Gravidute si mamici de Constanta (24)

Gravidute si mamici de Constanta (24) | Autor: andicu

Link direct la acest mesaj

Sa va poarte noroc!

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ,22,23

LISTUTA NOASTRA:

MAMICI

Adryana_4u- Bianca
abibrinza- Victor-Catalin
a_deju- Eric
andicu- Filip
andreB-Matei
Angelique - Mihai Viktor alias Pupi
bisous -Cristina si Victor
calinclaudia - Clara Maria
Carmenita
creem - Maria Sofia
daniela76 -Alexandra
Daria Ioana - Casandra si Darius Costin
deiutz - Ana Ilinca
denise1301 - Jasmin
docdecap - Serban
ege - Arzu Ege
elizz -
eris - Iannis Cristian
Fiquelle - Sofia Maria
flisa - Luca Gabriel
florin_a - Ana Maria
gabiu - Albert Mihai
ghibuadina - Alexia
ina78 - Gabriel
isidora - Isidora si Ioan
jojo_miha - Theodora Ioana
lulu 77 - Luca Gabriel
madaluta - Darius Cristian si Briana
maia37 - Andra si Vlad Constantin
mamacita - Alexandru si Anabella
mary_lou - Patrick Andrei
mav - Sebastian
mirela79 - Maria
mokika - Crina si Theodor
mymy -
myral - Isabela si Elisa
pisikuta - Lola
roxanalucia - Victor
roxx - Luca Teodor
teano -
Tinna S - Andrei si Alexandru Luca
ylilimic -
yannia - Alessandra

GRAVIDUTE
ege
elen79i
elena81
esma_angel
Fiquelle
fareselena
Gabriela82
Ingerash M
lnlaura
mano
mav
roxi79ro
roxxi

Linkuri utile:

How to Breastfeed ,Calculul datei nasterii, www.visembryo.com/baby/15.html" target="_blank">Cum se dezvolta bebe, www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html" target="_blank">Greutate si centimetri in burtica la mami, www.layyous.com/root%20folder/pregnancy_videoclips.htm" target="_blank">Diverse filmulete despre sarcina si nastere, www.materneo.com/calcul/CalcWeight.htm" target="_blank">Greutatea viitoarei mamici, www.desprecopii.com/info.asp?id=135" target="_blank">Sarcina- saptamana cu saptamana, Recomandari pentru gravide, www.desprecopii.com/info.asp?id=5" target="_blank">Intrebari si raspunsuri despre sarcina, www.voornamenboek.nl/index.html" target="_blank">Nume de fetite si baietei, www.babycenter.com.au/pregnancy/antenatalhealth/testsandcare/" target="_blank">Informatii privind testele prenatale, www.medicina-materno-fetala.ro/downloaddoc.php?docId=45" target="_blank"> Recomandari pentru urmarirea prenatala de rutina a femeii gravide sanatoase, www.womensclinicseattle.com/ultrasound.htm" target="_blank">Masuratori ecograf, www.perinatology.com/calculators/biometry.htm" target="_blank">Calculator pentru verificat masuratori ecograf, RUGACIUNILE NASTERII, www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">pozeBBinBurtica , Nastere in direct cu epidurala, Sarcina- de la conceptie la nastere, Cum se dezvolta copilul, Calculul DPN dupa UM, Greata din timpul sarcinii

MEDICI SI ANALIZE IN CONSTANTA

Felicitari proaspetelor mamici, Madaluta si Abibrinza! Sa aveti bebei sanatosi, mancaciosi si cuminti!!!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">[b]Cum crestem noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Bine-ati venit la un nou capitol!
Sper sa fi facut-o bine! Daca e ceva de completat, sa-mi spuneti!

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Neatza natiune....
PE SCURT:
2 zile temperatura..a inceput sa imi faca intr-o seara cand am venit de la plimbare..ca asa stie copila mea sa ma avertizeze cand e avansata treaba...In fine antitermice mmulte lichide transpiratii si schimbari peste noapte.Cand ziceam ca am scapat a busit-o diareea asta de ieri cand a avut 5 scaune cu mucus..unde sa duc proba sambata..ca de nu putea sa se intample miercurea sau joia.Fuseram la medic cu pampers murdar in dotare si ne dadu Sumetrolim,Ecoflorina,Hidrasec si regimul de rigoare:orez, morcov,banana stiti voi.Antibiotic nu din moment ce febra nu mai are.Probabil din ceve ce a mancat.Si ca sa plec linistita acasa mi-a spus ca dc are mai mult de 7 scaune apoase pe zi ne da trimitere la infectioase dar slava domnului apoase nu fusera.
Azi deja a avut primul scaun-mai legat ca cele de ieri-poate Dumnezeu dragutul are grija de noi si o pune pe Anuta pe picioare.
Io astept sa treaca ziua cu speranta sa nu fc kaka mai mult de 5
De rosu in gat am zis?Ca are si d-asta!
Nervii mei ce sa mai zic,,sunt d-aia care pune mult la suflet!!
Am zis pe scurt si tot m-am intins....
Ecoflorina a mai folosit cineva..e bun?
Mada si Arabela sa va traiasca puiutii!
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!

Arabela, felicitari, mamico! Sa fiti sanatosi si norocosi si sa aveti parte doar de bucurii!

Florin-a, da, e buna Ecoflorina si Anuta o s-o ia usor, pt ca e dulce. Imi pare rau ca voi tot treceti prin necazuri d-astea....

Ege, felicitari si sarcina frumoasa! Ce surpriza!!! La care dr mergi? Avem sanse sa ne vedem la maternitate la toamna!

Azi vine cineva la pitici?
O zi buna!

15+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

M-a rugat Madaluta sa va transmit ca-i e tare dor de voi si ca ea si Briana sunt bine!
...Au avut cateva probleme, dar aproape au trecut... O sa va povesteasca ea cand vor ajunge acasa...

15+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

'Neata! N-am mai intrat de vreo 2 saptamani si acum sunt pe fuga, nu am citit nimic din urma. Acum stiam ca trebuie sa nasca Madaluta si voiam sa-i urez nastere usoara... Din pacate am ratat momentul. Madaluta, mii de scuze pentru intarziere. Iti doresc din tot sufletul sa ai o bebelina sanatoasa si norocoasa!!!
Deasemenea Arabela, sa va traiasca puiutul, sa fie sanatos!
Azi, fata mea implineste o luna, avem niste prieteni invitati la gratar, tortulet, chestii... Tot azi e mother's day aici, iar fata mea mi-a "trimis" un aranjament floral superb cu trandafiri, orhidee. M-a terminat...
De cateva zile sunt numai pe fuga, f agitata, am f multe de rezolvat. O sa va povestesc eu...
Va pup pe toate!

Mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

fetele...cine a deschis capitolul asta...am gasit o mica greseluta...linkul catre capitolul 23 duce de fapt la cap 2...ca am vrut sa citesc si eu cand a nascut madaluta, dar n-am gasit....
sper sa nu va supere observatia

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Adryana, merci ca ai observat. Am reparat greseala, sper ca e bine acum.
Mav,multumim de vesti!
Madaluta, sa-ti traiasca Briana!!! ce nume frumos are, chiar de printesa !!! si noua ne e dor de tine si sper ca ati trecut peste problemutze!
Florin_a, imi pare rau ca ai probleme cu Ana!sanatate multa! si Filip a primit Ecoflorina si i-a trecut f repede!
Yannia, la multe lunisoare pt Alessandra! sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte!

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Fetele, va salut pe toate!
Mav eu am fost azi la pitici, dar nu am deschis calculatorul inainte sa plec. Ce pacat
Madaluta sa-ti traiasca Briana. Pana la urma ai gasit tu un nume ca doar nu era sa ramana copilul fara nume.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Doc era sa uit. Cand ne intalnim?

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Off ce stres pe capul meu....azi dimineata la 0ra 8 avea deja 3 scaune din care 2 cu firicele de sange.M-a busit plansul instantaneu pt ca nu mai am puteri am imbracat-o de urgenata ..io am plecat ca o zdreanta dar in fine nu imi mai pasa si am fost la Homeomed(Trocadero)Acolo o dna dr pediatru ff draguta ne-a consultat..Concluzie???
Nu e enterocolita!! Si in gat e curata.DINTII sunt de vina
Mi-a zis dr ca are gingiile foarte umflate si albicioase si ca cel mai probabil urmeaza o eruptie de dinti in masa iar sangele prezent in scaun e din cauza faptului ca e foarte acid
atat kaka,pisu cat si saliva si a irtat intenstinul.

interzis-fructe crude
alimente care fermenteaza
Dc face kaka si o las nu 1 minut, juma de minut fundik-ul de maimuta e minciuna de la atata aciditate
Oricum ecoflorina ii dau si nurofen ca sa o mai lase durerile
Si totusi cred ca o sa fc si o proba de caca la lab
MENIU:
ceai de menta,multe lichide,eventual hidrasec sau/si smecta
Mucilagiu de orez, orez,morcov carnita fiarta fara pireu de cartofi
Azi a facut in sf un kaka de consistenta mai de doamne ajuta si fara sange..oricum ma asteapta zile grele..Ana se trezeste tipand si abia abia reusesc sa o linistesc.
Va multumesc pt grija tuturor ,va puupaam dulce dulce si va iubim mult mult de tot,

Mergi la inceput