Gravidute si mamici de Constanta (24)
Raspunsuri - Pagina 9
madaluta spune:
Andicu, Mirela: multumesc mult pt ideile legate de restaurante... vom merge pe la fiecare sa vedem ce si cum...

Creem: cand darius refuza mancarea apelam la trucuri de genul "soldateilor" adica bucatele mici de mancare pe care le lua singur si le ducea la gura sau un castron gol si o lingurita cu care se juca si avea impresia k manaca singur, cand de fapt din alt castron si cu o alta lingurita ii bagam eu pe sub mustati. Acum nu stiu dc si la voi merg trucurile astea pt k nu stiu cat are bebica ta... dc e prea mica sigur nu merg...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
creem spune:
Buna!
Andicu...e cum ai spus tu, fata are rosu in gat (am fost la dr. si ne-a zis ca are asta)
Ne-a dat bulinute homeopate: mercurius solubilus si phytolacca decandra. Si pentru mami lac caninum sa mai creasca productia de lapte.
La voi au efect bulinutele homeopate?
Mirela, Fiquelle multumesc de raspunsuri...mi-a zis si dr. ca nu e voie inca lapte de vaca, incercam sa marim productia lu mami.
Fiquelle, eu am facut rahie si m-a cam durut operatia a doua si a treia zi, in schimb la epidurala ramane acolo tubuletul si iti mai baga doze din alea de anestezic cand te doare. Mie imi facea algocalmine si aveau ceva efect, dar sigur nu ca la epidurala. Colega de salon s-a putut ridica singura mai repede, pe mine in prima zi m-a ridicat sotul din pat, ca nu am reusit singura. Dar poate ca depinde si de organismul fiecareia.
Madaluta...la mine nu cred ca merge inca, fata are abia 6 luni jmate si ii dau doar alimente pasate..nici nu stiu cand va putea mesteca singurica...Cu lingurita de joaca dar n-o duce la gura
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
andicu spune:
Mirela,mai e o farmacie homeopata f bine dotata pe str. Primaverii, langa Provita, unde are dr Dascalu eco; de fapt, e pe straduta care pleaca de langa Provita, maijos un pic, pe dreapta; si are program in timpul sapt. pana la 22.00/
Creem, la noi, unele au avut efect, altele nu. SI FIlip a primit Mercurius Solubilis cand a avut rosu in gat; lui i=a trecut mereu cam in 3-4 zile, dar niciodata nu am avut probleme asa, sa nu manance deloc solid.
Fiquelle, in plus fata de ce ti-a zis Creem , la epidurala ai avantajul ca poti misca capul in timpul si dupa interventie, pe cand la rahie, poti ramane o perioada cu dureri de cap.
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi 
ege spune:
neazta!
la multi ani CONSTANTINI si ELENE si tuturor derivatelor.sa aveti o zi minunata!
pupici
ege
16 sapt si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
creem spune:
La multi ani! celor care isi serbeaza onomastica: Elena, Constantin, Constanta

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
madaluta spune:
mav: La multi ani pentru Costi, sa fie sanatos si sa va iubiti mult!
la multi ani tututror Constantinilor si Elenelor
mav spune:
Neatza!
Acus am ajuns si eu la birou, am fost sa fac TT. Dupa ce m-a umplut de nervi cretina de la receptie de la Synevo, care m-a pus sa astept si s-a ocupat de un domn... desi apucasem sa-i zic ca am venit pt TT si trebuia sa imi acorde prioritate, nu? Asistenta care mi-a recoltat sange, mi-a spart vena. Efectiv imi cauta vena cu acul deja bagat in mana.... Bine-nteles ca mi s-a facut rau... Si dupa aceea, se uita ca proasta la eprubeta... "oare o fi bun sangele?! nu s-a coagulat?!"... Imi venea s-o paruiesc, nu alta! I-am zis ca mai bine imi mai recolteaza inca o data, daca nu e sigura si ea, senina: "pai oricum o sa va zica cei de la lab daca nu e sangele bun, cand veti primi rezultatul" (peste o sapt!). N-am mai pomenit asa prostie!
Pai, bine, dar eu am dat o caruta de bani pt testul asta....![]()
In fine, mi-am spus si eu oful la voi....
Azi am ajuns si tarziu la munca si tre' s-o si tai mai devreme, ca e ziua sotului si vom avea sigur musafiri si n-am apucat sa pregatesc nimic-nimic acasa....
Mada, saru-mana! Sper ca veniti diseara!
Vesti bune:
Ieri am fost iar la dr, mi-a zis ca a ramas la fel (ca dimensiuni+ ca e inchis) colul meu si ca totul arata f bine si sa mai iau Duphastonul (2/zi) doar sapt asta, iar sapt viitoare sa scad la 1/zi si apoi sa le intrerup, iar No-spa sa iau doar la nevoie. Dupa parerea ei, n-am de ce sa-mi fac griji, daca sunt "cuminte" si nu mai fac efort fizic.
Bebelinul meu a facut tumbe in timp ce eram la echo
, asa ca l-am si simtit, l-am si vazut in acelasi timp! Iar am plans cand i-am auzit inimioara si cand am aflat ca deja are diametrul cranian de 4,10 cm (ce "capatanos" e, manca-l-ar mama!) si in total are 200g!!! ...Aaaa.... si i-am vazut si eu putza
... nu-i nicio indoiala ca-i baiat!
Ege, intrebai ceva de echo.... nu prea am fost pe faza... ca-s foarte ocupata in ultima vreme, nu prea apuc sa intru pe forum si... obosesc repede, ma concentrez mai greu (saracu' neuronu' meu gravid....)
Nu stiu daca dna Lutescu face echo 3D, dar sunt sigura ca aparatul ii permite s-o faca! O programare trebuie sa-ti faci cam cu o luna inainte. Pana acum, sunt f multumita de dr Lutescu si sper sa mearga totul ok si sa nastem impreuna, dar oricum pt ecografiile importante merg si la dr Ciufu, pt linistea mea (
dupa doua sarcini pierdute, sunt destul de... "paranoica"). La dr Ciufu iti poti face programare cam cu o sapt. inainte.
La multi ani cu sanatate tuturor sarbatoritelor/sarbatoritilor zilei de azi! Sa petreceti frumos!
17+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
daria_ioana: la multi ani pt Costin, sa traiasca mult, mult, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
jojo_miha spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!
Mav sa-ti traiasca sotul!ma bucur ca totul este bine cu bebe si nu te obosi prea mult in seara asta.
Eu sunt foarte obosita,pe zi ce trece parca si mai rau ma ajunge oboseala,desi la apartament ma duc doar in inspectie si ma trimite sotul sa mai cumpar una,alta.Am dat o groaza de bani pe taxi-uri ,cu ocazia asta m-am ambitionat sa-mi iau si eu permis de conducere.Ieri au spart un perete din sufragerie,m-am speriat cat moluz este,o camera plina,nu stiu am impresia ca nu se mai termina o data.
De sambata ma voi muta la mama pana va fi gata la noi si nu voi avea net.Va pup!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
andicu spune:
La multi ani COnstantini si ELene!!! 
Mav,
, sa-ti traiasca sotul ! ma bucur ca sunteti bine si petrecere frumoasa azi! 
Daria_Ioana,
pt bebe Darius Costin! sa fie sanatos , mancacios si cuminte! 
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi