Gravidute si mamici de Constanta (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Poze noi cu noi si cu zambariciul meu. Chiar la sfarsit sunt niste poze facute azi la mare: http://good-times.webshots.com/album/561954877bXFvSl?start=216

Pupaaaaaam!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salut!
cum a fost intalnirea?? imi pare tare au k nu am reusit sa mai ajung desi initial eram convinsa k nu o voi rata.
Mav: : nu am auzit telefonul mobil si am crezut k intalnirea nu mai are loc. Abia cand am ajuns acasa am vazut apelurile, dar era deja 19 si trebuia sa o alaptez pe Bri, nici muls nu aveam la pastrare si un alptat la noi dureaza peste 30-40 minute, deci s-ar fi facut apropae de ora opt... si pana ajungema la tine s-ar fi facut prea tarziu.

Ieri am trecut si noi pe la D-na Sima pentru k Brianei i-au iesit sute de cosulete mici si albe pe frunte si pe obrajori.Ne-a spus k vor trece singure, si ne-a recomnadat si ea apa temala de la Avene.
Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Ce solutii ati folosit? darius n-a avut nici macar un cosulet si acum sunt tare suparata din caua asta..mi se pare k e asa urata cu ele pe fata...Poate stiti voi vreun remediu minune..

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

buna ziua mamici si gravidute!

felicitari proaspetelor mamici! sa va traiasca puisorii si sa va bucurati de ei.

noi acum ne pregatim bagajele ptr spital si nu numai, ne apropiem si noi de momentul nasterii si avem mari emotii.

Daria-Ioana am inteles ca tu ai nascut la Medgidia, acolo voi naste si eu. tu ce lucrusoare ai luat ptr bebe la spital?

fetelor unde gasesc si eu carucioare ptr bebei in cta, stiti magazine specializate?

toate fetele

34+ AMR 5+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

madalutza, si ege a avut multe bube la apx o luna.erau asa de urate.stiu ca am dat-o cu o crema dar nu mai stiu cum se numea.oricum nu ne-a fost de prea mare folos crema,pana nu si-au facut de cap pe fatza ei,nu au trecut.se ziceca e acneea sugarului.
gabriela82,tinem pumnii!facem galerie!!

sa ne ti la curent cu vestile!

ege 18 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denise1301 spune:

[quote]Originally posted by Gabriela82

buna ziua mamici si gravidute!

felicitari proaspetelor mamici! sa va traiasca puisorii si sa va bucurati de ei.

noi acum ne pregatim bagajele ptr spital si nu numai, ne apropiem si noi de momentul nasterii si avem mari emotii.

Daria-Ioana am inteles ca tu ai nascut la Medgidia, acolo voi naste si eu. tu ce lucrusoare ai luat ptr bebe la spital?

fetelor unde gasesc si eu carucioare ptr bebei in cta, stiti magazine specializate?

toate fetele

Gaby, caruciare pt bebei gasesti la magazinul MaReali care este vis-a-vis de alimentara Antoniadis, la Carrefour la magazinul MiniBlu, la Chicco pe b-dul Tomis.
Eu tot la Medgidia am nascut si ma bucur de alegerea fecuta. Pt bebe am luat trei body-uri, doua scutece mari, 2 caciulite, gel de dus (la spital le face baita in fiecare dimineata) si pampersi. Mi-a parut rau ca nu am luat si o paturica roz; acolo paturicile in care ii infasa sunt gri si nu prea mi-a placut.
Eu iti urez nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

denise multumesc ptr informatii
tu cu ce medic ai nascut? eu sunt la dr Balasa Eduard.

34+ AMR 5+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Mav, si mie imi pare rau ca iar n-am ajuns, dar am iesit pe jos cu caruciorul pana la ai mei si cum al meu sot a venit abia pe la 6 , se facea tarziu pana il hraneam pe Filip si il lasam acasa. Sa ne povestiti cum v-ati distrat.

Mada, si Filip a tot avut bubite in primele saptamani si la fel, mi s-a spus sa le las in pace. Le-am sters usor doar cu compresa sterila imbibata in ser fiziologic.

Noi avem o sambata in premiera: Filip a ramas cu bunicii la tara peste noapte asa ca suntem "home alone" pana maine la pranz! - desi ii cam simt lipsa!
tuturor!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Buna ziua dragelor,
Azi e o zi superba chiar de plaja cred, pentru cine are cu cine sa se plimbe si sa-si petreaca timpul liber.
Imi pare rau pt micile probleme ale bebeilor vostri insa observ din postarile voastre ca fiecare copil are cate ceva in primele luni de viata si sunt trecatoare si rezolvabile problemele.
Aveam foarte multe de spus insa cautand ceva pe forum am citit povestea madalutei despre cum a conceput primul bebe si cum a aflat marea veste si chiar mi-au dat lacrimile mai ales ca eu iam dat vestea sotului meu prin telefon nefiind in tara. Sunt un pic bulversata si am cam uitat ce vroiam sa va intreb. Se pare ca nu am mari sanse sa imi imbunatatesc dispozitia si parca asta nu era suficient s-a mai prelungit sederea sotului meu cu inca o saptamana, dupa ce e cea mai lunga perioada in care a fost plecat de acasa. Deja suntem amandoi cu nervii in pioneze si am ajuns sa ma gandesc ca ar fi foarte bine sa ajunga macar inainte sa nasc.
Vroiam sa va intreb in ce perioada ati facut voi echo morfologic de trimestrul 3, in care saptamani??Intentionez sa merg la Ciufu pentru ca la Lutescu sunt programata abia in saptamana 34.

numai bine va doresc

mocutza 30+

mocutza 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Dupa doua zile si nopti cu febra 38,5 - 39,4, Teo este bine, vioaie. Azi la panz, de exmplu nu a lasat-o pe sor-sa sa doarma, ii baga "dejtele" in oki. , avea chef de "vorba", joaca.
Multumim pentru suport si gandurile bune!
O noapte buna si usoara tuturor!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denise1301 spune:

quote:
Originally posted by Gabriela82

denise multumesc ptr informatii
tu cu ce medic ai nascut? eu sunt la dr Balasa Eduard.

34+ AMR 5+
ANDREEA PAULA

Gaby eu tot la Balasa Eduard am fost cam din luna a 7-a. Este un medic foarte bun. Eu am nascut natural si cand a venit marele moment Balasa era la Bucuresti. De garda era doctorul Fayaz - si el un medic bun si sufletist. Cu el si cu moasa am nascut. Am trezit toata Medgidia dar s-a meritat. Am nascut o fetita de 3.700 care acum are un anisor si 10.5 kg sanatoasa si voioasa.Oricum, am numai cuvinte de lauda pentru majoritatea personalului din maternitatea Medgidia.
Pupici!

Mergi la inceput