Gravidute si mamici de Constanta (24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mav,multumesc mult.si eu iti doresc o sarcina usoara siun bb sanatos.ai aflat ce sex are?
eu merg la dr.cristurean.am fost si la prima sarcina la el.tu la cine mergi? DPN ul meu e 23 oct.al tau cand e?
florin-a multa sanatate veveritei.stiu cum e cand are bb probl,ca doar am trecut si eu prin asa ceva.nu iti face griji,o sa treaca.stiu ca hidrasec ul e f bun,sa nu se dezhidrateze.
pupici si o sapt buna tuturor

ege 16 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, urgent!!!
Ziceti-mi si mie care este policlinica de copii...cumva acolo unde sunt si urgentele de copii, la spitalul judetean, sau nu?
Ca trebuie sa ajung azi acolo, cu fata la dermatolog, dar nu stiu exact care este...
A, si apropo...stie cineva ceva de d-na dr. dermatolog de copii UNC? program, ceva, cum e..orice??
Madaluta, sa-ti traiasca Briana, sa fie sanatoasa, papacioasa si vesela mereu...iar tie, refacere rapida...pupicei

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Adryana policlinica de copii e cea din spital care are intrarea unde stau taxiurile-dermatologia o gasesti cum intri in policlinica in partea dreapta la adulti-si noi am fost acolo la dr Tudor este o dr tare cumsecade iar copii au prioritate.Am fost la ea la cu Ana de 2 ori si ne-a mers tare bine cu ce tratament ne-a dat.
Despre Dr Unc nu stiu ce sa iti zis-stiu doar ca undeva vis-a-vis de spital are cabinet particular..doar sa mai intrebi in zona pe la Framaciste ca sigur tre sa stie
Sper ca ti-am putut fi de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Salutare!

Noi ne-am revenit (putin indispusi, raceala).
Intrebare:
Fetelor, vine sezonul cald, se impune cremuirea bebicilor pe manute si fatuca cu protectie solara. Voi ce folositi? Ati cumparat ceva?
Eu am un mofturos cu piele sensibila, ca nu-mi accepta decat Seba med (gaura in buget ) pentru baita si Bepanthen la fundulet. Cu Nivea, Sanosan etc ne buburosim si tot asa. Sugestii?

Ati auzit de crema de la Vichy 30+ (am inteles ca merge pe corp)?
Dar de Bioderma 50 + pentru fata ? Sunt extrem de scumpe, dar daca nu e de ales..

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

si era sa uit....
avem poze noi la semnatura de la aniversarea de 6 luni!

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Florina, sanatate multa veveritei tale. Bine ca e de la dinti si nu are altceva mai grav.
Andreb, sa-ti traiasca Mateiutul scump si cu coif pe cap. La multi ani!

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare si bun regasit! mi-ati lipsit tare mult...
azi am venit acasa..e prima zi dintro noua viata..trebuie sa ne adaptam convietuirii in 4.darius vrea numai lanaga bb sa o mangaie sau sa o legene..nu intelege k nu e voie...sper k in cateva zile sa ne intram in normal...in noul normal....Bine k am venit acasa.
suntem bine amandoua , desi la inceput s-a parut a fi unele mici probleme.Briana s-a nascut foarte bine a luat nota 9, dar la vreo 5 ore de la nastere dr neonatoalog i s-a parut k nu ar respira cum trebuie si k ar fi semne de prematuritate si s-a gandit k masura de preventie sa o bage la incubator si la perfuzie....Am fst foarte speriata cand am aflat ( a doua zi abia), dar medicul neonatolog de sericiu, cat si d-na lutescu m-au asigurat k bebica e sanatoasa.Au urmat 2 zile mai grele pentru k nu era cu mine in camera si trebuia sa merg mereu la ea sa o vad si sa o alaptez.Cel mai mult ma supara faptul k in afara de dr care a luat hotararea aceasta , toti neonatologii care s-au perindat zilele aste imi spuneau k masura de preventie a fost cam drastica si nefondata, dar nu se pot baga peste hotararea colegei lor....Asa k primele zile ale noastre in maternitate nu ne- aduc niste amintiri placute, iar fotografiile nici atat. a avut branula in cap si arata k un martian cu antenute.
Suntem in schimb tare fericiti k bebica e sanatoasa si k a fost doar un semnal fals.....
Va pup si cand voi mai avea timp voi mai scrie desigur. Acum trebuie sa recuperez si eu orele de somn...
Va pup
Si apropo de nume...nu a fost hotararea mae..eu tot nu m-am putut decide. sotul a ales Briana si mama,Amelia...Eu ii voi pune la botez cand o va baga in apa si Ioana k sa aiaba totusi si nume de sfant.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Neatza fetele!
Intrebare si totodata rugaminte la voi:are cineva sa imi imprumute un premergator(jucarie)de impins pt veverita mea??STiti din acela de care bebe tine cu 2 maini si impinge de el si stimuleaza mersul biped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Madaluta...felicitari pentru scumpa printesa Briana! Bine ati venit acasa! Sa te refaci repede si sa creasca bebelina mare si frumoasa!
Sa ne pui si poze cand ai tu timp si poti!
Aveti grija de voi!

Florina...eu am unul clasic, din acela in care pui copilul...dar nu cred ca o sa-l folosesc (am inteles ca nu prea e recomandat de ortopezi).
Ce face fata, e mai bine?

Pupicei pentru toate mamicile, bebelusii si gravidutele noastre (mai sunt care trebuie sa nasca in curand?)

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

AndreB...ce scumpic e Matei....face niste mutrite...si deja sta singur in fundulet!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput