draga, sa vezi acum ce o sa patesti! Ca te-a aratat sotului! Vai de tine, mai bine nu te mai trezi noaptea...!!!
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
cum il fac sa i-a biberonul
Asa...cunosc problema capsatului de tzitzi, doare rau, dom'le, parol! Am plans la ultima muscatura. Dar eu am decis sa-i bag formula peste zi pentru ca intr-o luna si jumatate ma intorc la munca, asa ca trebuie sa bage lapte peste zi si nu pot pentru ca sa-mi las tzitzili acasa.
Sora mea, mamica experimentata de 2 nazdravani, m-a invatat asa: dat apa sau suc de fructe cu biberonul ca sa se obisnuiasca. Asigura-te ca tetina e potrivita varstei lui si are gauri suficiente. Tudor la inceput rodea tetina ca pe o suzeta, desi suzeta o scuipa. Si ii picura apa in gura (cu gust de matraguna la inceput, asa se stramba). Incet-incet, s-a obisnuit cu apa. Si apoi faceam cate 30 ml de lapte (ca sa nu arunc mai mult) si il testam. Dar laptele nu-l dadeam imediat dupa masa diversificata, ci la 2 ore dupa aceea, cand i se facea doar putin foame si ince-incet a acceptat. Azi a baut aproximativ 140ml din biberon. Dar vezi cum il tii in brate, sa nu-ti simta tzitzi aproape. Eu il tine cu capusorul mai ridicat, pe umarul meu, sau cu spatele la mine in brate.
Mult succes si nervi de otel (trebuie rabdare si perseverenta, il incerci cu biberonul cu lapte in fiecare zi pana iti accepta)!
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by luy
Yaia, hai nu mai fii necajita cu gradinita ! O sa fie bine si la cea noua, poate chiar mai bine decat la cealalta, tocmai pt ca e noua. Maaai, dar ce bine de voi acolo, sunt gradinite asa de multe ca gasesti si una la 5 minute de alta... La noi... mergi probabil un sfert de cartier sa gasesti una
Luy, fericita mamica deMaria Teodora
( 25 august 2007 )
Luy, am fost necajita doar cateva minute, mi-a trecut cand am vazut cum arata (mi-am facut drum acolo sa o vad macar de afara). Pe 11 iunie avem 'seara familiei' si mergem sa inspectam locul alaturi de ceilalti parinti. Oricum, l-am si pus pe lista de transferuri pentru gradinita din apropierea casei, ca lenea e mare. Iti dai tu seama, 4 minute in plus!
![](icon_smile_big.gif)
Si da, sunt foarte multe gradinite aici, dar inca sunt probleme, ca sunt copii si mai multi si cererea e foarte mare. Oricum, la cate taxe platim, macar cu atat sa ne alegem, educatie gratuita pt. bebe.
Poze
Yaia spune:
LA MULTI ANI Oanacris pentru ieri!
LA MULTI ANI Greyeraso, sa fii sanatoasa si iubita de cei dragi tie!
Roxana, sa-ti fie de bine iesirea! Pai daca nu aveai peripetii, ce ne mai povesteai tu noua?
Eu am primit azi cadoul de ziua mea de la sot, mai devreme cu 2 saptamani: un iPhone. Nu ca mi-ar fi trebuit, ca aveam un telefon chiar fain. Dar in drum spre Romania, telefonul meu nu-mi mai accepta simul si atunci sotul a facut comanda. Intre timp eu am reusit sa-mi repar telefonul, singurica, dar comanda era deja facuta.
Oricum, am ramas fara replica azi, cand mi l-a dat. Eu ma gandeam cel mult la o ora de masaj drept cadou. Se pare ca am fost cuminte. Sau cel putin l-am pacalit sa creada ca am fost cuminte. Hihihi...sunt buna!
Va las, ca am scris prea mult azi! Somn usor.
Poze