Gravidute si mamici de Constanta (24)
Raspunsuri - Pagina 7
andicu spune:
Buna dimineata!
Daria-Ioana, FELICITARI! sa-ti traiasca voinicelul si sa fie sanatos! 
Mada, sunteti frumosi foc toti 4! Briana e o papusica dulce si mi se pare ca seamana cu fratiorul ei.
ma bucur ca e un bebe cuminte si poti sa te odihnesti! 
Mav, ai grija de tine si stai in pat, macar o perioada!colul se mai lungeste de la repaus total; stai bine si asa, sa stii, numai sa nu depui prea mult efort! eu am dus toata sarcina la 3.1,3.3 si chiar sub 3 in ultimele 2 luni si dr mi-a zis ca e problema numai daca se scurteaza sub 2.00. Aaa, si felicitari pt
!
o sa fie tare incantat Sebi, cred! 
Mokika, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva!
sunt alaturi de tine si sper sa nu se mai intample vreodata! 
Filip s-a mai linistit noptile, de ieri am vazut ca in sfarsit i-a spart unul din dintisorii de sus, si se vede bine si celalalt, dar inca nu i-a spart. Macar azi s-a trezit la 7.45! 
Aaa, si o noua achizitie in vocabular : "ba-vooo!"-bravo! si isi spune singur, de cate ori face cate ceva!
si mai nou, prin oras cand mergem, daca aude muzica incepe singur:"la-la-la..la-la-la...!"
![]()
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi 
ege spune:
DARIA-IOANA,felicitari!sa va traiasca baietelul,sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii in viatza!
mav,felicitari pt baietel.eu am fost la echo,dar nu mi-a zis ce am,sunt putin dezamagita,speram sa aflu si eu sexul.important e sa fie bine,ca oi afla si eu pana nasc(sper).eu totusi cred ca e fetitza.am auzit ca dr lutesu face si echo 3d,este adevarat?cat costa si in cat timp as putea obtine o programare?
madalina,sa va traiasca printesa!am admirat-o si noi
andreea,nu in ultimul rand vreau sa il felicit pe filip pt dintisor![]()
ege
16 sapt si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
mocutza spune:
Buna ziua dragi mamici,
Bag seama ca aici sunt numai copii perfecti pentru poze.
MADALUTA e superba fetita si mai ales e superba familia in intregime, pareti o combinatie perfecta toti patru.Felicitari inca o data!!!
Mav ce curaj ai sa te controlezi singura!!! Incearca sa nu iti mai faci griji , important e ca exista solutie la o eventuala problema, mai greu e cand exista incertitudine.
Noi crestem , cred ca ne si intindem in burtica pt ca simt cum s eimpinge cu picioarele.
Stau mai prost cu dispozitia, mai sunt 30 de zile pana vine sotul acasa dar parca ar fi 365 zile ramase.Imi e din ce in ce mai greu sa ma descurc cu treburile cotidiene, casnice, mai ales ca in Constanta nu am pe nimeni care sa ma ajute, insa speram sa treaca cat mai repede si cu bine astea 30 de zile.
Bucurati-va de ce a ramas din weekend!!!!
mocutza
29+
mocutza spune:
MDALAUTA imi poti trimite intr-un mesaj privat costurile interventiei, te rog, pt ca pana in iulie banuiesc ca nu se vor schimba foarte mult lucrurile.A si daca poti sa ne spui cat ai stat in spital, cate zile?
mocutza
29+
mocutza
Ontica Camelia spune:
Salut!
Daria_Ioana[b] bun venit acasa, scuze ca am facut confuzie in legatura cu sexul bb-lushului la primele felicitari. Sa-ti traiasca cavalerul, sa fie sanatos si mancacios. Recuperare rapida si laptic mult. 
[b]Alina am incercat sa te sun ieri sa aflu ce ai facut la dr, dar la nr de digi a raspuns altcineva
, ma bucur ca sunteti ok, odihnestete si cum spunea cineva, "tine-ti mainile acasa". 
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Fiquelle spune:
Neata!
Felicitari Daria Ioana, sa iti fie copiii sanatosi!
Madaluta, super pozele, mi-a placut mai ales cea in care bebica dormea pe mana fratiosrului...foarte scumpi amandoi.
Eu ieri am ajuns la spital pt ca ma durea burta, jos, destul de tare, apoi si mijlocul. Am facut analize acolo si cica am infectie urinara. Azi fac urocultura sa vedem ce antibiotic sa imi dea
. In rest suntem bine.
Pup pe toata lumea.
MADALINA
27+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)
madaluta spune:
neata!
Multumimmult pentru complimente
si va invitam sa o cunoasteti si in realitate pe Briana...
Andicu: wow, da ce precoce e filip cu vorbitul..bravo lui...o sa va innebuneasca de cap daca a inceput de acum...
Si pt dintisor felicitari! Ii dai chamomila? Ce concentratie?
mocutza: am trimis PM...daca mai ai intrebari, ..iti raspund cu placere!
Mav: ai grija!
acum intrebari pentru fetele care au facut botezuri in ultimul timp...Vreau si eu ceva recomnadari de restaurante si preturile unui meniu. Am fi vrut sa facem botezul undeva in mamaia, dar habar n-am la ce restaurante sa merg sa caut pentru ca nu va mai fi un botez mare, ci cam de 50 de persoane...Nici in Constanta nu prea stiu unde , caci la Darius ne-am hotarat la primul restaurant pe care l-am vazut si n-am mai cautat altul(dacia sud)
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
ege spune:
fetelor ce stiti de dl dr dan raica?am vazut pe un site ca face echo 3d la 100 lei.nu imi vine sa cred.mi se pare f ieftin.a facut careva echo 3d la dumnealui?e sigur echo 3 d?
astept raspunsurile cu nerabdare
.am citit ca este un bun profesionist dar chestia cu echoul 3d asa ieftin,nu stiu mi se pare...ireal
ege
16 sapt si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
andicu spune:
'Neata !
FIquelle, sanatate multa ! naspa cu infectia urinara, dar se intampla f frecvent la burtici!
Mada, multumim de complimente!
Ii dau Chamomilla CH9 , 3 gr/4-5 ori zi; iar cu vorbitul e f receptiv, ma uimeste si pe mine! cand e odihnit, repeta dupa mine ca papagalul; a invatat unde sunt degetelele (mai ales alea de la picioare care sunt yummy
) si el repeta dupa mine:"de-de-te-te"
sau "tic-tac"- si el"ta-tac"
; numai ca unele si le aminteste, altele nu!
Noi am facut botezul la restaurantul Modern din Mamaia, dar sincer, am fost cam dezamagita. Poate si pt ca era august si inca aveau turisti, dar au acordat atentie turistilor si pe noi ne-au inghesuit intr-o parte....
La Bulevard e ff frumos (vis-a-vis de parc,i pe Mamaia) , dar e scump.Ati putea incerca la Arlequin, pe malul lacului,langa Cherhana; e f frumos si noi am mai fost la mese organizate acolo si mi-a placut; nu cred ca e f scump.
Noi vrem sa facem motul la Pinguin, tot pe malul lacului, il stim pe proprietar si mama a fost la mai multe mese (inclusiv o cununie) acolo; preturile sunt micute, e intim, mancarea buna si cred ca incap 50 pax. Noi o sa mergem sa vedem pe saptamana viitoare, si daca vrei, pot intreba si de botez, daca fac.
La Briana o sa vin si eu , abia astept, dar sa vad cum si cand, te anunt din timp , normal , daca poti si tu. Oricum, multumim de invitatie! 

Ege, multumim de felicitari! nu cred ca dna dr Lutescu face eco 3D; eu n-am auzit. 
Pe mine iar ma doare o masea, mama ei, de data asta pe cealalta parte!
macar maine merg iar la dentist..
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi 
docdecap spune:
buna fetele,
intai felicitarile
adica:
Daria_ioana are un flacau voinic si mami se reface repede, si il are si pe tati langa
Filip are un dintisor in plus
si doarme noaptea!!
Fiquelle are sigur baietel, o sa aiba mami pereche!
Madaluta e de doua ori mami, adica deja de trei ori femeie
apoi incurajarile:
Jojo, o sa sparga odata si odata, doar nu o sa ramana in gingie!
pupam mami si fetita frumoasa-frumoasa!!
mocutza, nu mai e mult, 30 zile trec repede-repede, iar cu treburile casei cred ca nu e nimic urgent, o sa vina tati IMEDIAT!
Mav, ma bucur ca ti-a zis toata lumea sa-ti tii mainile deoparte si sa stai cuminte. iti zic si eu din nou, si mai ales sa-ti tii gandurile unde trebuie si sa nu plece razna, daca cumva se intampla, le iau eu la rost 
Yannia, te-ai linistit cu kk de bb? eu stiu ca copiii alaptati la san nu fac diaree, oricat de imprastiat sau lichid ar fi. daca treci pe lapte praf si se mai intampla asa, mucilagiu de orez dat cate putin, strange la burta.
la mami. pe la noi pe cand mai vii, sa ne videm?
andicu, esti sefa pe capitol
, treci Daria_ioana la mamici?
despre noi, tot cam alea, am inceput totusi de vreo doo saptamani sa mai luam in greutate, maine mergem sa facem vaccinul de 4 luni, o sa ne si cantareasca (dupa ce 3 sapt ne-am invartit pe la 6 kile, acum se pare ca am trecut de 6 juma)
deja sta in fund, nu-l mai pot tine lasat pe spate, il mai sprijin de perne si altele, ca se da in fata ca vrea sa se ridice in picioare, vorba lui tat-su, daca avea gratii la pat il gaseam in curand agatat de ele. las', mai bine asa. facem sport, am descoperit intai piciorutele, sunt mai interesante ca mainile.
eu am fost la un teambuilding sambata si am stat cam toata ziua pe plaja pe vantul ala, am racit la jumate de cap (daca se poate asa ceva), adica imi pocneste un sinus de ma termina, si cu dureri, evident! nu stiu ce pot face, bine ca e la partea sinusului dinspre nas si nu e pe la sprancene, unde am de obicei dureri crunte cand se inflameaza. o trece si asta...
va pupic si pe curand!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete