Gravidute si mamici de Constanta (24)
Raspunsuri - Pagina 10
Ontica Camelia spune:
La multi ani CONSTANTINI si ELENE!
Mav & Daria_Ioana sa va traiasca sarbatoritii, sa va bucurati de ei!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
ege spune:
buna!
eu am fost ieri la dr raica dan sa fac echo 3d,dar dl dr tare dragutz ,a zis ca nu are rost sa imi fac echo acum,mai bine la 22 sapt,sau daca vreau pot sa fac un echo 4d ca se vede mai bine(spectaculos).asadar am plecat fara sa fac echo.
pe 19 iunie am programare la buc,la dr iosup.am tot oscilat intre el si herghelegiu si l-am ales pe el.sper sa fie totul bn.
mav,sa iti traiasac sotzul
.petrecere frumoasa!
ege
16 sapt si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
madaluta spune:
doc,angi: cum ziceati k se numeste crema/solutia/apa/ de la Avene cu care stergeti bebeii pe fata cand au iritatii? am fost intr-o farmacie si n-au stiut ce sa-mi dea...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Yannia spune:
La multi ani Constantini si Elene, sa traiti cu numele, sa fiti sanatosi si voiosi!
Mav, sa-ti traiasca sotul! Ma bucur mult ca totul e bine cu bebe, asta e cel mai important. Cat despre prostie, iti spun, daca te consoleaza cu ceva, ca se intampla si la case mai mari... acum trag ponoasele.
Monica (Doc), sper sa reusim sa venim cat mai curand. Nu mai zic nimic, sa nu cobesc. Abia astept sa va vad!
Madaluta, e dulcica foc printesa voastra. Sa va traiasca, sa va bucurati de ea. Sunteti atat de frumosi impreuna, toti 4!
Din pacate, eu am pierdut din lapte, considerabil. Trebuie sa incep suplimentarea cu lapte praf dar nu stiu cum sa procedez:(1) sa-i dau la aceeasi masa lapte de la mine si in completare formula daca mai vrea sau (2) sa-i dau o masa lapte de la mine si urmatoarea masa, formula? Cum credeti ca e mai bine?
Mami de
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by Yannia
Din pacate, eu am pierdut din lapte, considerabil. Trebuie sa incep suplimentarea cu lapte praf dar nu stiu cum sa procedez:(1) sa-i dau la aceeasi masa lapte de la mine si in completare formula daca mai vrea sau (2) sa-i dau o masa lapte de la mine si urmatoarea masa, formula? Cum credeti ca e mai bine?
Mami deAlessandra (11 aprilie 2008)
Laptele de la tine este cel mai bun, formula da-i-o in completare cat timp "merge" si nu se "prinde" micuta ca ii curge mai usor la biberon.
Multa sanatate!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Yannia spune:
Multumesc, Camelia! Oricum, mai mult ii dau cu biberonul, lapte pompat de la mine. Asa, am observat ca se satura si doarme mai bine. Daca o las sa manance direct de la san, adoarme repede si dupa o ora se trezeste plangand de foame. Deci, nu se pune problema ca va simti diferenta de flux.
In prima luna, cand am hranit-o direct de la san, a luat numai 400g. In saptamana a 5-a, cand i-am dat cu bieronul, laptele pompat + din rezervele din congelator, a luat 220g. La un pompat nu scot mai mult de 80ml, iar necesarul ei e de 100-110ml. Iar rezervele din congelator se vor termina.
Am incercat ceai de fenicul+chimen+anason dar nu am vazut vreo imbunatatire. Ce altceva pot face?
Mami de
creem spune:
Yannia...mie mi-a recomandat dr niste bulinute homeopate Lac caninum se numesc. Inca nu stiu daca au efect, le iau de ieri...poti sa incerci. Eu am mai baut si bere fara alcool, darmi s-a acrit de ea![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
Yannia spune:
Creem, o sa incerc si eu cu bere. Nu stiu daca pot face rost de pastile, momentan nu sunt in Ro. Multumesc frumos pt sfaturi!
Mami de
Daria_Ioana spune:
Multumesc mult pentru urari.
Eu ma simt mai bine de la o zi la alta.Am avut cu 2 zile in urma o durere groaznica de cap de la anestezie ...nu stiam ce sa mai fac sa treaca...foarte puternica,dar nu a durat decat o zi ....azi ma simt mult mai bine.
Mi-a scos doctorul ata de la operatie...a fost cusut cu un singur fir lung,si am doar o cicatrice ...o linie dreapta si subtire care imi ascunde si cicatricea de la prima operatie de cezariana.
De mers am inceput sa merg fara sa ma mai doara .
Singurul lucru care nu imi convine e ca am ramas cu o burtica destul de mare,si arat inca gravida ...nu am cu ce sa ma imbrac decat cu hainele pe care le purtam cand eram gravida...dar sper sa o dau jos cat mai repede.
Darius Costin e un scump...ii zic "ursulet"...si vrea numai la san...nu vrea nici o suzeta,o scuipa .
In rest e foarte cuminte...si nu plange mai deloc ,doarme bine.
Casandra oscileaza intre a fi geloasa si iubitoare fata de "bebe".
Inca mai crede ca am "bebe" in burtica si vrea sa ma pupe pe burta.
E mai obositor un pic cu 2 copii deoarece Casandra are nevoie de multa atentie,vrea la plimbare,umbla peste tot...si sotul trebuie sa stea mai mult cu ea si eu cu bebe.
Dar e frumos!
Ma scuzati ca nu particip la discutii ,dar nu am timp inca...acum seara am facut un dus rapid dupa ce au adormit copii si sotul se uita la meci si am intrat si eu un pic ...dar in rest tot timpul e acaparat de copii deocamdata.
ege spune:
daria,care e diferenta intre copii?si eu ma gandesc cu groaza cum o sa reactioneze ege,dar probabil va fi mai greu la inceput(sper).
pupici
ege
16 sapt si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos