Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 11
slippers76 spune:
Greyerash, la multi ani! Sa fii sanatoasa, voioasa si fericita!
Nana, ma bucur tare pentru iaurtzel. Amsteca-i cate putin-putin de tot din altceva, atunci cand te hotarasti sa o faci. Si daca reactia e buna, pluseaza, tot cu cate foarte putin in fiecare zi. Si daca nu, macar mananca iaurt si tot e ceva. Si la noi e maraiala mare cu legumele.
La mine tot munci cu gramada pentru servici+ organizare petreceri+cadouri+decoratiuni+cumparaturi cu ghiotura. Asta e saptamana patimilor pentru mine. Maine e ziua husband-ului si vineri a Mirunei. Sper sa mai supravietuiesc pana duminica.
Asa ca pup
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Erina spune:
Buna tuturor, am revenit si eu!
la multi ani sarbatoritilor zilei si zilelor care au trecut
Sa fiti mereu sanatori si norocosi!!!
Multumim celor care au intrebat de noi!!!
Sunt din ce in ce mai ocupata cu Daria. E o alintata si jumatate, vrea numai joaca plimbare si sa o sustin in picioruse. A inceput sa stea binisor in fundulet.Am consultat tabelul postat de Sabina, multumim si am vazut ca mai mult de 75% dintre copilasi stau nesustinurti in fundulet dar vine ea si Daria iute din urama. Acum reuseste doar pentru citeva minute, apoi se lasa in fata si sta cocosata.
Are un caracter adorabil si dupa cum lasa sa se ghiceasca va fi incapatinata ca mami.
Maninca in continuare cu mare placere biberoanele de 250ml de lapte dar la supa-crema de legume nu a depasit niciodata 100ml.
La fel ca Greyeras si Melania asteptam si noi cu nerabdare dintisorii mai ales ca toate mofturelele sunt puse pe seama lor.
Felicitari bebeilor care papa bine, fluturas de Nana, sa o tii tot asa!!! Tudorica fara frica felicitari si tie!!!
Am vazut poze cu printese minunate care mai de care mai eleganta. Am vazut si citiva cavaleri tare dragalasi.
Pupici roz de la Daria!!!
Si eu m-as muta si miine in strainatate.
A trecut abia un an si ceva de cind ne-am intors dar deja m-am saturat de birocratie, batrini saraci, copiii tristi, de sistemul sanitar dezastruos, preturile astronomice, lipsa infrastructurii care ne afecteaza in atitea moduri.
Sabina te inteleg cu dorul de tara, distanta si costul mare al biletelor de avion. Asta a fost motivul pentru care am ales sa plecam de acolo desi dupa mine e o tara incredibil de sigura si civilizata.
Si pentru ca mi-am amintit de cumparaturile Erikai-sa ii fie de bine si de mesajul scris de Sabina despre cosumerism trebuie sa recunosc ca si eu sunt un pic snoaba si mult mai multa vanitate.
Desi credeam ca mi-a trecut odata cu venirea pe lume a Dariei acum realizez ca scuza suprema "cu only the best for my child" e de fapt a cover si ca am transformat-o pe ea in obiectul vanitatii mele.
In locul pantofilor si gentilor pe care le colectionam pina acum am inceput sa cumpar Dariei mai mult decit are nevoie.
"un fie de iarba, trei pietricele"...mi-a placut mult...
Papanash super entertainmentul vostru. Eu mi-am propus de la 9 luni sa fac un fel de cercle time cu Daria. In fiecare dimineata sa facem un pic de scoala...sa vedem daca o sa vrea si ea.
Melania, cred ca medicul lui Tudor are dreptate cu iaurtul facut in casa dar Dariei nici brinzica de casa nu o maninca cu foarte mare placere. Noi am incercat cremele de brinza cu fructe pentru copiii care sunt in reteau Plus, Bonyoggi-Dariei ii plac foarte mult. Nu stiu daca fac bine pentru ca intre ingrediente parca am intuit si o guma de guar...
Piciulika, si Daria avea o paloare aceentuata, dar de cind a inceput sa manince fructele pasate si cite un pic de supa a "prins culoare" in obrajori.
Sanatate tuturor bebelusilor bolnavori, progrese uimitoare la papa si plimbare.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Greyerash, la multi ani!!!
Sa fii mereu fericita si iubita!!!
papanash spune:
Gabitz, la multi ani fericiti impreuna, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunatii copii pe care-i aveti !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
slippers76 spune:
Gabitz, la multi ani mamei tale, iar voua, multi, multi ani fericiti impreuna. Ma bucur tare ca a fost frumos la munte. Sper ca te-ai mia odihnit si tu putin, mai ales daca spui ca au fost cuminti copiii
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Erina spune:
Si pentru ca se vorbea despre diete. Am salvat si eu dieta de la Prisi.
Eu am inmceput sap[tamina trecuta cu dieta de 90 de zile. Am sa o trimit pe mailul comun daca e cineva interesat o poate aceesa. Nu e nimic spectaculos, o discociata pe zile. Am dubiile mele la ziua de carbohidrati...ce mai, e de tot risul dar eu prea innebunisem cu indopatul cu dulciuri si am zis ca trebuie sa pun. cumva.
Simt ca am slabit deja. La cintarirea de curiozitate de joi dadusem deja 1.5 kg jos (in 3,5 zile). Stiu ca un kg e relativ, stiu ca organismul are nevoiie de toati nutrientii de aceea in continuare a sa tin un disociat pe mese cu cantitati controlabile.
Cecilia, ai facut ceva sport in timpul dietei? Masa musculara e mai grea decit tesutul adipos. Poate ai pierdut din grasime si simti la haine cred ca ai pus ceva muchiulet.
Imi doresc sa incep si eu aquagym de doua ori pe saptamina aici:
http://www.annaspa.ro/index.php?t=piscina
In legatura cu procedurile de modelare corporala, Teodora te rog scrie-mi care ti s-a parut cea mai eficienta. As vrea sa aleg si eu ceva de la Anna Spa si nu stiu ce.
http://www.annaspa.ro/index.php?t=alte_pachete
Fresh from the oven:
Daria dormind. www.flickr.com/photos/23256333@N02/2485769763/in/set-72157603850304089/" target="_blank">Daria dormind.Astept sa se trezeasca sa iesim a doua oara afara.
cecilia L spune:
gabitz, La multi, multi ani impreuna,sa aveti parte numai de bucurii alaturi de copilasii vostri. La multi ani! mamei tale.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
Erina spune:
Emma, am citit in urma.
Noi iesim zilnic, doar in week-enduri suntem la tara.Iti itimit pm cu nr mobil.