Gravidute si mamici de Constanta (24)
Raspunsuri - Pagina 11
andicu spune:
'Neata!
Ce urat e afara! of, azi stam in casa..![]()
Yannia, sa stii ca bebelusii au puseuri de crestere in primele 5-6luni, asa ca o sa vezi ca la fiecare 2-3 saptamani bebe o sa para ca nu se satura; dar chestia asta dureaza 3-4 zile si apoi isi revine.Asta ca sa nu te sperii. S-ar putea nici sa nu mai ai nevoie de completare dupa o perioada, o sa ti se regleze si secretia lactata in timp, in fc de cat cere ea. Ii dai mai mult atunci si cel mai bine e sa ii dai cat ai lapte de-al tau si sa ii completezi la aceeasi masa cu formula. Intreaba la farmacie daca au ceva pt stimularea laptelui, daca nu au homeopate, poate gasesti altceva acolo. Si eu tot cu mulsul ma descurcam mai bine. Sugea bine de la un san si apoi ii dadeam completare la biberon tot lapte de-al meu, sta dupa ce i-am dat 2 sapt. formula, apoi n-a mai fost nevoie.
Ege, curaj, o sa va descurcati voi! mai ai timp s-o pregatesti pe Ege si apoi, probabil ca o sa fie si ea o perioada mai mult cu tati..![]()
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi 
AndreB spune:
Salutare!
Revenim dupa o mica pauza, suntem in Bucuresti la bunici acum si nu prea avem timp de calculator.
Matei creste pe zi ce trece si este din ce in ce mai miscator: vorba maica-mi " nu sta nici un caine in coada", nu stiu de unde atata energie, ne rupe pe toti de la parinti, bunici, matusi etc.
S-a diversificat complet, acum mancam mar copt si branzica calcica, piure de legume si carnita.
Inca nu am renuntat complet la laptic (mai cere un supliment dupa papica) si bineinteles laptele de seara si de dimineata.
[red]Madaluta/[red] cum te descurci cu copilasii? Ai ajutor?
Legat de botez, am facut in martie la hotel Parc in Mamaia salonul in stil rustic numit Crama de la etajul 12 (cam de 50 de pers)- sunt poze si in semnatura. restaurantul are panorama si la mare si la lac, este f. frumos amplasat.
f. convenabil la pret (ne-a lasat cu bautura proprie tort si pentru ca era in perioada postului am avut doar entre-ul comandat in prealabil- platouri mixte si restul comanda 'a la carte': fiecare ce a vrut din meniul restaurantului, in functie de cum tinea sau nu post) Cheltuieli fara ce am adus de acasa: 15 mil la 30 de pers.
Iti doresc sa alegeti o locatie placuta, fiind frumos afara cred ca totusi merita sa cautati o locatie afara acoperita (gen terasa) pe malul unui lac.(Dorim sa stim cand e botezul, pentru ca vrem sa vedem printesa, macar la biserica, daca se poate)
[red]Doc/[red] copii piratate nu sunt ionca, materialul este la montat si prelucrat. Ce pot scoate acum ' pe piata' sunt filmulete cu Matei si bunicul din dotare la treaba.
[red]Mokika/[red] draga mea, cum te mai simti?
Sunt alaturi de tine si doresc sa ne mai vedem prin parc din cand in cand. Noi iesim la parcul de la Gara in ultimul timp.
Crema solara am luat de la Vichy cu factor 50+.
Era sa uit: este o promotie la Carrefour pentru bebelusi, obiecte de plaja- o piscina (tip bazin) pentru copii intre 1-3 ani cu acoperis in forma de ciupercuta. Este f. simpatica, gomflabila si are si alte accesorii ( mici ciupercute pe margini). Costa doar 30 de lei Am cumparat pentru Matei o bucata sa il luam cu noi la plaja ( ii pun prosopel in interior si st la umbra ciupercutei sub umbrela.)
Va pup pe toate si va doresc o zi buna
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
mav spune:
Salut!
Fetelor, vi s-a facut dor de o intalneala? Maine, la mine, ora 18, ce ziceti? Astept PM (insa nu voi putea raspunde decat diseara, ca de la munca n-apuc sa am timp sa ma loghez) sau
!
17+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Yannia spune:
Andicu, draguta, ca'ntotdeauna. Multumesc tare mult! 
La maternitate, mi-au facut si mie instructajul referitor la puseurile de crestere si stiam ca asa se va intampla prin saptamana 6, insa la noi tine episodul asta de aproape o saptamana si de aceea m-am ingrijorat.
Mami de
ege spune:
noi avem mare chindie!azi e ziua socrului meu si el cum nu e acasa ii facem noi chindia,cu copiii de pe strada.cred ca sunt vreo 6 copiii.ce usor pare sa fie cand ai mai multi copiii!!!!!
ege
16 sapt si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
AngeliquedeS spune:
Mada, e apa termala de la Avene, in tub ca de spray, gasesti la Sensiblu
Mav si eu as vrea sa ne intalnim maine, cine mai vrea si unde... dc nu ploua
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
abibrinza spune:
Buna fetelor!
La multi ani pentru ziua de ieri tuturor!Eu nu mai deschid calculatorul din cauza lui VICTOR care toata ziua ar sta si s-ar uita la Teletubies.Mihai e cuminte dar ar sta agatat de san toata ziulica.
Yannia, ar fi bine sa te mulgi si intre supturi.Eu asa cresteam productia la Victor.Si sa bei multe lichide, peste 2 litri.
http://www.flickr.com/photos/11775702@N07/
Arabela, mama lui Victor si Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
ina78 spune:
Buna seara!
Va salutam si noi... tot pe fuga.
Yannia la cit mai mult laptic ptr bebelusii nostrii si multa rabdare.
Mokika ... nu stiu ce sa spun. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta. Daca ai nevoie de ceva.. ai numarul meu de telefon. Astept daca nu ... sa te aud cind vii la pitici.
Pupam si noi pe toata lumea... mamici si pitici.
Noi sintem bine, ne tot modificm programul, ritmul de masa si cantitatea... precum si greutatea si lungimea ...
crestem.
Aproape ca nu-mi vine a crede ca facem 2 luni.
Ma uitam la frumosul Monicai si ... ma gindeam ce mare si frumusel e... mi se pare ca va dura mult tare pina vom fi si noi asa mari.
Mav ... suna bine intilneala propusa...
eu - Ina si minunea noastra mica
mav spune:
Neatza!
Abia acu mi-am dat seama ca nu v-am multumit pt urari... Saru-mana! Multa sanatate si voua!
Kris, daca ploua, sigur ne vedem la mine. Pe tine te poate aduce Monica, ca doar esti in drumul ei (sun-o pe ea!). Daca e frumos afara si vreti sa ne intalnim in alta locatie, nu ma supar (sper sa aflu si io la timp
).
Tinna, Mokika, Andicu, Isidora, Jojo, Cami, dati si voi un semn!
Ina, ai avut insomnie?![]()
Pup! Fug la munca! Vb mai tarziu!
17+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by mav
Tinna, Mokika, Andicu, Isidora, Jojo, Cami, dati si voi un semn!
'Neata!
Eu sunt zombie, de ieri Teo este bolnavioara, am chemat dr acasa, a spus ca are o viroza, face febra la greu. Ii dau antitermice la greu. Ea este vioaie, dar cam la 7 ore de la antitermic se tufleste mititica. Peste noapte dupa ce i-am dat tratamentul ii sarise somnul si avea fata mea o "logoree" de nu se poate.

Multa sanatate si intalneala placuta!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator