Gravidute si mamici de Constanta (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Va pup si va multumesc ca ati fost alaturi de mine. Mi-am mai revenit si asta i se datoreaza si lui Theo care m-a tinut activa si am mai uitat.

Suna bine sa ne intalnim in seara asta. Teoretic as vrea si eu sa vin, practic inca nu stiu sigur ca am vazut abia acum propunerea si este cam din scurt pentru mine (asta ca sa vin singura si sa il las pe Theo acasa).

Si acum cred ca am putea sa ne intalnim si prin oras. Am fost acum cateva zile sus la Tomis si era o linisteeeee ..... fara fum, fara copii (se reamenajeaza spatiul de joaca) si nici prea aglomerat nu era. Mie chiar mi-a placut asa.

Ieri am fost cu Theo la dna dr. Sima pentru un control ca nu-i mai trece haraitul din gat .... tare mult imi place cum se comporta cu pacientii iar asistenta este tot timpul printre copii, vorbeste cu ei, vorbeste cu mamicile, le mai da cate un sfat practic, toata lumea era cu zambetul pe buze, inclusiv dna doctor care vorbea cu toti copiii parca ar fi fost ai dansei. Lui Theo i-a prescris alte remedii homeopate si deja vad ca in dimineata asta nu a mai harait asa de tare. A ramas cu secretii inca de la nastere si nu am scapat nici acum de ele. Dna dr. a spus ca nu a fost aspirat ca lumea din cauza dublei circulare care l-a sugrumat .... eh! om scapa si noi de asta.

Va pup si o sa fiu cu ochii pe forum sa vad daca intalnim diseara

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (8 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cami... imi pare rau ca s-a agravat la Teo!
Mokika, poti sa vii cu Theo, cred mai vin si alti bebei, imi face placere. Oricum, eu sunt la munca acum... si nu prea pot sta la povesti, asa ca am insarcinat-o pe Moni sa va sune, sa stabiliti unde ne intalnim. Mie mi-e indiferent, oricum abia astept sa va vad si sa uit de... munca.
...Hai, ca am nevoie de sfaturi... Seb a inceput sa colectioneze buline negre de la gradi...

17+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Fetelor, mi-au ramas de la bebele meu de 7 luni 8 cutii de lapte praf Nan 1, are termen de garantie 12.2009 si il dau cu 19 ron cutia. Eu am crezut ca se da si in luna a 7-a tot Nan 1 si uite asa am ramas cu laptele. Cine este din Constanta si are nevoie, il pot aduce eu acasa. Daca il doriti imi puteti trimite un mesaj pe PM.
Mav, multumesc pentru sfat. Si eu as fi fost tare fericita sa ii fi dat numai san, dar el a fost puturos si nu a supt si m-am muls si la 4 luni am pierdut laptele.
Carmen si Andrei (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Mokika, si bebele meu a avut dubla circulara de cordon si tot asa este fornait. Cand bea lichide se aude mai tare. Eu am fost si la orl cu el si mi-a zis ca nu e de la cordon, ci pur si simplu cum e dezvoltat nasucul lui si ca o sa treaca cu timpul, ca e stramt si cand o sa creasca se rezolva. Prima data mi-a spus ca intre 6 si 8 luni, acum mi-a spus ca si pana la 1 an poate sa dureze si ca oricum e posibil sa faca si polipi. Mergem si noi la dr. Sima si am numai cuvinte de lauda despre dansa, eu am fost tare speriata cu el cand era mititel si stia mereu sa ma linisteasca.

Carmen si Andrei (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mav, multumim de invitatie!
Si eu vreau sa vin, vorba Monicai, teoretic, incerc sa rezolv si practic. Sper sa vina al meu sot in timp. Astept sa stabiliti unde ne intalnim exact si sper sa va confirm si eu cu o ora-doua inainte.
Si mie mi-e dor sa va vad, mai ales ca am participat numai de 2 ori si in rest, ce le-am mai vazut pe Angi si Madaluta fugitiv.
Ina, si la muuulte lunisoare! poze, ceva??
Camelia, sanatate lui Teo mica!!
Mokika, .

Puiul meu a luat-o din loc ca lumea! face 3-4-5 pasi, depinde de distanta! si chiuie de nu se poate cand ajung in bratele mele sau undeva unde se sprijina! isi zice si singur "ba-vooo!"
cand vrea mai mult, se tine de pantalonii mei si merge fara grija! nu-mi vine sa cred!!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by mav
Ina, ai avut insomnie?

Asa-i spune ... nu stiam cum se cheama .. ce am eu. Vezi ca si ziua... prestez.

O insomnie 24 /24 ... cu un motiv intemeiaaaaaat.

Pupam organizatoarea de ceremonii. Asteptam locatia si ora - poate intre doua "somnicuri" venim si noi.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

andicu,felicitari lui filp! noi l-am auzit zicand ba-vooo!e asa dulce!e un copil f precoce.cu sigurantza va vorbi devreme,desi unii spun ca baietii vb mai tarziu sau merg mai tarziu,nu e adevarat.depinde de copil.
cami,multa sanatate si refacere rapida! sa auzim de bine.
fug sa imi adorm printzesa,revin mai tarziu!

ege 16 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Revin ... ... dupa un "somnic" mic. Aha - aha ... comunicam.

Cami multa sanatate printesei tale.

Mokika ma bucur ca esti ok.

Andicu ... ce poze... acum "expunem" originalul. Asa ca ... speram la intilneli...

Promit ca mai pun si poze... dar am timpul tare bine dramuit... sa vad daca si cum am sa ma descurc de luni ca incepe tati serviciul si ramin doar cu Gabitzu acasa.

Pup pe toata lumea.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Deci, a ramas azi, la ora 18, la mine.

Ege, de 2-3 sapt tot "sapt 16" ai la semnatura.... La ce varsta ati ajuns?

17+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mav,mereu zic sa schimb si uit.cred ca asteptam sa "ma traga cineva de urechi".mersi,gata am schimbat-o.pupici

ege 18 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput