Gravidute si mamici de Constanta (24)
Raspunsuri - Pagina 5

creem spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
buna dimineeata....o glumita matinala:
Un tata isi aduce aminte ca e ziua fiicei sale.Intra intr-un magazin de jucarii si o intreaba pe vanzatoare: - Cat costa papusa Barbie din vitrina? - Avem: Barbie la gimnastica - 19,95 euro, Barbie jucand volei - 19,95 euro, Barbie la cumparaturi - 19,95 euro, Barbie la plaja - 19,95 euro, Barbie la dans - 19,95 euro, Barbie divortata - 265,95 euro. Barbatul, uimit, intreaba: - Si de ce Barbie divortata costa 265,95 euro? - "Barbie divortata" are si: Masina lui Ken, Casa lui Ken, Undita lui Ken, Mobila lui Ken, Calculatorul lui Ken
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Hai ca m-ai inveselit tare asa de dimineata!

Ecaterina o mamica fericita de

Poze Maria Sofia

Tinna S. spune:
Salut salut!
Mada bine ai revenit acasa! Tare frumos nume ati gasit pana la urma pentru printesa!
Daria Ioana, asteptam vesti bune de la tine!
Mokika, sper ca esti bine, nu am mai citit nici o veste de la tine...
Fetelor, eu nu prea am mai fost activa pe-aici, ca sunt in toiul pregatirilor de botez, care va fi duminica... Offf, si mai am o groaza de lucruri de facut... Alergatura mare dom'le, da' eu zic ca merita... toate fetele,
Tinna , mami de doua minuni,
Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mokika spune:
Pup fetele mele dragi,
Nu am mai scris pentru ca am trecut prin niste momente ingrozitoare, inca sunt demoralizata din cauza deciziei pe care a trebuit sa o iau. Caut sa nu ma mai gandesc dar inca ma umfla plansul cand imi aduc aminte. Am avut si ceva complicatii, sangerari, dureri .... asta e! ..... cu toata ''evidenta'' mea stricta ....
Florin_a - azi am fost la o mica piata la Carrefour si te-am vazut la raionul de bebelusi, te uitai la sosetele ..... ne-am intersectat privirile si exact cand am vrut sa zambesc si sa te salut te-ai intors. Apoi am vazut-o si pe Anuta .... e o frumoasa si in realitate la fel ca in poze.
Va pup dulce si mai dati-mi putin timp sa imi mai revin cat de cat .... ca inca ma doare sufletul.
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (8 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

AndreB spune:
mokika, imi pare sincer rau pentru pierderea ta, nu am trecut prin asta, dar incerc sa-mi imaginez cum ar fi sa nu-l am pe Matei, atat de dulce si minunat, cum de altfel, isimte orice mama.
mada, revenire usoara acasa! primul alaptat? ok?
pentru fetele care asteptau dvd-ul cu gimnastica, inca nu s-a concretizat: casa de productie a dat pas deocamdata proiectului(probabil ca prefera aberatiile unor vedete tv in ceea ce priveste ingrijirea copiilor, gen dana nalbaru si corina danila si nu sfaturile profesionistilor). asteptam sa iasa pana la urma..daca va fi sa fie.
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Yannia spune:
Fetelor, am urgent nevoie de sfaturile voastre. Fata mea are diaree. Ce pot face pana ajung cu ea la doctor?
Am cerut sfatul unei asistente prin telefon si mi-a zis s-o trec pe lapte fara lactoza pentru o perioada dar nu stiu daca trebuie sa intrerup alaptatul in perioada asta.
Are abia o luna si 4 zile. Ce pot face? Va rog, urgent!!!
Mami de

docdecap spune:
mokika,
Andre, cumpar si copii piratate . deja Serba se ridica in fundulet, sta si in picioare, sau un fel de a spune, si nu vreau sa faca lucrurile haotic, are un tonus in el, sa-l punem pe directie!
azi ne-am vazut eu si Mirela, o frumoasa si Maria o dulcica si cuminte (cel putin ce am vazut eu azi, sunt sigura ca mama ma poate contrazice
)
daca va aranjati pentru maine, ziceti si spre mine, sa vad cum imi pica.
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

docdecap spune:
quote:
Originally posted by Yannia
Fetelor, am urgent nevoie de sfaturile voastre. Fata mea are diaree. Ce pot face pana ajung cu ea la doctor?
Am cerut sfatul unei asistente prin telefon si mi-a zis s-o trec pe lapte fara lactoza pentru o perioada dar nu stiu daca trebuie sa intrerup alaptatul in perioada asta.
Are abia o luna si 4 zile. Ce pot face? Va rog, urgent!!!
Mami deAlessandra (11 aprilie 2008)
Yannia, ce inseaman diaree la un sugar? eu stiu ca cei alaptati la san nu fac diaree, sau daca au vreo intoleranta (cazuri rare) se manifesta de devreme, nu la o luna.
alaptatul nu trebuie intrerupt, daca tu ii dai completare lapte praf trebuie sa fie preferabil fara lactoza

Tinna, mult succes cu botezul, sa ne povestesti!!
Monica

prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

dear_bambie spune:
Buna dimineata.
In primul rand, felicitari proaspetelor mamici!!!
Am si eu o intrebare referitoare la dna dr Dumbrava. Voi cum procedati? Sunati pentru programare sau mergeti direct cu bebelusii? Si imi puteti spune daca adresa si numarul de telefon sunt aceleasi de pe prima pagina?
Si acum, sa va lamuresc de ce ma intereseaza, nasa mea are un baietel de 1 luna si 2 saptamani si i-am recomandat sa mearga la dna dr Dumbrava, ptr ca am citit ca sunteti foarte multumite de dansa.
Va multumesc mult!!!
Multi ...
pentru mamici si bebici!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

ege spune:
dear-bambie,eu o sun personal pe dna dr dumbrava.adresa e bogdan voda,langa banc post iar nr de tel e 07229506950.
yannia,daca copilul e alaptat exclusiv la san nu e nici o problema daca are diaree.eu pt diaree ii dau smecta si sa nu se dezhidrateze ii dau hidrasec,dar nu stiu daca e recomandat copiilor asa mici.eu zic sa nu iti faci probl adca o alaptezi exclusiv san,deoarece e steril si nu e probl.
pupici
ege 16 sapt si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Yannia spune:
Multumesc Monica si Ege. Intre timp am fost cu fata la doctor. Cica nu e diaree, ci doar un scaun mai moale. M-am stresat degeaba dar macar acum stau linistita ca nu are nimic copilul.
Mami de