Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina, nu am facut absolut nimic.........a l-am carat mai mult in brate pe Cristi, nu mai vrea sa stea in carut si sunt nevoita sa-l car in brate din parc sau din piata.....dieta nu am tinut.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Atunci da-mi voie sa te felicit!!! Esti o norocosa!!! Poate fi si caratul papanasului in brate!!!Am vazut de mult poizici, felicitari si pentru el!!!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina

Acu'ca venii vorba de pozici, chiar asa nu ne-a vazut si pe noi nimeni????????? am pus sambata poze noi la semnatura......am mai scris si cu rosuuuuuuuuuuuu..........

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

Erina

Acu'ca venii vorba de pozici, chiar asa nu ne-a vazut si pe noi nimeni????????? am pus sambata poze noi la semnatura......am mai scris si cu rosuuuuuuuuuuuu..........

poze noi

nu va suparati ,v-am vazut noi (eu si TEODORA ) , CRISTI e un frumos si zici ca are cel putin un anisor si pt el si pt mama lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

neatza.
cristina - la multi ani, multa sanatate si numai bucurii!
eu sunt .
eliza are putini mucisori, ca deh, nu mai avusese de mult, si s-a gandit ea mai bine sa nu-mi ies din mana!
la munte a fost fain, copiii cuminti, vremea buna...mi-a placut, pacat ca a trecut asa repede.
azi dau si eu de baut, imiplinim 7 ani da casatorie, e ziua mamei mele si a finei mele!asa ca... va rog sa va serviti!
pupici dulci tuturor.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

LA MULTI ANI !!! mamei si finutei tale !
MULTA FERICIRE pentru voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabita, la multi ani impreuna, lini si fericiti!
la multi ani si mamei tale si finei, sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Greyeras, la multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa!

Gabitz, la multi ani fericiti impreuna!

Cecilia, am admirat si eu pozele cu Cristi, e un scump, ce frumos doarme el cu ursuletul!

Si am admirat-o si pe Daria de Erina, Sigur viseaza ursuleti, floricele si inimioare roz.E dulce dulce.

Myral, ai 2 fete tare frumoase. Eliza e asa dragalasa si fermecatoare!

Nana, ma bucur tare mult ca papafluturasul iaurtul. Si Antonia e innebunita dupa iaurt. Eu ii dau zilnic iaurt la ora 17-18 cu 2 linguri de cereale.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Mamidavid, bine ati venit. Scrie repede mai multe mesaje,primele 10 sunt moderate si apar cu intarziere.

Alinaclau, si Antonia cam tot aceasi greutate are. La 8 luni avea 8450 g si 71,5 cm. Imi pare rau ca a fost bolnavioara.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

Erina

poze noi

Crezi ca ne scapa sau ce?
L-am vazut..asa si?
Glumesc...intr-adevar domnul "treziri nocturne" arata f bine zici ca e mult mai mare
Stai sa vezi ca l-am aratat sotului ca tot ii povesteam cum faci noapti albe cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Nu te lasa invinsa de consumerism! gandeste-te bine ca ala e bugetul unei familii pe un an....da, stii bine! Un copil are nevoie doar de hrana, iubire si cateva hainute la vasrta asta. Si cam pana la 4 ani cam asta e ideea.
Nu cadea si tu in capcana , nu e nevoie de jucarii scumpe, ci de un fir de iarvba 3 pietricele si-o canuta de plastic...etc etc etc.
Exista o vorba foarte inteleapta:
nu conteaza ce faci pentru copilul tau, ci conteaza ce faci impreuna cu copilul tau.

asta din perspectiva copilului care te iubeste in primul prin prisma timpului petrecut cu el.
copilul e pretentios numai la iubire si timpul tau, nu-i trebuie nici haine de firma nici jucarii de zeci de milioane. Noi suntem cei care valorizam obiectele (eu am recunoscut in nenumarate cazuri ca am cumparat caruciorul ala si din snobism )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

SUBSCRIU!!

Stiti care este cadoul pe care toti psihologii/psihopediatrii buni recomanda parintilor cu foarte multi bani sa il faca "mostenitorilor" rasfatati cu absolut orice minune?

Raspuns: o ora petrecuta impreuna cu copilul in alt loc decat este el obisnuit.

Andries

Mergi la inceput