Gravidute si mamici de Constanta (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna!
Hai sa ma plang si la voi...poate stiti vreo solutie
Noi avem o mare problema de sambata: nu mai vrea deloc papica solida...de nici un fel, am incercat toate mancaruruile pe care le manca cat de cat, am incercat si altele noi,..nimic,...cum vede lingurita incepe sa dea din maini si sa planga Iar bibe la noi nu se pune problema..ca plange si la ala...asa ca suntem in alaptat exclusiv de trei zile Nu stiu ce sa fac...de ce oare nu mai vrea..ca incepusem chiar bine, papa si fructele si legumele, cateodata si cereale. Nu mult..dar le papa...iar acum Ceva sugestii? Ati mai patit asa careva

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Doc, multumim! felicitari si voua pt statul in fundulet!
iti dai seama ce baiat mare ai?! parca mai ieri era un cocolos in cosulet pe canapea cand am venit noi sa-l vedem!

Creem, eu ma gandesc la urmatoarele motive: rosu in gat sau iese un dintisor si de-aia nu mananca. Ai putea sa o duci la dr pt un control scurt, asa te lamuresti. Sanatate multa si sper sa revina la papa solid curand!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

buna dragelor,
observ ca multa lume e activa azi......
MADALUTA multumesc pt informatii, momentan nu mai am nelamuriri insa avnd in vedere ca merg la acelasi medic s-ar putea sa ma mai macine curiozitatea.
Docdecap mersi de incurajari ...insa e al naibii de greu cu imbunatatirea dispozitiei...oricum facem eforturi considerabile..adica munca multa, somn deasemenea si uite asa vor trece zilele.
Cand citesc mesajele voastre cu diferite probleme de dinti sau bucurii de genul - copilul sta in sezut deja nu mai am rabdare sa vad si eu minunea......
Momentan asteptam sa crestem cat trebuie in burtica......

mocutza
29+

mocutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Madaluta, noi am facut botezul la Hotel Dorna, care nu este acelasi cu restaurant Dorna. Este un restaurant micut, perfect pentru 50 de persoane. Ramane si loc pentru dansat. Noua ne-a placut foarte mult acolo pentru ca au o priveliste superba. O latura a restaurantului este numai din geamuri care dau spre o gradina superba. Mesele au fost aranjate foarte frumos de cei de acolo. Meniul a fost deosebit, in sensul ca au preparat tot felul de bunatati acolo si nu am avut la masa clasicele mezeluri de care s-a saturat toata lumea. Nu mai reusesc sa-mi amintesc cat ne-a costat dar pana in 100 ron de pers. Parca 75 ron, dar era acum un an jumate. In pretul asta nu intrau bautura si tortul, pe care le-am adus noi. Servirea a fost ireprosabila. Tot acolo i-am luat si motul Mariei asta-vara. A fost superb. Era iulie si am stat pe marginea piscinei, unde am avut o masa mare. Toata lumea s-a simtit foarte bine. Pupici la copii.
Andicu eram si eu curioasa. Pentru ce ii dai camomila lui Filip? Sper sa rezolvi cat mai repede cu maseaua.
Fiquelle, sa te faci bine cat mai repede!
Doc, ma uimeste inginerul tau cu statul in fund. Este copil precoce. In curand te vad cum alergi dupa el.
Creem, exact la fel am patit eu cu Maria si pana la urma mi-am dat seama ca din cauza unei masele nu manca. Cel mai bine e sa-i dai ei lingurita in mana sa manance, iar daca nu vrea nu o forta. Eu cand patesc asa ii pun cereale, stixuri sau alte crantanele la indemana, ca sa aiba totusi ceva in stomac. Trebuie sa ai rabdare.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Aa, Mada, Mirela are dreptate! restaurantul hotelului Dorna e super! nu stiam ca organizeaza si petreceri!
Mirela, ii dau Camomilla granule pt dintisori! e remediu homeopat pt eruptiile dentare la bebei! ii calmeaza durerile, mai ales noaptea.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Andicu, spune-mi si mie unde se gaseste si cum se da, te rog frumos. Noi avem mari probleme acum cu niste masele. O saptamana mi-a facut febra si a urlat tot timpul. De doua zile vad ca nu mai face febra, dar o dor maselele in continuare.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Mirela79 camomilla gasesti la farmacia Dom care se afla vis-a-vis de spitalul mare mai bine zis de la Biserica un pic mai sus spre capitol.De mentionat in cazul in care nu stiati in ziua in care se da camomilla nu se administreaza copilului si ceai de musetel pt ca duce la o stare de agitatie.Si eu am dat o perioada Anei dar am renuntat pt ca mi s-a parut ca nu prea a facut mare fata la noi...fiecare dintisor a fost cu urlete Acum parca suporta altfel durerea.Ce dau insa este echinaceea de 5Ch cand vad ca da semne de raceala pt ca osciloccocinum la noi nu a functionat.Cred ca depinde si de bebe.
Jojo-Miha-pupici la printesa si lasa ca o sa terminati si o sa va mutati la casa voastra
Creem-nu forta pt ca stresezi mai tare copilul si risti ca pe viitor sa aveti tam-tam la fiecare masa.
Angi, Isidora-aveti niste flacai superbi
Despre noi in cateva cuvintele-luam parcurile la rand.Stam mai mult pe afara adicatelea cate 4 ore.Isi da drumul la mers veverita mea.E o scumpa,,o pun intre mine si taica-su si o chemam si vine cu manutele intinse si cu gura pana la urechi..se opreste un pic pt portia de alint si o ia de la capatS-a cumintit(nu imi vine sa cred!!!)-stie toate:nasuc,urechi,ochissori,alo,beiii,nana,alearga dupa pisici(zice mea cand vede pisica(adica miau)da cu piciorul in minge etc etc.In Troleu ni s-a spus Micutul Pavaroti ca nu ii tacea gurita deloc.Are lipici la toata lumea.
ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Multumesc de rapunsuri, dragi mamici!
N-o fortez...insa nu prea are ce papa...ca nu prea mai am laptic lapte praf nu vrea sub nici o forma...papica solida nimic.
E posibil sa fie vreun dintisor...dar cat o mai dura...ca o sa slabeasca in ritmul asta
De laptele de vaca ce stiti...ca ma bate gandul sa incerc...poate o sa-l bea pe asta.
Sunt tare suparata si frustrata din cauza asta....am o dispozitie

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Creem, lapte de vaca de abia dupa un an ai voie sa ii dai.
Florina, merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Creem, si a mea a avut perioada lunga cand nu papa nimic altceva decat san, din primavara pana toamna aproape...din fericire avea de unde, iar vara, pe caldura, nu mai manca NIMIC altceva, doar san, incat slabisem eu , aveam 46 de kg.... Si-a revenit in toamna...cand a vrut ea singura mancare...
Laptele de vaca e mai greu pt ei, a mea a facut buboaie de la el initial, pt ca trebuia diluat, ii luasem de la Brick de la standul de lactate niste lapte adevarat, gras, si s-a umplut de blande...trebuia diluat si dat progresiv...asa ca ai grija. Noi acum tot de acolo luam laptele, este ff bun, are gustul de lapte adevarat, face si smantana deasupra. Iti recomand penultimul stand cand intrii dinspre pescarie, dar nu uita sa-l diluezi! Plus ca nu are alte chimicale pe care sigur le baga astia in cutiile alea de lapte care tin cateva luni pe raft!
Mocutza merci pt PM.
Intrebare pt cine stie: de ce e mai buna epidurala decat rahia?

MADALINA 27+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput