Gravidute si mamici de Constanta (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Ege, multumesc mult de tot.

O zi frumoasa!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua fetelor!
Felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate!
Azi am fost si eu la eco, bebele meu e bine, are deja 1 kg, scotea limba....asta mi-a placut cel mai tare...
Feteleor care ati nascut de curand, cat ati dat doctorilor si anestezistilor? astept raspuns eventual pe privat daca va sfiiti sa spuneti aici.
Madaluta, de asemenea astept povestea nasterii sau macar cum a fost pe masa, daca te-ai stresat sau ti-a fost teama etc...
Angelique, povestea ta am citit-o mai demult, cunoastem cum a fost...
Acum ca am terminat cu teza unica, sper ca voi fi mai libera si poate reusesc sa intru mai des. va pup pe toate!

MADALINA 27+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Pup si eu toate mamicile si in special pe Mokika, ca e tare trista. Asta e viata, uneori trebuie sa mai luam si decizii de-astea care ne dor. Cu timpul o sa te doara din ce in ce mai putin Mokika, iti spun din proprie experienta.
M-am intalnit cu Monica si cu al ei inginer. Nici nu pot sa va descriu cat de cuminte este acest copil. Eu una nu am avut parte de asa ceva. La mine de-abia dupa un an s-a mai cumintit.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare..!
mai aparem si noi putin in peisaj....Absenta nu se datoreaza lipsei de timp, ci...prezentei soarcrei la mine...ea si cip se ocupa de darius , iar eu de bb. Si cum deocamdata bebe e cuminte doarme si manaca, timp as avea, dar cand ma vede la calculator(soacra nu bb), face o mutra, de-mi trece...
acum insa am intrat sa va pun niste poze cu noi...cu noua noastra familie.Deci:sa facem cunostinta..
Bineinteles k va asteptam si pe la noi sa ne cunoasteti personal, cand veti avea timp.
In general noi suntem bine, parca mi-e si frica sa spun sa nu cumva sa se schimbe lucrurile. Am lapte la greu, bb papa la intervale foarte bune si am timp sa ma odihnesc din plin, ne-a cazut buricul , iar de duminica avem liber la plimbare...

mokika: imi pare tare , tare rau k a trebuit sa treci prin asa ceva..Imi doresc din tot sufletul sa te vindeci sufleteste...dar e cam greu...Mie nu mi-a trecut nici dupa 10 ani...dar asta e viata...

Fiquelle:eu nu am scris povestea nasterii nici la darius si cred k nu o voi face nici acum... Nu mi s-a parut nimic emotionant....tot ce voiam sa aud e k bebe e sanatos si intreg . Poate fetele care au trecut prin travaliu sau pe care nasterea le-a luat prin surprindere eu avut mult mai multe emotii..La chestiile programate nu prea ai ce zice.
Pe masa ,la inceput simteam doar nerabdare...sa aud k totul e bine cu bb, iar dupa ce au scos-o si m-am linistit, asteptam sa se termine odata si sa ma dea jos pentru k ma plictisisem.Nu a durat mult...jumatate de ora cred, dar e al naibii de plictisitor.
durere nu am simtit decat dupa 2-3 ore cand am inceput sa ma dezmortesc, dar atunci au inceput cu calmante.Iarasi urmeaza o zi si o noapte cumplit de plictisitoare in postoperator....dupa care incepe marea aventura...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza! n-am mai putut intra pe forum de cateva zile... mi-am schimbat biroul (sediul) si sapt. asta a fost foarte obositoare si grea pt mine...
azi ma duc la dr, de urgenta... zilele trecute nu m-am simtit ok (contractii, dureri de mijloc)... si aseara, mi-am simtit colul f scurt (abia l-am putut atinge cu degetul! ca era f "sus") si moale si intredeschis.... imi e foarte frica... nu de posibilitatea de a face cerclaj, ci .... sa nu-l pierd pe bb...

ege, scuze ca iti raspund abia acum. merg la dr lutescu (ea), cel putin deocamdata.... sa vedem cum are grija de mine in situatia asta...

va pup pe toate! scuze ca nu va scriu mai mult, nu sunt in stare.

16+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by mav

neatza! n-am mai putut intra pe forum de cateva zile... mi-am schimbat biroul (sediul) si sapt. asta a fost foarte obositoare si grea pt mine...
azi ma duc la dr, de urgenta... zilele trecute nu m-am simtit ok (contractii, dureri de mijloc)... si aseara, mi-am simtit colul f scurt (abia l-am putut atinge cu degetul! ca era f "sus") si moale si intredeschis.... imi e foarte frica... nu de posibilitatea de a face cerclaj, ci .... sa nu-l pierd pe bb...

ege, scuze ca iti raspund abia acum. merg la dr lutescu (ea), cel putin deocamdata.... sa vedem cum are grija de mine in situatia asta...

va pup pe toate! scuze ca nu va scriu mai mult, nu sunt in stare.

16+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

da ma rog..tu ce cauti cu degetul pe-acolo? stii k nici macar dr n-are voie sa-ti faca un consult cu mana in astfel de situatii si cu antecedente k ale tale?
Scuza-mi tonul, dar nu te inteleg....
iti doresc sa fie totul bine , da te rog eu, nu te mai consulta singura....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

MUltumesc mult de incurajari.

Azi am venit si noi acasa .
Am stat in spital la Medgidia de Miercuri pana Sambata (azi )la pranz.
Am nascut un bebelush foarte frumos...4200kg si 53 de kg...pe care il cheama Darius Costin.
Ii multumesc mult doctorului Georgis Tona ,care m-a operat si l-am simtit mereu langa mine...si m-a incurajat.Un doctor de nota 10 plus plus plus.
Durerile dupa cezariana a doua nu s-au comparat absoult deloc cu cele de la prima,in sensul ca m-am recuperat foarte repede si nu m-a durut mai deloc .
Nici capul nu prea ma doare de la anestzie...doar seara un pic ,dar mai mult din cauza oboselii caci am dormit cam prost la spital.
Acum trebuie sa ne obisnuim cu totii ...bebe .fetita de 1 an si 4 luni si sotul si cu mine....
Cand voi fi mai odihnita si ma voi simti mai bine voi scrie mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Daria Ioana, felicitari si multa sanatate intregii familii!
Darius-Costin, bine ai venit pe lume!

Mada, "m-am cautat" singura pt ca toata saptamana asta a fost una grea (f. obositoare) pt mine, am avut dese contractii si dureri de mijloc.... si pur si simplu am simtit ca ceva nu era in regula.... O alta mamica de la mine de la odisee, a facut cerclaj si eu am avut exact acelesi simptome ca si ea +.... intuitia personala si... sa zicem si experienta...
Colul meu s-a scurtat intr-adevar, de la 3,9cm la 3,3cm, in doua sapt., insa dr mi-a zis ca inca nu e motiv de cerclaj.
Mi-a facut doar echo (pt masurarea colului- cu sonda vaginala) si a vazut ca orificiul interior era inchis, insa cum nu m-a consultat pe masa, nu mi-a zis nimic despre orificiul extern al colului...
Trebuie sa nu fac efort fizic de niciun fel (inclusiv contact sexual) si pe cat posibil, sa stau la orizontala...
Mi-a dat sa iau 2 Duphaston/zi si 3 No-spa/zi. Marti merg din nou la control, sa vedem cu evolueaza situatia.
Mi-a confirmat sexul masculin al lui bb si faptul ca bb arata de 17s (eu n-am apucat sa vad mare lucru la echo abdominal, iar pozele nu mi le-a dat, mi le-a oprit la fisa).
Imi pare rau ca v-am facut sa va ingrijorati pt mine, eram de-a dreptul speriata si nu mi-am dat seama ca poate ar fi fost mai bine sa va scriu direct acum, fara sa trimit mesajul de dimineata....
...Abia acum ma duc in patut (am umblat toata ziua), si-s obosita... si inca ma doare mijlocul...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Madalina, ma bucur mult ca am facut cunostinta cu Briana. Este o fetita superba.
Mav ai mare grija si stai la pat cum ti-a recomandat medicul. Ma mir ca nu ti-a dat si injectii cu Gravibinon.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Felicitari Daria_Ioana!
Madaluta e o dulcica Briana,suneti asa frumosi toti 4,cred ca este greu cu doi copii mici dar nu ma speria ca si eu vreau sa mai fac unu.
Mav stai cuminte cu degetele alea si odihneste-te mai mult.
Eu sunt franta,alergatura ,dinti care nu mai sparg o data si in concluzie nopti nedormite,dupa 2 tratamente cu antbiotic tot avem mucisori.Am tot lasat-o pe la mama si a invatat-o cu narav.Noi mai avem de stat pana pe 24 aici si apartamentul nu va fi gata,dormitoarele si bucataria vor fi gata dar mobila mai dureaza inca o saptamana ,deci vom dormi "prin sat" si nu aveti idee cat de incantata sunt.Azi mergem sa cumparam gresia pe hol,dar nu am vazut nimic ce sa-mi placa,dar trebuie sa cumpar ca saptamana asta termina si baia si ce naiba imi pune in hol?Ma duc sa mai stau putin in pat.Va pup!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput